Αν κανω ομως φορματ το partition θα σβηστει και η ελληνικη βερσιον;;;δεν πρεπει να κανω φορματ τον ssd δηλαδη
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Αν κάνεις format θα αδειάσουν τα παντα. Θα εχεις μια συσκευή όπως όταν βγήκε απο το εργοστάσιό. SSD??? Απο που προκύπτει αυτό???
Sent from my HM 1SW using Tapatalk -
Στς επιλογες εχει format system 1 format system 2 που ειναι active σε εμενα και απο κατω λεει φορματ ssd.αρα εγω κανω format to system 2 και ξαναπερναω τν 5.2.27
-
Ναι έτσι, αλλά πρόσεχε το αρχείο της 5.2.27 θα πρέπει να είναι σωσμένο στο Active 1 για με το format στο 2 θα εξαφανιστούν τα πάντα. Εχε και τον Η/Υ σου έτοιμο για παν ενδεχόμενο.
Μάλλον ετοίμασε τον Η/Υ ΠΡΙΝ ξεκινήσεις την διαδικασία στη συσκευή σου..
-
Δεν θα το βαλω στο system 1 θα το περασω απο τον υπολογιστη στο κινητο με το καλωδιο.αρχειο update.με την μια sto system 2 που ειναι active
-
Αν και είναι λίγο off topic αυτό που θα γράψω, το γράφω εδώ για να το δούνε περισσότεροι...έχει διαγωνισμό φωτογραφίας στο αγγλικό MIUI. Όποιος θέλει ας πάρει μέρος, έχει καλά δωράκια (Xiaomi Bluetooth Speaker, Xiaomi Phone Camera Lens, Xiaomi Portable WiFi (8GB) Black) . Πήρα και εγώ, οπότε όποιος θέλει ας με ψηφίσει. Εννοείται και να αλληλοψηφιστούμε....
Διαγωνισμός: en.miui.com/thread-84881-1-1.html
Εγώ: [Mi & Me 2014] Relaxing..... - Album - Xiaomi MIUI Official Forum
Τέλος off topic.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Android LOLIPOP (beta) 5.0.2 for Redmi Note 3G
Καλησπέρα έχω ανοίξει θέμα όποιος θέλει μπορεί να την δοκιμάσει και να πάρει μια γεύση από Lolipop είναι beta, έχει κάποια προβληματάκια βέβαια.
Την δοκίμασα για να την δίνω. -
Εγω δοκιμασα την lollipop τωρα αλλα θα ξαναγυρισω σε 5.2.27 θελει κιαλλο δουλειτσα το lollipop
-
-
καλησπερα και απο εμενα ,οσον αφορα την 5.2.27 σε Mi3(χρηση 2 μερες) ,συγκριτικά με την αμεσως προηγούμενη μνημη πηγε στο 1γιγα,το launching στον browser σταμάτησε,και kρασαρισμα σε εφαρμογες δεν εχω δει ακομα..το Προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι με viper και outlook,δεν παιζουν real time.to viper δεν χτυπαει ουτε στα μηνυματα ουτε σε κλησεις και το outlook αν δεν κανω συγχρονισμό manual(ενω το εχω βαλει ανα μια ωρα) δεν μου βγαζει ποτε τα μηνυματα.Και της 2 εφαρμογες τις εσβησα και τις ξαναεβαλα ,αν γνωριζει καποιος πως φτιάχνεται ας ποσταρει
-
Παιδια καλησπερα και απο μενα.. Και ζηταω εκ των προτερων συγνωμη γιατι ειμαι λιγο ασχετος! Παρελαβα χθες το Mi 4 απο Ελληνικο καταστημα.Ο πωλητης μαλλον ειναι και εκεινος ασχετος για πωλητης και δεν ηξερε αν το κινητο ειναι rootαρισμενο! Στην ουσια απ'οτι εχω καταλαβει το κινητο και root ειναι και εχει την εκδοση της miui-4.8.22 την δικια σας (στης ρυθμισεις στο σχετικα με το τηλεφωνο εχει το λογοτυπο του φορουμ.).Τωρα μεσα απο το κινητο στην αναβαθμιση μου βγαζει οτι βρεθηκε μια νεα εκδοση η miui 5.2.27(εβδομαδιαια εκδοση) αλλα οταν παταω επανω της μου βγαζει κατι κινεζικα και φοβαμαι να πατησω την αναβαθμιση τωρα... Τι να κανω να το πατησω?
Επισης στα αρχεια υπαρχει ενας υποφακελος με το ονομα download rom που μεσα εχει zipαρισμενη την miui_cancro_mam_5.2.27_6b3f..... αυτη ειναι η δικια σας??? Δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια στο κινητο... Ζηταω παλι συγγνωμη εαν κουρασα η αν δεν εχω γραψει στο σωστο μερος... -
Δεν βάζεις την αναβάθμιση που σου προτείνει ο MIUI Updater γιατί θα σου βάλει την αγγλοκινέζικη Version και θα έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Κατεβάζεις αυτήν => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.2.27.zip
την περνάς στην συσκευή σου, και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
Μετά είσαι οκ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα