[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?

σε αναπάντητη κλήση , όταν πατήσω το on off , η οθόνη δεν είναι μαύρη , είναι όπως το screenshot
    Images
    • 1 (4).png

71,25 kB, 337×600, viewed 148 times
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?

σε αναπάντητη κλήση , όταν πατήσω το on off , η οθόνη δεν είναι μαύρη , είναι όπως το screenshot

Same here, κανένα θέμα με αναπάντητες [Note 4G]
  • [GTV-5.1.16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H John Baron έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

Βασικά δε θα έπρεπε μόλις εμφανιστεί η οθόνη κλειδώματος να έχει το wallpaper που έχω ορίσει; Αυτό φαντάζομαι εννοεί ο συνφορουμίτης.

Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
  • Ο/H NikosChandolias έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

Βασικά δε θα έπρεπε μόλις εμφανιστεί η οθόνη κλειδώματος να έχει το wallpaper που έχω ορίσει; Αυτό φαντάζομαι εννοεί ο συνφορουμίτης.

Όπως και ο Tora33 δείχνει στο screenshot του έχει το Wallpaper αλλά blurred για να σου δείξει πως υπάρχει notification :)
  • Ο/H John Baron έγραψε:

Ο/H NikosChandolias έγραψε:

Αυτό πιστεύω και εγώ. Μάλλον την οθόνη που έβαλε ο @tora33 θα εννούσε που έχει αλλάξει όσο αφορά τις ειδοποιήσεις. Δεν νομίζω ότι μίλαγε για κατάμαυρη οθόνη.
  • Καλημέρα σας και καλη εβδομαδα! Είμαι νέος χρήστης κ κατοχος του παρακάτου μοντέλου HM 1 SW και έκδοση MIUI MIUI-45.0.0.
    Τί πρέπει να κάνω για να γίνει αναβάθμιση στο κιν. και ποια έκδοση να κατεβάσω?Ευχαριστώ.
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

.................. Αν ανοίξετε την κάμερα από την οθόνη κλειδώματος και κλείσετε την οθόνη από το power χωρίς να βγείτε από την κάμερα ή κλείσει μόνη της η οθόνη ενώ είσαστε στην κάμερα, τότε αν πατήσετε το κουμπί power θα σας βάλει κατ' ευθείαν στην κάμερα χωρίς να περάσει από την οθόνη κλειδώματος και φυσικά, έχετε πρόσβαση στο κινητό :D

Πέρασα την κανονική 5.1.16 για δοκιμές και είδα ότι έχει διορθωθεί το πρόβλημα της παράκαμψης του κωδικού οθόνης στην περίπτωση της κάμερας. Δεν το περίμενα. :) Ζητώ συγνώμη για τη παραπληροφόρηση.
  • M2A --> Μετα τα ατελειωτα Reboot που εκανε μονη της η συσκευη με τη Miui V6
    ειπα να δωσω μια τελευταια ευκαιρια στη Miui V6 αλλα να το κανω σωστα απο την αρχη
    Mi tools Λοιπον και Flash ALL ....
    Μετα τη τελευταια εκδοση ξανα την περασα κανονικα και το κινητο δουλευει τελεια ! Απο χθες δεν εχει κανει ουτε ενα restart αλλα πλεον ειναι σταθερο ουτε κολλαει ουτε τιποτα ...
  • έτσι είναι
    φταίμε κι εμείς , παιδεύουμε το κινητό , και τα παίζει
    το καθαρίζουμε , περνάμε την rom και όλα καλά
    (αν υπάρχει ένα πρόβλημα σε όλους , θα αντιμετωπιστεί , )
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• παιδια συγγνωμη για την ατυχη περιγραφή,οντως η οθονη δεν είναι καταμαυρη εχει μια αποχρωση από την εικονα που εχω ορισει στην οθονη κλειδώματος απλα επειδή η εικονα είναι σκουρου χρωματος το αποτέλεσμα είναι η οθονη να παιρνει ένα σχεδόν μαυρο φοντο.
    παντως νομιζω ότι όπως ηταν πιο πριν (που φαινοταν δηλ καθαρα η εικονα στην οθονη κλειδώματος ) ηταν καλυτερα..
    κ παλι συγγνωμη για το μπερδεμα.. :oops:
  • Μέχρι τώρα αποτελέσματα από την νέα ρομ GTV-5.1.18 για το Note 3G
    1. Μετά από πλήρες wipe με το ζιπάκι που φτιάχτηκε γι αυτό και κατεθείαν εγκατάσταση της ρομ (όλα μέσα από το recovery) έγινε καθαρή εγκατάσταση, αλλά δεν εγκαταστάθηκαν οι έξτρα εφαρμογές, όπως authenricator, swiftkey κλπ. Το ίδιο είχε γίνει και με την προηγούμενη stable 38. Οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν όταν την ξαναπέρασα αλλά μέσα από τον updater.
    2. Δεν δέχεται ringtons δικά μου, ούτε σε mp3 ούτε σε wav. Όταν τα επιλέγω μέσα από τους ήχους/άλλο, στο μενού των ρυθμίσεων εμφανίζει "Λειτουργία σίγασης".
    Μετέφερα τον ήχο (και σε μορφή wav αλλά και σε MP3) μέσα στο system/audio/ringtones για να το επιλέγω κατευθείαν μέσα από το μενού των ringtones του τηλεφώνου και όταν μέσα από τις ρυθμίσεις άνοιξα για να επιλέξω ήχο, στην λίστα δεν φαίνονταν οι ήχοι. Στην 4.11.14 αυτό γίνονταν.
    Μήπως πείραξαν τίποτα και δεν δέχεται ήχους που δεν είναι sign από XIAOMI;
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().

• Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Μετέφερα τον ήχο (και σε wav αλλά και σε MP3) μέσα στο system/audio/ringtones και όταν μέσα από τις ρυθμίσεις ανοίξω για να επιλέξω ήχο, στην λίστα δεν φαίνονται οι ήχοι που τοποθέτησα στον φάκελλο των ringtones.
    Μήπως πείραξαν τίποτα και δεν δέχεται ήχους που δεν είναι sign από XIAOMI;

Αφού τελειώσεις με την προσθήκη ήχων στο system/audio/ringtones, βάζοντας οπωσδήποτε και ένα ogg δικό σου κάνε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.
    Έτσι θα καλύψεις όλες τις περιπτώσεις. Γιατί εκεί, μάλλον μόνο ogg δέχεται.