Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H mass22 έγραψε:

Εχω την 5..μια χαρα εμφανιζεται.

Φίλε 'mass22' , αναφέρεσαι στο εικονίδιο του GPS ή του ξυπνητηριού που μας είπε ο άλλος φίλος.
    Με την MIUI-ROM-5 , απ΄ότι θυμάμαι το έδειχνε και σε μένα (αλλά σε άλλη μάρκα κινητού το έδειχνε σίγουρα εικονίδιο του GPS)
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geo221 ().

• Οτι εφαρμογες ειχα στην 6 εχω και στην 5..την οθονη φωτισμο περιπου σαν εσενα.. Γενικα κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση και σε μνημη και μπαταρια.. Και σε ολα ποιο γρηγορη. Αναφερομαι και στα 2..δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα. Και απο vickmall που το αγορασα μου παν οτι γενικα η 6ειναι αρκετα προβληματικη καθως ειδοποιησαν με την xiaomi.. Οπως και να χει παιδια οταν ολοκληρωθει η6 και δεν εχει θεματα κτλ ισως την βαλω. Επισης στην 6το πληκτρολογιο τρωει μνηνη απιστευτη μπορει να αλλαχτει αυτο και το ιντερφεις γενικα.. Εγω βασικα θα εκανα πολλες αλλαγες θα εβγαζα αχριστα προγραμματα που εχει και θα αντικαθιστουσα με αλλα χρησιμα.. Τελος παντων ελπιζω να βελτιωθει η 6 χωρις θεματα πια.
  • Ο/H mass22 έγραψε:

Οτι εφαρμογες ειχα στην 6 εχω και στην 5..την οθονη φωτισμο περιπου σαν εσενα.. Γενικα κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση και σε μνημη και μπαταρια.. Και σε ολα ποιο γρηγορη. Αναφερομαι και στα 2..δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα. Και απο vickmall που το αγορασα μου παν οτι γενικα η 6ειναι αρκετα προβληματικη καθως ειδοποιησαν με την xiaomi.. Οπως και να χει παιδια οταν ολοκληρωθει η6 και δεν εχει θεματα κτλ ισως την βαλω. Επισης στην 6το πληκτρολογιο τρωει μνηνη απιστευτη μπορει να αλλαχτει αυτο και το ιντερφεις γενικα.. Εγω βασικα θα εκανα πολλες αλλαγες θα εβγαζα αχριστα προγραμματα που εχει και θα αντικαθιστουσα με αλλα χρησιμα.. Τελος παντων ελπιζω να βελτιωθει η 6 χωρις θεματα πια.

Φίλε 'mass22΄ , δεν απάντησες αν βλεπεις το εικονίδιο του GPS όπως το περιγράφω ποιο πάνω.
    Σε καταλαβαίνουμε όσα λές για την MIUI-ROM -5 , 4.8.22 , άποψή σου είναι και είναι σεβαστή.
    1.) Κάνε όμως μια μέτρηση με το Antutu v.5.0 για να δουμε τι σκορ πιάνεις.
    2.) Η έκδοση 4.8.22 είναι Kit-Kat !!!
    3.) Σου επέτρεψε το σύστημα να κάνεις downgrade, ή τα έσβησες όλα και φτου και από την αρχή όλα. !!!!
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geo221 ().

• Διαφήμιση
  • approved
    Εγκρίνεται!UPDATE :

Είναι έτοιμη η νέα GTV-4.10.17 ROM για το Mi-Pad....

=> xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_Hellas-GTV-4.10.17.zip
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Δυστηχως η νεα αναβαθμιση χχχχχ.17 ειναι τουλαχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Δεν μπορει να παιξει τα βιντεο που τραβαει το ιδιο το κινητο !! Και η μπαταρια σε σχεση με την προ-προηγουμενη αναβαθμιση εχει 50-60% παραπανω Drain . Καθε μερα μιλαω 5-6 ωρες στη δουλεια και χρησιμοποιω gps δεν γινεται επι 15 μερες να τελειωνα την δουλεια και η μπαταρια να ηταν στη χειροτερη 54% και μετα την αναβαθμιση να ειναι στο min22% και max34%. Απαραδεκτο , το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο εργαλειο οπου να μας ενημερωνει για το battery drain της καθε rom. Και οχι κατι αλλο νευριαζω γιατι τα παιδια εδω ξεσκιζονται πολλες φορες χωρις ο κοπος τους να εχει αξια διοτι το development το κανουν οι κινεζοι και ειναι δυστηχως μεγαλοι τσαπατσουληδες , τους ξερω και απο την εργασια μου ακομα και σε support ticket που αιτουμαστε σε τεραστιες εταιριες δινουν κατι λυσεις για κλαμματα.
  • Ο/H thanos.k έγραψε:

Δυστηχως η νεα αναβαθμιση χχχχχ.17 ειναι τουλαχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
    1.Δεν μπορει να παιξει τα βιντεο που τραβαει το ιδιο το κινητο !!
    2.Και η μπαταρια σε σχεση με την προ-προηγουμενη αναβαθμιση εχει 50-60% παραπανω Drain . Καθε μερα μιλαω 5-6 ωρες στη δουλεια και χρησιμοποιω gps δεν γινεται επι 15 μερες να τελειωνα την δουλεια και η μπαταρια να ηταν στη χειροτερη 54% και μετα την αναβαθμιση να ειναι στο min22% και max34%. Απαραδεκτο ,
    3.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο εργαλειο οπου να μας ενημερωνει για το battery drain της καθε rom.
    4.Και οχι κατι αλλο νευριαζω γιατι τα παιδια εδω ξεσκιζονται πολλες φορες χωρις ο κοπος τους να εχει αξια 5. διοτι το development το κανουν οι κινεζοι και ειναι δυστηχως μεγαλοι τσαπατσουληδες , τους ξερω και απο την εργασια μου ακομα και σε support ticket που αιτουμαστε σε τεραστιες εταιριες δινουν κατι λυσεις για κλαμματα.

1. απαντήθηκε από τον Admin , (αν δεν έχουμε fix , θα φτιαχτεί με την επόμενη )
    2. δεν νομίζω , το φορτίζω για να είμαι σίγουρος , ίσως να έχεις δίκιο
    3.υπάρχουν , δεν ξέρω τι κάνουν οι beta testers , τι αποτελέσματα τους δίνουν
    4.συμφωνούμε , πολλά ξενύχτια από την ομάδα και κυρίως από τον Admin
    5.το λάθος τους ήταν , ότι την v6 την είχαν έτοιμη στο 10% (δεν νομίζω παραπάνω) και περιμένουν το 90% από όλους μας
    έχει ακόμη λίγο δρόμο η beta v6 , δεν είναι πολλά τα "λάθη" της , ελπίζω αρχές του άλλου Μήνα να την δούμε ολοκληρωμένη
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Κι εγώ για το bug της αναπαραγωγής video ήθελα να πω, αλλά με κάλυψαν οι προλαλλήσαντες. Τουλάχιστον το βλέπω από την εφαρμογή του video. Καλησπέρα στην παρέα!
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα κι από μένα,

Ναι έχουμε και προβλήματα μνήμης και προβλήματα αυτονομίας με τη V6, αλλά βάζουμε πάντα την τελευταία ελληνική, αν μη τι άλλο μας αρέσει το γεγονός ότι "κάποια άτομα" κόβουν από το δικό τους πολύτιμο χρόνο για να μας δώσουν μια ρομ μεταφρασμένη έτοιμη, και είναι σα να συμμετέχουμε κι εμείς με κάποιο τρόπο (θέλεις με την ανακοίνωση των προβλημάτων , θέλεις με τη γκρίνια μας?)...

Και στην τελική, μέσα από τη συμμετοχή και την εξέλιξη θα φτάσει κάποια στιγμή να γίνει καλύτερη η V6
    mipad, mi2, mi3, mi5 pro ceramic, mi mix exclusive
  • UPDATE :

Είναι έτοιμη η νέα ΒΕΤΑ GTV-4.10.17 ROM για το Mi-2/S, που είναι βασισμένη στην Kit Kat V6 MIUI

=> xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_Hellas-GTV-4.10.17.zip

Προσοχή για όσους την κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά, να ακολουθήσουν τον παρακάτω οδηγό...

[Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/SROM

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

UPDATE :

Είναι έτοιμη η νέα ΒΕΤΑ GTV-4.10.17 ROM για το Mi-2/S, που είναι βασισμένη στην Kit Kat V6 MIUI

=> xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_Hellas-GTV-4.10.17.zip

Προσοχή για όσους την κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά, να ακολουθήσουν τον παρακάτω οδηγό...

[Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/SROM

εγω που εχω ηδη την 4.9.26,την βαζω κανονικα,επιλογη πακετου εγκαταστασης,ετσι?
    ευχαριστω...
  • Ναι, απλά την περνάς πάνω από τη άλλη... :D

• Διαφήμιση
  • mi3w , μπαταρία , τελευταία Ελληνική v6

νομίζω την παρεξηγήσαμε
    όσες φορές έλεγξα την μπαταρία , σε Ελληνική rom , την βρήκα μια χαρά
    το ίδιο νομίζω και τώρα

2 ώρες ανοιχτή η οθόνη , έχασε 20%΄(έβαλα το κινητό , να μην κλείνει ποτέ , 2 ώρες λειτουργίας , 2 ώρες το παίδευα)
    συνέχεια το σκάλιζα , μόνο παιχνίδια δεν έπαιξα
    Images
    • Ελληνική miui rom.png

82,49 kB, 1.080×1.920, viewed 235 times
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )