Ο/H vaskos έγραψε:
Παιδια καλησπερα και απο μενα.. Και ζηταω εκ των προτερων συγνωμη γιατι ειμαι λιγο ασχετος! Παρελαβα χθες το Mi 4 απο Ελληνικο καταστημα.Ο πωλητης μαλλον ειναι και εκεινος ασχετος για πωλητης και δεν ηξερε αν το κινητο ειναι rootαρισμενο! Στην ουσια απ'οτι εχω καταλαβει το κινητο και root ειναι και εχει την εκδοση της miui-4.8.22 την δικια σας (στης ρυθμισεις στο σχετικα με το τηλεφωνο εχει το λογοτυπο του φορουμ.).Τωρα μεσα απο το κινητο στην αναβαθμιση μου βγαζει οτι βρεθηκε μια νεα εκδοση η miui 5.2.27(εβδομαδιαια εκδοση) αλλα οταν παταω επανω της μου βγαζει κατι κινεζικα και φοβαμαι να πατησω την αναβαθμιση τωρα... Τι να κανω να το πατησω?
Επισης στα αρχεια υπαρχει ενας υποφακελος με το ονομα download rom που μεσα εχει zipαρισμενη την miui_cancro_mam_5.2.27_6b3f..... αυτη ειναι η δικια σας??? Δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια στο κινητο... Ζηταω παλι συγγνωμη εαν κουρασα η αν δεν εχω γραψει στο σωστο μερος...
Πας εδώ ->
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Category/470-Xiaomi-Mi-4/
και κατεβάζεις όποια από τις δύο θέλεις stable ή developer. Η τελευταία είναι η 5.2.27.
Την κατεβάζεις κάπου στο κινητό και τρέχεις την αναβάθμιση. Πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και του λες ότι θέλεις να διαλέξεις εσύ το πακέτο αναβάθμισης. Πας εκεί που κατέβασες το zip αρχείο, το επιλέγεις, πατάς οκ και περίμενε να τελειώσει η αναβάθμιση.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή