Για να γυρίσω στην 4.12.26 απλά την κατέβαζω και την φλασαρω; Θα διόρθωση το πρόβλημα ή τζάμπα θα το κάνω;
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Δυστυχώς, η διαδικασία com.android.sustemui έχει σταματήσει
-
-
Ο/H spiv4kl έγραψε:
Για να γυρίσω στην 4.12.26 απλά την κατέβαζω και την φλασαρω; Θα διόρθωση το πρόβλημα ή τζάμπα θα το κάνω;
σωστά , την φλασάρεις απο το Αναβάθμιση όπως όλες( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H merkman έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Πέρασα τώρα το πρωί την έκδοση 5.1.3 και από τότε όποτε πατάω το κουμπί να κλείσω τις εφαρμογές μου λέει «Δυστυχώς, η διαδικασία com.android.sustemui έχει σταματήσει». Έκανα την διαδικασία που κάνω κάθε φορά στην αναβάθμιση. Κατέβασα την rom απο OTA Updater (το οποίο κρασάρει 2 στις 3 φορές τώρα με την 5.1.3) και μετά μέσω της αναβάθμισης. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Είμαι και λίγο άσχετος με αυτά
Ο/H spiv4kl έγραψε:
Μια από τα ίδια και σε μένα,redmi note 4g.
Αν θέλετε προσωρινά μπορείτε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά ή να κάνετε Flash πάλι την προηγούμενη 4.12.26 ή να περιμένετε να βγεί τo Fix μέχρι το βράδυ....
Η ROMs θα ακυρωθούν για να μην έχουν και άλλοι την ίδια απορία !!!!
-
Καλημέρα από χθες συνέχεια βγάζει systemantroindmiui δεν λειτουργεί και κάποιες φορες χάνεται το σήμα. Διάβασα ότι και σε άλλους συμβαίνει, εγώ έκανα wipe partition & wipe dalvike (σόρυ για ορθογραφία) αλλά τίποτα δεν διορθώνεται.
-
μέχρι να έλθει η νέα ,,
mi3w
GTV-4-12-19 , όλα τέλεια
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…GTV-4-12-19-zip-V6-WCDMA/
note 4g/lte
dior-GTV-4-12-19
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…V-4-12-19-zip-V6-Kit-Kat/
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Από ότι είδα το πρόβλημα είναι στο μπουτόν αφής με τις τρεις γραμμές.
-
κανένας απολύτως λογος να φύγει κάποιος απο την 4.12.19 η οποία είναι η καλύτερη Ρομ που πήρε το τηλεφωνο ποτε. Το έχω απο τη μέρα που βγήκε με clean install χωρίς ουτε μια επανεκκίνηση και πολλά πραγματα να τρέχουν για πρωτη φορά χωρίς fc ... Μετα απο 1 χρόνο οι developers κάτι έκαναν ....
-
Στην 4.12.26 που γυρισα όλα οκ είναι.
-
Καλησπερα..Εχω ακριβος το ιδιο προβλημα ομως οταν περναω προηγουμενη εκδοση μου βγαζει παλι προβλημα....Για την ακριβεια περασα την 4.12.19
-
Full wipes , και όλα πηγαίνουν ρολόι( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα