Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Είναι η υπηρεσία Interactive Voice Response που έχουν στην Κίνα.
    Eίναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχει ο Cosmote αν δεν κάνω λάθος όπου σε κατευθύνει στις υπηρεσίες του μέσα από φωνητικές εντολές και αναγνώριση φωνής.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Rolistas έγραψε:

Μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να εχω την ρομ στο Μι4 για να την κανω φλαση μετα απο wipe?
    Πρεπει να το κανω αμεσα γιατι εχω προβλημα με τις κλησεις!

Επειδή εσύ δεν έχεις SD βάλε την rom στο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του Mi4.

Ο/H kok8 έγραψε:

Διαδικασία εγκατάστασης πλήρες πακέτου υλικολογισμικού (MIUI ROM)

Κατέβασε τα απαραίτητα αρχεία για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση της MIUI ROM. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S.

Προσοχή
    1. Απαραίτητη, λόγω Wipe & Reset η λήψη πλήρη αντιγράφου ασφαλείας (BackUp). Οδηγίες λήψης πλήρη αντιγράφου ασφαλείας διαθέσιμες στο φόρουμ μας εδώ. Και το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο πάνω από 80%.

2. Σε περίπτωση που δεν επιθυμούμε να κάνουμε καθαρή (εξ'αρχής) εγκατάσταση, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα το σβήσιμο όλων των δικών μας εφαρμογών, τότε ΔΕΝ κάνουμε στο ΒΗΜΑ 4 παρακάτω το Wipe User Data.

ΒΗΜΑ 1o
    • Κατέβασε την πιο πρόσφατη έκδοση της [lexicon]MIUI ROM[/lexicon]. Κατέβασε τώρα από εδώ.
    • Μετονομάζεις το αρχείο της [lexicon]ROM[/lexicon] σε update.zip, προσοχή την κατάληξη zip δεν τη γράφεις.

ΒΗΜΑ 2o
    • Συνέδεσε το τηλέφωνό σου στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, και αντέγραψε το αρχείο update.zip στην SD κάρτα (Ο Υπολογιστής μου \ MIxx \ Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης).
    • Μπορείς φυσικά, μέσω του πλοηγού του κινητού, να συνδεθείς στον ιστότοπό μας και από εκεί να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις στη διαδρομή "Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης" το πιο πρόσφατο πακέτο εγκατάστασης, οπότε αποφεύγεις τη σύνδεση με τον υπολογιστή και την αντιγραφή /επικόλληση της προγενέστερα κατεβασμένης [lexicon]ROM[/lexicon] στην προαναφερθείσα διαδρομή, μετονομάζοντάς την φυσικά σε update.zip.
    • 1ος Τρόπος Εισόδου σε κατάσταση [lexicon]Recovery[/lexicon]: Άνοιξε την εφαρμογή Aναβάθμιση στο κινητό, πάτησε το κουμπί Μενού, μετά επέλεξε την επιλογή Επανεκκίνηση στη [lexicon]Recovery[/lexicon] και μετά ΟΚ.

[sbox=blue]MIUI V5[/sbox]

[sbox=green]MIUI V6[/sbox]

• 2ος Τρόπος Εισόδου σε κατάσταση [lexicon]Recovery[/lexicon]: Κλείσε το τηλέφωνο και πάτησε πρώτα το κουμπί Volume+ και μετά, χωρίς να αφήσεις το Volume+ πίεσε και το κουμπί Power για τόσο χρονικό διάστημα μέχρι να πρωτοφανεί το εικονίδιο MIUI, οπότε και αφήνεις και τα δύο (2) κουμπιά.
    • Πλοήγηση στην κατάσταση [lexicon]Recovery[/lexicon]: Χρησιμοποιούμε τα κουμπιά Volume+ και Volume- για να πλοηγηθούμε στις διαθέσιμες επιλογές και το κουμπί Power για να επιβεβαιώσουμε την οριστική επιλογή μας.

ΒΗΜΑ 3o
    • Επιλέγουμε την αγγλική γλώσσα.

ΒΗΜΑ 4o
    • Επιλέγουμε την καθολικά προτεινόμενη επιλογή Wipe & Reset, όπου επιλέγουμε να κάνουμε Wipe Cashe. Έπειτα και ΜΟΝΟ αν έχουμε κάνει πλήρες BackUp, κάνουμε Wipe User Data (το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα το σβήσιμο όλων των δικών μας εφαρμογών), αλλιώς προχωράμε στο επόμενο Βήμα.

ΒΗΜΑ 5o
    • Όταν τελειώσει η απαραίτητη κάθαρση παλαιών δεδομένων και της cache τότε επιλέγουμε την επιλογή Install update zip to System One.

ΒΗΜΑ 6o
    • Όταν τελειώσει η εγκατάσταση επιλέγουμε την επιλογή Reboot και μετά την επιλογή Reboot to System One (latest).

• Η αναβάθμιση τελείωσε.

Προσοχή
    Υπενθυμίζεται ότι κάθε παρέμβαση στο υλικολογισμικό του τηλεφώνου γίνεται με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του χρήστη. Για αυτό το λόγο θα ειδοποιούμαστε κάθε φορά πως η εκάστοτε επιλογή μας είναι μη αναστρέψιμη.

Αρχικές Αναρτήσεις:
    en.miui.com
    Οδηγός εγκατάστασης ROM (Upgrade)
  • Ο/H Jongou έγραψε:

Ο/H Jongou έγραψε:

Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω την φωτεινότητα της οθόνης την στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμένο και δέχεται κλήση; μου φαινεται οτι ειναι πολύ χαμηλή, ειδικα οταν βρισκομαι έξω το πρωί! Εχω την 5.5.15 develop.

Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;

Το έχω παρατηρήσει και εγω αυτό. Αλλά όταν πηγαίνω στο Κέντρο Ασφάλειας και κάνω 'Ελεγχο για κάποια λεπτά η φωτεινότητα παραμένει σε καλά επιπέδα. Αλλά αφού το κλειδώσω και πάλι χαμηλώνει η φωτεινότητα.
  • Διαφήμιση
  • Καλημερα και συγνωμη για το Off Topic,Rom για Redmi 2 Pro 4G LTE Dual Sim 2GB 16GB ειναι αυτη που στα Downloads αναφερεται σαν [5.6.4] Xiaomi Redmi 2 TD-2GB ? και παλι συγνωμη :oops:
  • Παιδια γεια χαρα πριν λίγη ωρα δοκιμασα να αναβαθμισω με την GTV-5.6.4 ενα Redmi 1S που παρέλαβα μολις σήμερα ειχε την stock Αγγλοκινεζικη V5 αφου ειπα στον Κινεζο να μην φλασσαρη το τηλ και να το στείλει όπως παραλαμβάνει απο την Xiaomi με σκοπο οπως και εγινε να περασω την GTV αλλα δυστηχως σαν καντεμης επεσα σε μη λειτουργικη Rom η οποια βεβαια δεν ολοκληρώνετε η αναβάθμιση και βγαζει error παιδιά
    Η GTV-5.6.4 για το redmi 1s στην συνεχεία δεν σας αφήνει να ξαναμπείτε στο λειτουργικό γιατι κανει απανωτά reboot στην recovery
    Προσοχή λοιπόν κάνει απανωτά reboot στην recovery.
    Αναγκάστηκα να κάνω με το Miflash fastaboot την stock...
    Images
    • IMG_20150609_145843.jpg

25,56 kB, 450×800, viewed 70 times
    Xiaomi 13
  • Καλημέρα, παρατήρησα στην 5.6.4 (και από ότι θυμάμαι και στην 5.5.15 που είχα πριν) ότι όταν σου αφήνουν μήνυμα στον τηλεφωνητή και μετά σου έρχεται το sms στο κινητό, ο τίτλος στο sms είναι στα κινέζικα.. αυτό διορθώνεται; ^^ @SomniusX ?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Jongou έγραψε:

Καλημέρα, παρατήρησα στην 5.6.4 (και από ότι θυμάμαι και στην 5.5.15 που είχα πριν) ότι όταν σου αφήνουν μήνυμα στον τηλεφωνητή και μετά σου έρχεται το sms στο κινητό, ο τίτλος στο sms είναι στα κινέζικα.. αυτό διορθώνεται; ^^ @SomniusX ?

Εγώ ως συνήθως το αναφέρω στο Bugtracker στην μετάφραση, βγάλε και ένα screenshot.
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().

• Καλημέρα, είναι κάποιος admin ή κάποιος με εμπειρία από harware mods εδώ για μια ερώτηση;;; σορυ για το off topic

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    good is never enough...always you can do better.....
  • Mi4 -- SoS

Δυστηχως η συσκευη απο τη μερα που τη πηρα δεν παει καλα...

Χωρις λογο πολλες φορες οταν επαιρνα τηλ εγω τους ακουγα αλλα οι αλλοι οχι ... εκανα wipe cache και τις περισσοτερες φορες επιανε και δουλευε σωστα
    ή αν δεν επιανε αυτο, ξαναπερναγα τη ROM απο πανω για να δουλεψει..

Ειχα βαλει προγραμμα και το μικροφωνο δουλευει σωστα σε ελεγχο που κανει αλλα για καποιο λογο οι αλλοι δεν με ακουνε

Χθες ξανακανε τα ιδια με τη Stable 5.1.0 κατεβασα την νεα 5.3.0 stable μια χαρα τηλ οκ και πριν λιγο πηρα τηλ και παλι τα ιδια , τους ακουω αλλα δεν με ακουνε...

στο μενου που εχει την επιλογη καταστολη θορυβου 1 ή 2 μικροφωνα τα εχω αλλαξει πολλες φορες οτι και να βαλω δεν παιζει ρολο

Τι μπορει να φταιει ρε παιδια ; εχω αγανακτησει με αυτη τη συσκευη αν δεν ειχα σκασει 300ευρω θα ειχε φυγει απο το μπαλκονι
  • OffTopic
    @'prekasg' Δε σε ακούνε καθόλου; Δηλαδή κόβεται τελείως το μικρόφωνο;
    Αν ναι τότε μάλλον έχεις πέσει σε ελλατωματικό μικρόφωνο. Κοίτα όμως τι σκέφτομαι εγώ. Το μικρόφωνο είναι σε chip μαζί με κεραία, micro usd port, δόνηση και το ledάκι που είναι κάτω απο το home button. Οπότε εαν ΟΛΑ τα άλλα που προανέφερα σου δουλεύουν σωστά σημαίνει οτι αυτό το chip θα πατάει καλά(οι υπόλοιπες επαφές σίγουρα-νομίζω είναι 3 στο σύνολο) και το πρόβλημα είναι μόνο στο μικρόφωνο. Τώρα είτε πρέπει να το ανοίξεις για να το τσεκάρεις(να το βγάλεις και να το βάλεις ξανά μήπως όντως δεν πατάει σωστά η επαφή του mic) είτε να αντικαταστάσεις όλο το chip με αυτό.

Είναι λίγο offtopic αυτό γενικά οπότε ίσως έπρεπε να μεταφερθούν κάπου αλλού αυτά για συζήτηση.

Όσον αφορά την 5.6.4 εμένα πηγαίνει παααρα πολύ καλά στο mi3 και δεν έχω βρεί κάποιο bug. Η μπαταρία όντως είναι αρκετά βελτιωμένη και σίγουρα βοήθησαν τα fixes με το wifi γιατί ποτέ δεν το έκλεινα και τώρα φαίνεται η διαφορά στην μπαταρία.
    Είχα αρκετό καιρό (μήνα) να μπω σε developer γιατί έκανα διάφορα τεστ με roms κτλ κτλ και έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τις developer που είχα.
    Τη συνιστώ!!!!!
  • Διαφήμιση
  • @prekasg Clean Install αφου και μόνος σου καταλαβαίνεις ότι από "σκουπίδια" προκαλείται το πρόβλημα..