το βλεπω να αργουν να βγαλουν καινουργια ρομ,αμα κοιταξει κανεις το επισημο σαιτ τους μεχρι στιγμης δεν εχει βγει καινουργια ρομ
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Επειδη δοκιμαζω την τελευταια ελληνικη για το redrice 1s εδω και αρκετες ωρες να αναφερω τα συμπερασματα μου.Και σε αυτο το ρυζακι δυστυχως η μπαταρια φευγει νερο.
Η ραμ και αυτη ενω ειναι στο 70% γεμιζει φτανει στο 95+% και το κινητο κολαει.Αλλα προβληματα δεν βρήκα -
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Επειδη δοκιμαζω την τελευταια ελληνικη για το redrice 1s εδω και αρκετες ωρες να αναφερω τα συμπερασματα μου.Και σε αυτο το ρυζακι δυστυχως η μπαταρια φευγει νερο.
Η ραμ και αυτη ενω ειναι στο 70% γεμιζει φτανει στο 95+% και το κινητο κολαει.Αλλα προβληματα δεν βρήκα
ναι η ατιμη φευγει αβερτα και σκεψου εσυ εχεις και το 1s εμενα ειναι και ποιο παλιο.
πρεπει λιγο να το διορθωσουν το θεμα με την μπαταρια εγω παιζω και παιχνιδια και η μπατατια θελει καθε μερα φορτισμα θα τα παιξεθ,
παλι καλα που ειχα παραγγειλει και δευτερη και κανω εναλλαγη μπαταριας. -
Δηλαδή όσοι έχουμε red rice 1 να μην κανουμε αναβαθμισεις πια.?
-
Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια κι ευχαριστω.Εχω να προσθεσω ομως κατι,ενω λετε οτι ειναι rom ειναι rooted σε εμενα η εφαρμογη Root Checker δειχνει unrooted και το CPUz λεει root access: yes! Το Kinguser επισης δεν παιζει και το Supersu ζηταει ενημερωση του su binary,ξεκινα την διαδικασια αλλα δηλωνει αδυναμια ολοκληρωσης της μετα απο λιγο.Επισης το bluetooth δουλευει,κανει pairing με το ακουστικο αλλα οταν πατας το κουμπι στο ακουστικο δυο φορες ή μια παρατεταμενη σε καποια μοντελα για επανακληση του τελευταιου αριθμου,απενεργοποιειται,ενεργοποιειται και κανει pairing ξανα.Η συσκευη μου ειναι Redmi Note 3g και πρεπει να πω οτι υπηρξε παρελθον ιδιων προβληματων με την αρχικη rom(Jellybean 4.2.2 εκδοση 39) και αφου με χιλια ζορια εβαλα την 40(stable 5.2.10) δουλεψε αψογα και rooted βεβαια,με τουτη εδω δεν γινεται rooting,κανει και μια καθυστερηση/επαναφορτωση του launcher καθε φορα που κλεινω μια εφαρμογη
+ τα προαναφερθεντα.Τελικα στο 4.4.2 δουλευει το App2sd ή το LinkToSD που δουλευε στο 4.2.2;;Αυτους τους περιβοητους drivers για win7 απο ποια γωνια της γης πρεπει να τους κατεβασω για δουλεψουν σωστα;; Το rooting στο 4.2.2 το εκανα με το Root Genius,τωρα στο 4.4.2 δεν...!!Να σταματησω την ενασχοληση με την τεχνολογια και να πιασω την κτηνοτροφια,τι λετε;;!! -
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H alfagamma έγραψε:
αν κανω την αναβαθμιση, να υποθεσω οτι θελει επαναφορα στις εργ. ρυθμισεις, δεν μπορω να την βαλω απλα απο πανω....
Δεν θέλει απλά εργοστασιακές, πρέπει να περάσεις την καινούργια rom απο το recovery κάνοντας Factory Reset απο το recovery.
Factory reset =εργοστασιακές ρυθμίσεις
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H cas21 έγραψε:
Η ραμ και αυτη ενω ειναι στο 70% γεμιζει φτανει στο 95+% και το κινητο κολαει.Αλλα προβληματα δεν βρήκα
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H cas21 έγραψε:
ναι η ατιμη φευγει αβερτα και σκεψου εσυ εχεις και το 1s εμενα ειναι και ποιο παλιο.
πρεπει λιγο να το διορθωσουν το θεμα με την μπαταρια εγω παιζω και παιχνιδια και η μπατατια θελει καθε μερα φορτισμα θα τα παιξεθ,
παλι καλα που ειχα παραγγειλει και δευτερη και κανω εναλλαγη μπαταριας.
Ο/H cy67 έγραψε:
Δηλαδή όσοι έχουμε red rice 1 να μην κανουμε αναβαθμισεις πια.?
Τελικα μπερδευτικα, θελει Factory reset απο την recovery ή αρκει (ειναι το ιδιο?) το κανονικο Factory reset?
απο αυτα που διαβαζω, τελικα νομιζω οτι δεν θα παω στην τελευταια.... το θεμα της μπαταριας ειναι πολυ βασικο, ποια ειναι η τελευταια που δουλευει χωρις προβληματα? -
cy67 προσωπική μου άποψη ειναι πως πρεπει να κάνουμε αναβαθμισεις.Ετσι μονο βρισκονται οι αδυναμιες τα bugs κλπ μιας ρομ και με τις αναφορες μας (απο ολα τα φορουμ παγκοσμιος) οι developers της miui θα την καλυτερεψουν (ελπιζουμε). Η τελευταιες ρομ δεν ειναι stable και ειναι φυσικο να εχουν προβληματακια.
Αν για καποιους αυτο ειναι κουραστικο τοτε ειναι καλυτερα να μενουν στην τελευταια stable και οταν διαπιστωσουν (απο τις αναφορες)πως καποια εκδοση ειναι καλη τοτε προχωρανε σε αλλαγη. -
Παιδία τι γίνεται με την νεα ρομ?
Πότε θα βγει? -
Το θεμα της μπαταριας στο redrice 1s ειναι μεγαλυτερο απο όσο νομιζα.Ξαφνικα απο το 35% το κινητο επεσε στο 2% και εκλεισε. Οταν το εβαλα για φορτιση απο 19% που το κοιταξα ανεβηκε στο 38% σε δευτερολεπτα.Επειδη σκεφτηκα οτι μπορει να φταίει η μπαταρια πηρα αλλη και την αλλαξα.Δυστυχώς και στην αλλη μπαταρια οι ενδειξεις αλλαζαν οπως αυτες ηθελαν.
-
Τελικά συνεχίζει στο NOTE 3G με την 24άρα ρομ, η αφαίμαξη της μπαταρίας, έχουμε όμως πολύ καλή διαχείριση μνήμης, πάντα λίγο κάτω από το μισό. Ωραίο το κόλπο να αναβοσβήνει το φλας στις κλήσεις αλλά δεν το κάνει και στις 2 sims. Ξέρει κανείς τρόπο να ανάβει και για τις 2 sims;
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Τελικά τα έκαναν πάλι σ...τά οι κινέζοι, ανακαλείται και πάλι η νέα έκδοση λόγω προβλημάτων λέει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα