[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Full Wipe και ξανά Flash την ROM.
μετα το full wipe πρεπει να κανω κατι αλλο για να γινει σωστα το flash της νεας ρομ?Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Rolistas ().
-
Πρόσεξε, όταν λέμε Full Wipe ουσιαστικά εννοούμε Factory Reset.
Δηλαδή θα διαγράψει User Data, Cache - Dalvik Cache.
Επειδή έτσι και αλλιώς το Flash της ROM θα κάνει Format το System, καλό είναι να μην κάνεις format το System, έτσι ώστε όταν για κάποιο λόγο αποτύχει το Flash, τουλάχιστον μετά να έχεις ένα System που να μπορεί να κάνει Boot η συσκευή σου.
Και να είσαι σύγουρος πως στην SD Card έχεις μία σωστή ROM -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρόσεξε, όταν λέμε Full Wipe ουσιαστικά εννοούμε Factory Reset.
Δηλαδή θα διαγράψει User Data, Cache - Dalvik Cache.
Επειδή έτσι και αλλιώς το Flash της ROM θα κάνει Format το System, καλό είναι να μην κάνεις format το System, έτσι ώστε όταν για κάποιο λόγο αποτύχει το Flash, τουλάχιστον μετά να έχεις ένα System που να μπορεί να κάνει Boot η συσκευή σου.
Και να είσαι σύγουρος πως στην SD Card έχεις μία σωστή ROM
Οταν λες sd card τι σημαινει αυτο για το Mi4 ? -
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Να σας πω guys, υπάρχει κάποιος τρόπος να εξηγησουμε στη μουσικη οτι δεν θελω να μου πειραζει τα εξωφυλλα από τα αλμπουμ γιατι τα παιρνω κρανιο;
Κατεβάζει άλλα μόνη της η εφαρμογή δλδ;
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Να σας πω guys, υπάρχει κάποιος τρόπος να εξηγησουμε στη μουσικη οτι δεν θελω να μου πειραζει τα εξωφυλλα από τα αλμπουμ γιατι τα παιρνω κρανιο;
Κατεβάζει άλλα μόνη της η εφαρμογή δλδ;
Ναι και μάλιστα ασχετα εξωφυλλα -
Ρε παιδιά όταν πάω να στείλω ενα μήνυμα στα ελληνικά σε περισσότερους από 20 φίλους μου..
Μου βγάζει error και μου λέει οτι στέλνω σε πολλά άτομα. .
Πώς φτιάχνει αυτό? -
επειδη ειμαι ασχετος,μπορω να την περασω και στο lenovo A806 της κορης μου?
-
Καλημέρα με το που πέρσα την 5.6.4 είτε μέσω της αναβάθμιση από τη ROM είτε μέσα από το Recovery και ανοίγει το κινητό δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του ota-update όλα τα υπόλοιπα εικόνιδια τα εμφανίζει κανονικά. Το αρχείο της αναβάθμισεις το κατέβασα απο το site και όχι από το ota-update. Μόνο εγκατάσταση με full wipe δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
-
καλημερα και καλη εβδομαδα
η 5,6,4 δουλευει αψογα σε ολα
το θεμα με την μπαταρια και εδω ειδα πως παλι μια μερα με το ζωρι την βγαζει
η μπαταρια δεν πεφτει καθολου μονο αν εχεις κλειστα GPS,DATA,WIFI, σε 2 ωρες σημερα η μπαταρια ειναι στο 100%
και εχω κανει μονο 3 κλησεις -
Ο/H Jongou έγραψε:
Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω την φωτεινότητα της οθόνης την στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμένο και δέχεται κλήση; μου φαινεται οτι ειναι πολύ χαμηλή, ειδικα οταν βρισκομαι έξω το πρωί! Εχω την 5.5.15 develop.
Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; -
Ο/H Jongou έγραψε:
Ο/H Jongou έγραψε:
Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω την φωτεινότητα της οθόνης την στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμένο και δέχεται κλήση; μου φαινεται οτι ειναι πολύ χαμηλή, ειδικα οταν βρισκομαι έξω το πρωί! Εχω την 5.5.15 develop.
Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά αν έχεις ξεκλιδωμένη την γραμμη κατάστασης στην οθόνη κλειδώματος, μπορείς να την σύρεις προς τα κάτω και απο την καρτελα των διακοπτων να κανεις τη δουλεια σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα