Για τα δικτυα πας ρυθμισεις - γραμμη καταστασης- ειδικες ρυθμισεις και ανοιγεις την μπαρουλα με την εμφανιση ονοματος δικτυου.βουαλα!!!!!!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Για τα δικτυα πας ρυθμισεις - γραμμη καταστασης- ειδικες ρυθμισεις και ανοιγεις την μπαρουλα με την εμφανιση ονοματος δικτυου.βουαλα!!!!!!
Ευχαριστώ !!! -
Εγω παλι σαν πρωτες παρατηρησεις.1: στις γραμμουλες των δικτυων στο ιδιο ακριβως σημειο με την προηγουμενη ρομ(sta2z) οι μπαρουλες ηταν πιο γεματες και περιμενω να τεσταρω καλυτερα την ποιοτητα των συνδεσεων και στα δυο δικτυα( cosmote vodafone).2: το επιπεδο μπαταριας κατεβαινει γρηγορουτσικα νομιζω.περι.ενω εκτιμησεις να δω αν ειναι συμπτωματικο στο δικο μου ρυζι.
-
-
Δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο με την τελευταία έκδοση, το έχει παρατηρήσει και καποιος άλλος; Πρέπει να κάνω κάτι;
-
Ξανακατέβασα την 3.1,περάστηκε,δεν έκανα factory reset όπως πριν,μόνο wipe cache/dalvik,βαρέθηκα να ρυθμίζω συνέχεια τα mail,περιέργως δεν με πετάει η εφαρμογή στην αρχική.Η εφαρμογή δουλεύει,η μετάφραση δεν ήταν,να ήταν η rom σαν αρχείο?
Δεν είναι σωστός τρόπος βέβαια,κάποια μέρα αυτή την εβδομάδα θα κάνω factory reset να δω πως θα συμπεριφερθεί και θα αναφέρω. -
Να ρωτησω... Στο ίντερνετ έχει παρατηρήσει κανεις οτι πανω στο σήμα βγάζει μονο την ένδειξη E και όχι H. Το έχω δοκιμάσει σε πολλους χώρους αλλά τίποτα. Στην προηγούμενη εκδοση δούλευε σωστά. έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;
-
Ο/H zk750 έγραψε:
Δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο με την τελευταία έκδοση, το έχει παρατηρήσει και καποιος άλλος; Πρέπει να κάνω κάτι;
Ξαναφλάσαρε μήπως κάτι σου πήγε στραβά.
Δεν έχει αναφέρει κανείς άλλος πρόβλημα με το πληκτρολόγιο.
Ίσως χρειαστεί Factory Defaults αν η παλιά ROM που είχες, έχει αφήσει σκουπίδια στο σύστημά σου. -
ποια ειναι η διαροφα της xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.4.2-Greek_cancro_4.5.9.zip (KitKat 4.4.2)(Fixed) και της [4.5.9] Xiaomi MI 3 (miuiandroid.com) ποια ειναι καλυτερα να περασουμε ποιο σταθερη ποιο καλή μετάφραση????
-
Ο/H mrvaggos έγραψε:
Να ρωτησω... Στο ίντερνετ έχει παρατηρήσει κανεις οτι πανω στο σήμα βγάζει μονο την ένδειξη E και όχι H. Το έχω δοκιμάσει σε πολλους χώρους αλλά τίποτα. Στην προηγούμενη εκδοση δούλευε σωστά. έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;
μαλλον δεν εχεις βαλει 3g γι'αυτο.
Μια χαρα λειτουργει -
Ο/H geotok έγραψε:
ποια ειναι η διαροφα της xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.4.2-Greek_cancro_4.5.9.zip (KitKat 4.4.2)(Fixed) και της [4.5.9] Xiaomi MI 3 (miuiandroid.com) ποια ειναι καλυτερα να περασουμε ποιο σταθερη ποιο καλή μετάφραση????
Η ελληνική έχει μόνο Aγγλικά - Ελληνικά - Κινέζικα στις Γλώσσες - άρα και ποιό ελαφριά.
Πάντα ενημερωμένη μετάφραση - Ντόπια υποστήριξη, και σε λίγο πολλές διαφορές με την miuiamdroid.com
-
Επειδή πρωτη φορα περναω rom εδω ...οδηγίες πως την περνάμε?? kπροσπαθησα απο τον τρίτο τροπο κατεβαζοντας το miflash και το Fastboot developerversion full pack κατεβασα και την ρομ για το mi3 την αποσυμίεσα τρεχω το miflash βαζω το path που αποσυμπίεσα την ρομ και μου βγαζει μια κοκκινη ειδοποιηση οτι δεν υπαρχει το προκαθορισμενο αρχειο κατι τετοιο....Τι δεν κανω καλα? Τους αλλους δυο τροπους δεν μπορω γιατι εχω multi και δεν μου έχει την εφαρμογή updater μεσα αλλα και οταν παταω απο την επιλογή about phone κατω την ενημέρωση με πεταει στην αρχική οθόνη δεν κανει τιποτα....εφοσον κατεβασαμε την ρομ τFastboot developerversion full pack που χρειαζεται?? Το ετρεξα αλλα δεν ειδα κατι να κανει....μετα ετρεξα το miflash αλλα βγαζει αυτο το μηνυμα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα