[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H seirios79 έγραψε:
Για redrice 1s ποια είναι η τελευταία rom και που τη βρίσκω?
Εδώ μπορείς να την βρεις => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Redmi-1S-GTV-5-1-5/#files -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Αγαπητέ admin την περνάμε αυτή ; Είναι οκ εχουν διορθωθεί τα θεματακια; Γιατί την περιμένουμε πώς και πώς !!
Έτσι πιστεύω ....
Κατεβάστε την και πείτε μας. -
Μεχρι στιγμης παρα πολυ καλη διαχείριση ενεργειας αλλα απο μνημη σαν ναναι λιγο 'τσιμπημενη'.
Πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα. (Mi3w) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Αγαπητέ admin την περνάμε αυτή ; Είναι οκ εχουν διορθωθεί τα θεματακια; Γιατί την περιμένουμε πώς και πώς !!
Έτσι πιστεύω ....
Κατεβάστε την και πείτε μας.
Στο ΟΤΑ Update βγάζει ακόμα την προηγούμενη με τα προβλήματα (GTV-5.1.14). Πρέπει να κατεβάσουμε πρώτα αυτή και μετά να μας βγάλει την νέα (GTV-5.1.18.zip) και να την περάσουμε από πάνω?
-
Ο/H georgegamma έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Έτσι πιστεύω ....
Στο ΟΤΑ Update βγάζει ακόμα την προηγούμενη με τα προβλήματα (GTV-5.1.14). Πρέπει να κατεβάσουμε πρώτα αυτή και μετά να μας βγάλει την νέα (GTV-5.1.18.zip) και να την περάσουμε από πάνω?
Όχι κάνε καθαρισμό δεδομένων στον OTA και μετα θα σου βγάλει την νέα να κατεβάσεις .ξέρεις εφαρμογές>ΟΤΑ>εκκαθάριση δεδομένων ,μετα πας ξανά στον ΟΤΑ και στην ROM και θα σου δείξει την καινούρια !Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην takisfrag ().
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Έτσι πιστεύω ....
Όχι κάνε καθαρισμό δεδομένων στον OTA και μετα θα σου βγάλει την νέα να κατεβάσεις .ξέρεις εφαρμογές>ΟΤΑ>εκκαθάριση δεδομένων ,μετα πας ξανά στον ΟΤΑ και στην ROM και θα σου δείξει την καινούρια !
Ευχαριστώ...Το κατεβάζω και ελπίζω να πάνε όλα καλά! -
Ο/H apollo_il έγραψε:
κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?
Και σε εμένα το κάνει αυτό (συσκευή Redmi Note 4g). Επίσης όταν υπάρχει μια ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος πρέπει να την πατήσω 2 φορές για να με μεταφέρει στην αντίστοιχη εφαρμογή, ενώ μέχρι την προηγούμενη rom το έκανε με 1 πάτημα στην ειδοποίηση.
Λίγο offtopic: χρησιμοποιεί κανείς viber; Έχω το εξής πρόβλημα και δεν νομίζω να είναι θέμα του viber. Όταν έρχεται μνμ στο viber ανάβει η οθόνη κλειδώματος. Μέχρι και την προηγούμενη έκδοση δεν το έκανε και εννοείται ότι η επιλογή στο πρόγραμμα είναι απενεργοποιημένη. -
-
Λιγο που την εψαξα, φαινονται ολα καλα. Λυθηκαν τα προβληματα που υπηρχαν. Αυτο που μου αρεσει ομως περισσοτερο ειναι οτι οποιοδηποτε προβλημα λυνεται αμεσα εντος εβδομαδας. Μιλαω για το redmi note 3g wcdma..Ευχαριστω πολυ παιδια.
Keep up the good work!!!
-
-
Ο/H apollo_il έγραψε:
κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα και δεν νομίζω να είναι θέμα του viber. Όταν έρχεται μνμ στο viber ανάβει η οθόνη κλειδώματος. Μέχρι και την προηγούμενη έκδοση δεν το έκανε και εννοείται ότι η επιλογή στο πρόγραμμα είναι απενεργοποιημένη.
Είναι νέο χαρακτηριστικό (notification screen awakening) και υπάρχει πολύ γκρίνια για να μπεί επιλογή on/off γιατί καταναλώνει άσκοπα μπαταρία.... Για να μην πούμε το ότι ακόμα και κωδικό να έχετε στη οθόνη, μπορεί να διαβάσει τις ειδοποιήσεις ο καθένας...
Και κάπου εκεί έχουν δημιουργήσει και ένα bug. Αν ανοίξετε την κάμερα από την οθόνη κλειδώματος και κλείσετε την οθόνη από το power χωρίς να βγείτε από την κάμερα ή κλείσει μόνη της η οθόνη ενώ είσαστε στην κάμερα, τότε αν πατήσετε το κουμπί power θα σας βάλει κατ' ευθείαν στην κάμερα χωρίς να περάσει από την οθόνη κλειδώματος και φυσικά, έχετε πρόσβαση στο κινητό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα