Παιδιά το update θα γίνει μέσα απο το setting-system update τώρα που δεν υπάρχει το ΟΤΑ?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Στο δικό μου Mi-3w, με την τελευταία αναβάθμιση (24-4-2015), όσον αφορά τη λειτουργία του ραδιοφώνου στα FM, συνεχίζει να υπάρχει και λειτουργεί άψογα, απλά προστέθηκε και το ιντερνετικό ραδιόφωνο, με το οποίο δεν ασχολούμαι.
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Στο δικό μου Mi-3w, με την τελευταία αναβάθμιση (24-4-2015), όσον αφορά τη λειτουργία του ραδιοφώνου στα FM, συνεχίζει να υπάρχει και λειτουργεί άψογα, απλά προστέθηκε και το ιντερνετικό ραδιόφωνο, με το οποίο δεν ασχολούμαι.
και σε μένα το ίδιο, όπως & με την προηγούμενη ρομ -
Δε μπορεί να φταίει το τηλέφωνο όταν με v5
Δούλευε κανονικά το navigon -
Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι άκυρο; κάπου ειδα το mi-remote, στο lockscreen. Ξέρει κανείς πως μπαίνει;;;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Καλη μερα και καλο μηνα σε ολους.
μετα απο το προσκαιρο προβλημα με τα ΙΜΕΙ που χαθηκαν ξαφνικα, αλλα επανηλθαν με μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις, πατησα πανω στην αναβαθμιση ΟΤΑ περιμενοντας να μην κανει τιποτα...
τουναντιον, μου εβγαλε μια αναβαθμιση, την GTV 5.4.24, το κινητο μου φοραει την GTV 4.9.5 ....
να την κανω η θα εχω κανενα θεμα? -
Αυτο ενοουσα.Προβλημα στο ρυζακι με κιτ κατ και v6.Οχι της συσκευης
-
Αυτη που σου εβγαλε ο οτα ειναι η τελευταια developer rom. Κανε υπομονη λιγες ωρες και θα σου βγαλει τη σημερινη αν την τελειωσει η ομαδα κ περνας αυτη μια και καλη. Καλο μηνα σε ολους
-
Δλδ το ΟΤΑ δουλευει κανονικα? ειχα την εντυπωση οτι δεν....
αν κανω την αναβαθμιση, να υποθεσω οτι θελει επαναφορα στις εργ. ρυθμισεις, δεν μπορω να την βαλω απλα απο πανω.... -
Δοκιμη και στο redrice 1s με κιτ κατ και v6 για το navigon .Δουλευει κανονικα.
-
Ο/H alfagamma έγραψε:
αν κανω την αναβαθμιση, να υποθεσω οτι θελει επαναφορα στις εργ. ρυθμισεις, δεν μπορω να την βαλω απλα απο πανω....
Δεν θέλει απλά εργοστασιακές, πρέπει να περάσεις την καινούργια rom απο το recovery κάνοντας Factory Reset απο το recovery. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H alfagamma έγραψε:
αν κανω την αναβαθμιση, να υποθεσω οτι θελει επαναφορα στις εργ. ρυθμισεις, δεν μπορω να την βαλω απλα απο πανω....
Δεν θέλει απλά εργοστασιακές, πρέπει να περάσεις την καινούργια rom απο το recovery κάνοντας Factory Reset απο το recovery.
Factory reset =εργοστασιακές ρυθμίσεις
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα