Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Στην 17 δεν παίζουν τα βίντεο απο την εφαρμογή της κάμερας, μόνο απο την εφαρμογή βίντεο. Απο μπαταρία δεν ξέρω για σας αλλά εμένα δεν λέει να τελειώσει. Αρκετά καλή.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H geo221 έγραψε:

Ο/H mass22 έγραψε:

Οτι εφαρμογες ειχα στην 6 εχω και στην 5..την οθονη φωτισμο περιπου σαν εσενα.. Γενικα κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση και σε μνημη και μπαταρια.. Και σε ολα ποιο γρηγορη. Αναφερομαι και στα 2..δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα. Και απο vickmall που το αγορασα μου παν οτι γενικα η 6ειναι αρκετα προβληματικη καθως ειδοποιησαν με την xiaomi.. Οπως και να χει παιδια οταν ολοκληρωθει η6 και δεν εχει θεματα κτλ ισως την βαλω. Επισης στην 6το πληκτρολογιο τρωει μνηνη απιστευτη μπορει να αλλαχτει αυτο και το ιντερφεις γενικα.. Εγω βασικα θα εκανα πολλες αλλαγες θα εβγαζα αχριστα προγραμματα που εχει και θα αντικαθιστουσα με αλλα χρησιμα.. Τελος παντων ελπιζω να βελτιωθει η 6 χωρις θεματα πια.

Φίλε 'mass22΄ , δεν απάντησες αν βλεπεις το εικονίδιο του GPS όπως το περιγράφω ποιο πάνω.
    Σε καταλαβαίνουμε όσα λές για την MIUI-ROM -5 , 4.8.22 , άποψή σου είναι και είναι σεβαστή.
    1.) Κάνε όμως μια μέτρηση με το Antutu v.5.0 για να δουμε τι σκορ πιάνεις.
    2.) Η έκδοση 4.8.22 είναι Kit-Kat !!!
    3.) Σου επέτρεψε το σύστημα να κάνεις downgrade, ή τα έσβησες όλα και φτου και από την αρχή όλα. !!!!

Το gps μια χαρα. Antutu 41527.
    Τα εσβησα ολα και την περασα
  • Ο/H pasxalis έγραψε:

1.Στην 17 δεν παίζουν τα βίντεο απο την εφαρμογή της κάμερας, μόνο απο την εφαρμογή βίντεο.
    2. Απο μπαταρία δεν ξέρω για σας αλλά εμένα δεν λέει να τελειώσει. Αρκετά καλή.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1. Απάντησε ο Admin
    2. συμφωνούμε , πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • Καλήμερα παίδες. Πέρασα εχτές τη GTV-4.10.17 στο Mi3 μου άλλα σήμερα που δούλεψα το τηλέφωνο από το πρωί έχω ένα μεγάλο πρόβλημα! Ειδικά μετά από κλήσεις το κινητό τρελαίνεται!!! Ξαναμπαίνει στις κλήσεις μόνο του, καλεί αριθμούς από μόνο του, αλλάζει σελίδες μόνο του, αστραπιαία όλα αυτά! Δε προλαβαίνω να κλείσω τις κλήσεις που κάνει! Στο κολλητό μου ενώ έκλεισα κανονική κλήση πρόλαβε και του έκανε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα 6 κλήσεις και εγώ προσπαθούσα να το ξεκολλήσω για να μη παίρνει συνέχεια! χαχα! Αλλά μερικές φορές το βλέπω που είναι σα να πάει να αλλάξει ή να ανοίξει κάποια σελίδα ή κάποιο πρόγραμμα. Την εγκατάσταση την έκανα μέσο recovery, τη ρομ την είχα κατεβάσει μέσο OTA και αλλάζοντας το όνομα της σε update.zip και έκανα wipes πρώτα και μετά εγκατάσταση στο system 2 (active) που έλεγε. Πως φτιάχνει αυτό το θέμα;;; Το έχει και άλλος;;;
  • Ο/H mixalis_kr έγραψε:

Καλήμερα παίδες. Πέρασα εχτές τη GTV-4.10.17 στο Mi3 μου άλλα σήμερα που δούλεψα το τηλέφωνο από το πρωί έχω ένα μεγάλο πρόβλημα! Ειδικά μετά από κλήσεις το κινητό τρελαίνεται!!! Ξαναμπαίνει στις κλήσεις μόνο του, καλεί αριθμούς από μόνο του, αλλάζει σελίδες μόνο του, αστραπιαία όλα αυτά! Δε προλαβαίνω να κλείσω τις κλήσεις που κάνει! Στο κολλητό μου ενώ έκλεισα κανονική κλήση πρόλαβε και του έκανε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα 6 κλήσεις και εγώ προσπαθούσα να το ξεκολλήσω για να μη παίρνει συνέχεια! χαχα! Αλλά μερικές φορές το βλέπω που είναι σα να πάει να αλλάξει ή να ανοίξει κάποια σελίδα ή κάποιο πρόγραμμα. Την εγκατάσταση την έκανα μέσο recovery, τη ρομ την είχα κατεβάσει μέσο OTA και αλλάζοντας το όνομα της σε update.zip και έκανα wipes πρώτα και μετά εγκατάσταση στο system 2 (active) που έλεγε. Πως φτιάχνει αυτό το θέμα;;; Το έχει και άλλος;;;

Το είχα πάθει παλιά... Εάν θες σβυσε την λειτουργία γαντιου..
    Images
    • Screenshot_2014-10-20-12-05-57.png

135,11 kB, 1.080×1.920, viewed 140 times
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • καλησπέρα ,ξέρω ότι είμαι άσχετος με το θέμα και συγγνώμη γιαυτο.Αγορασα άδω και μια εβδομάδα το χιαομι μι3 και είμαι υπέρ ευχαριστημενος.Γραφτικα και σήμερα στο site για να ενημερώνομαι μια είμαι άσχετος ...το κινητό έχει android 4.3 JLS36C με ΜiUi 4.3.14.διαβασα κάπου ότι μπορώ να βάλω την κιτ κατ έκδοση .Αρχικά θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο δεν την λαμβάνω από τις αυτόματες ενημερώσεις .δεύτερων τι πλεονέκτημα μου προσφέρει η κιτ κατ εκδοση.και τέλος και σημαντικότερο είμαι όπως είπα υπερευχαριστημένος από το κινητό συνολικά ,η αναβάθμιση θα επηρεάσει το κινητό στην απόδοση αν ναι που ,ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν σας κούρασα με τις ανόητες ερωτήσεις
  • Ο/H mixalis_kr έγραψε:

Την εγκατάσταση την έκανα μέσο recovery, τη ρομ την είχα κατεβάσει μέσο OTA και αλλάζοντας το όνομα της σε update.zip και έκανα wipes πρώτα και μετά εγκατάσταση στο system 2 (active) που έλεγε. Πως φτιάχνει αυτό το θέμα;;; Το έχει και άλλος;;;

έχεις την Ελληνική rom
    κατεβάζεις όλη την rom xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-MI-3-GTV-4-10-17/#files
    την τοποθετείς στο κινητό σου
    μπαίνεις στο recovery , κάνεις
    wipe data/factory reset (ξέρεις θα χαθούν ρυθμίσεις και οι δικές σου εφαρμογές)
    wipe cache partition (δεν θα χάσεις τίποτα)
    advanced/wipe dalvik cache (δεν θα χάσεις τίποτα)
    και περνάς την rom
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • Βάλτην στο Active έτσι ώστε να έχεις το άλλο σύστημα ως Backup...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Το note δεν έχει νέα Ρομ;
    Έτσι όπως το πάει η xiaomi για τα υπολοιπα μοντέλα χωρίς κιτ-κατ θα βάλουν απευθείας lolipop :)

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Καλημέρα,επειδή σκάλωσα λίγο, έχω το Xiaomi RedRice 1S ποιά απο τις 2 περνάω???

xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable26-Hellas-GTV-4.10.17
    ====================================================
    xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable45-Hellas-GTV-4.10.15

?
    Thanks in advance!
  • Διαφήμιση
  • μπορώ να σου πω κατευθείαν την 2η που λες, αλλά για να ξέρεις για τις επόμενες φορές βρίσκεις την κατάλληλη για το μοντέλο σου ρομ πηγαίνοντας πάνω στο μενού downloads, επιλέγοντας ελληνικές miui rom και μετά την συσκευή σου για να δεις ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη