[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Μετά την φρίκη που έφαγα πριν δυο μέρες (φλασάρισα την αγγλοκινέζικη μετά καθαρή εγκατάσταση την multi και σήμερα με καθαρή εγκατάσταση την ελληνική) πλέον διαπίστωσα το παρακάτω πισώ-γύρισμα ότι αν θέλουμε να βάλουμε ringtones θα πρέπει να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα π.χ εγώ το ES file.
Και φυσικά το κέντρο ασφαλείας που στο καθαρισμό βγάζει μήνυμα ότι σταμάτησε και ζητάει αναφορά στην miui. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
1.Μετά την φρίκη που έφαγα πριν δυο μέρες (φλασάρισα την αγγλοκινέζικη μετά καθαρή εγκατάσταση την multi και σήμερα με καθαρή εγκατάσταση την ελληνική)
2. πλέον διαπίστωσα το παρακάτω πισώ-γύρισμα ότι αν θέλουμε να βάλουμε ringtones θα πρέπει να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα π.χ εγώ το ES file.
3. Και φυσικά το κέντρο ασφαλείας που στο καθαρισμό βγάζει μήνυμα ότι σταμάτησε και ζητάει αναφορά στην miui.
1. νομίζω αυτό ήταν αρκετό , (ότι κάνουμε στο κινητό , είναι εμπειρία)
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
2. εγώ κάνω το παρακάτω
Ο/H tora33 έγραψε:
πέταξα ένα mp3 χύμα στο κινητό
ρυθμίσεις=>Ήχος=>Ήχος κλήσης=>Άλλα=>Μουσική=το επιλέγω
πριν έκανα
Μουσική=>Τοπικό=>παρατεταμένα το αριστερό αφής>Ανά διάρκεια (να μην είναι επιλεγμένο)
3. δεν είναι σπουδαίο (κακώς βγαίνει το μήνυμα , κάνει καθαρισμό , το ξέρεις)
[Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A (GTV-5.1.26)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Ο/H recep έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα, και μετά πάλι πίσω στο Default
Ο/H recep έγραψε:
Δοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια..., έχω κι εγώ την αίσθηση όμως ότι τα θέματα το προξένησαν αυτό..., εχθές η κόρη μου πρέπει να έβαλε καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα!
εδώ δεν θα έπρεπε να αναφέρουμε - απαντάμε για λάθη που κάνουμε εμείς ,
ανοίγουμε ΝΕΟ ΘΕΜΑ και βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να βρεθεί το λάθος
εδώ σ'αυτό το θέμα μιλάμε για την rom ,να βρούμε τα τυχόν λάθη της και να συμβάλουμε ώστε να έχουμε fix από τον Admin για τα λάθη που κληρονομούμε από την Κίνα
Αυτό το θέμα είναι η εικόνα του φόρουμ μας
το παρακολουθούν χιλιάδες άτομα που είναι επισκέπτες και ψάχνουν λόγους για να κατεβάσουν την Ελληνική rom
δεν πρέπει να βλέπουν δικές μας απορίες που δεν έχουν σχέση με την rom
Η Ελληνική Rom , είναι η καλύτερη miui που κυκλοφορεί για το Ελληνα ...............
με πρόλαβε ο Admin , θα έγραφα κι άλλα
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H recep έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα, και μετά πάλι πίσω στο Default
Ο/H recep έγραψε:
Δοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια..., έχω κι εγώ την αίσθηση όμως ότι τα θέματα το προξένησαν αυτό..., εχθές η κόρη μου πρέπει να έβαλε καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα!
εδώ δεν θα έπρεπε να αναφέρουμε - απαντάμε για λάθη που κάνουμε εμείς ,
ανοίγουμε ΝΕΟ ΘΕΜΑ και βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να βρεθεί το λάθος
εδώ σ'αυτό το θέμα μιλάμε για την rom ,να βρούμε τα τυχόν λάθη της rom και να συμβάλουμε ώστε να έχουμε fix από τον Admin για τα λάθη που κληρονομούμε από την Κίνα
Αυτό το θέμα είναι η εικόνα του φόρουμ μας
το παρακολουθούν χιλιάδες άτομα που είναι επισκέπτες και παρακολουθούν για να βρουν λόγους να κατεβάσουν την Ελληνική rom
εγω που ημουν και ον-τοπικ και το εγραψα εδω,και νεο θεμα που ανοιξα παντως δεν απαντησε κανεις. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Και φυσικά το κέντρο ασφαλείας που στο καθαρισμό βγάζει μήνυμα ότι σταμάτησε και ζητάει αναφορά στην miui.
Διορθώθηκε και αυτό και το πρόβλημα που είχε στο Δοκιμή Υλικού>Πρόσθετα εργαλεία το bluetooth. Σην επόμενη ROM, θα είναι εντάξει.
-
Ο/H Tanner έγραψε:
εγω που ημουν και ον-τοπικ και το εγραψα εδω,και νεο θεμα που ανοιξα παντως δεν απαντησε κανεις.
δεν χρησιμοποιώ το browser(πλοηγος) της miui , που μερικές φορές μας έρχεται με μικρά λαθάκια
θα το κάνω για να σου απαντήσω στο νέο θέμα που σωστά άνοιξες
(και αν είναι δυνατόν να μην παίρνουμε παράθεση ολόκληρο το ποστ που έχει πολλές παραθέσεις ,
μαρκάρουμε με το ποντίκι αυτό που θέλουμε , μας λέει επιλογή παράθεσης , το επιλέγουμε , μετά το ίδιο αν θέλουμε από άλλο ποστ , για να καταλαβαίνουμε σωστά τις παραθέσεις)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Το μόνο θέμα που έχω εγώ είναι ότι δεν βγάζει τα κεφαλαία γράμματα όταν είναι τονισμένα στα διάφορα προγράμματα ( πχ. Instagram).
Κατά τα άλλα μια χαρά δουλεύει κ' είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν το πολύ πειράζω κι'όλας.
Αν λύνατε κ' αυτό το πρόβλημα θα ήσασταν οι καλύτεροι (όχι ότι δεν είστε)
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε, παιδιά -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μέχρι τώρα αποτελέσματα από την νέα ρομ GTV-5.1.18 για το Note 3G
1. Μετά από πλήρες wipe με το ζιπάκι που φτιάχτηκε γι αυτό και κατεθείαν εγκατάσταση της ρομ (όλα μέσα από το recovery) έγινε καθαρή εγκατάσταση, αλλά δεν εγκαταστάθηκαν οι έξτρα εφαρμογές, όπως authenricator, swiftkey κλπ. Το ίδιο είχε γίνει και με την προηγούμενη stable 38. Οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν όταν την ξαναπέρασα αλλά μέσα από τον updater.
2. Δεν δέχεται ringtons δικά μου, ούτε σε mp3 ούτε σε wav. Όταν τα επιλέγω μέσα από τους ήχους/άλλο, στο μενού των ρυθμίσεων εμφανίζει "Λειτουργία σίγασης".
Μετέφερα τον ήχο (και σε μορφή wav αλλά και σε MP3) μέσα στο system/media/audio/ringtones για να το επιλέγω κατευθείαν μέσα από το μενού των ringtones του τηλεφώνου και όταν μέσα από τις ρυθμίσεις άνοιξα για να επιλέξω ήχο, στην λίστα δεν φαίνονταν οι ήχοι. Στην 4.11.14 αυτό γίνονταν.
Μήπως πείραξαν τίποτα και δεν δέχεται ήχους που δεν είναι sign από XIAOMI;
Τελικά αποτελέσματα
Μιλάω πάντα για το δικό μου NOTE 3G μετά από καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας ρομ, γιατί με την 4.11.14 δεν υπήρχε πρόβλημα.
Δεν δέχεται επιλογή ήχου κλήσης ή ειδοποίησης από εξωτερικό φάκελο παρά μόνο αν τον βάλω μέσα στον αντίστοιχο φάκελο που έχει τα εκ του συστήματος ringtones και notifications (system/media/audio/ringtones, system/media/audio/notifications).
Επίσης δεν δέχεται ακόμα και εάν επιλέξεις ήχο μέσα από τους παραπάνω φακέλους συστήματος αλλά μέσω του κουμπιού 'ΆΛΛΟ".
Συμπέρασμα κάτι πείραξαν οι Κινέζοι (εκτός αν το κάνει μόνο σε μένα) και επιλέγει μόνο ότι φαίνεται στο μενού "Τοπικά" και όχι με το "ΑΛΛΟ"
Για το παραπάνω πρόβλημα έφταιγε τελικά οι εφαρμογή με την οποία επέλεγα τον ήχο και ήταν η 7zipper. Εγκατέστησα τον ES explorer (ES διαχείριση αρχείων) και με αυτόν τα κατάφερα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Κάτι βιντεο πού έρχονται κινέζικα τι είναι???
-
Γεια σας,ρε παιδια δε μπορω να σεταρω τον hotmail λογαριασμο μου στο mi3w.Το εχει κανει κανεις?Ποιεσ ειναι οι ρυθμισεις?????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα