[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Να ρωτήσω γιατί εμείς με τα ρυζάκια είμαστε ακόμα στη 4.11.14;
-
Ο/H cy67 έγραψε:
Ναι αυτή είναι η τελευταία που έβγαλαν ... ξέρουμε αλήθεια ποτέ θα έχουμε καινούρια ; -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H cy67 έγραψε:
Ναι αυτή είναι η τελευταία που έβγαλαν ... ξέρουμε αλήθεια ποτέ θα έχουμε καινούρια ;
Σύμφωνα με ένα ποστ που είδα στο en. Miui και έβαλα και εδώ πριν μερικές μέρες μέσα Φεβρουαρίου θα έχουμε την 6.. Οπότε δεν μας βλέπω να παίρνουμε και πολλά μέχρι τότε αλλά δεν πειράζει. Και η τωρινή φυσάει! Καλή χρονιά σε όλους και από εμένα εύχομαι με υγεία! -
Καμία καινούργια αναβάθμιση θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μ2 βάση το en.miui.com 9 Ιανουαρίου θα υπάρχει νέα ρομOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε αναβάθμιση ή όχι λόγου εορτών?
-
Θα έχουμε Updates στις Mi-3W - Mi-4W - RedMi Note 4G/LTE - Mi-2/S - Mi-2A - Mi-Pad συσκευές με ανανεωμένη μετάφραση αλλά χωρίς ουσιαστικά με τα ίδια Sources αφού δεν έχουν βγάλει νέες ROM από την Κίνα λόγω διακοπών...
Mi-3W => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.1.3.zip
-
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, με υγεια πανω απ'ολα. Θελω να κανω μια ασχετη ερωτηση, ξερει κανεις κανα θεμα απο miui που να μοιαζει με της cyanogenmod 11?
-
Καλή χρονιά, χρόνια πολλά...Είναι το πρώτο μου μήνυμα και με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ την κοινότητα για την εξαιρετική υπηρεσία που μας προσφέρουν αλλά συνάμα να εκφράσω συγχαρητήρια για την πρόκριση της 3ης θέσης στον διαγωνισμό. Είμαι κάτοχος του Xiaomi note κι έχω εγκαταστήσει την τελευταία ελληνική ρομ.παρατήρησα ότι όταν πατάω το εικονίδιο τηλέφωνο δεν εμφανίζονται τα ονόματα των επαφών που έχω καλέσει αλλά μόνο ο αριθμός τηλεφώνου τους. Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους? Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Good Dido ().
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά με δυνατη συνέχεια.
Ερώτημα: πως στο καλό προσθέτω στοιχεία κάρτας στον λογαριασμό στο play store;
Αν πάω στον λογαριασμό στο play store μου βγάζει σφάλμα και δεν μπορώ να το προσθέσω. -
Ο/H Good Dido έγραψε:
Καλή χρονιά, χρόνια πολλά...Είναι το πρώτο μου μήνυμα και με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ την κοινότητα για την εξαιρετική υπηρεσία που μας προσφέρουν αλλά συνάμα να εκφράσω συγχαρητήρια για την πρόκριση της 3ης θέσης στον διαγωνισμό. Είμαι κάτοχος του Xiaomi note κι έχω εγκαταστήσει την τελευταία ελληνική ρομ.παρατήρησα ότι όταν πατάω το εικονίδιο τηλέφωνο δεν εμφανίζονται τα ονόματα των επαφών που έχω καλέσει αλλά μόνο ο αριθμός τηλεφώνου τους. Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους? Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω?
καλή χρονιά ,
τρέχεις την εφαρμογή Number Fixer
προσθήκη κωδικού περιοχής/χώρας =>βάζεις το 10 =>Ο.Κ.
κωδικός περιοχής για πρόσθεση=>+30
διόρθωση όλων
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα