Ο/H Bodai έγραψε:
@prekasg Clean Install αφου και μόνος σου καταλαβαίνεις ότι από "σκουπίδια" προκαλείται το πρόβλημα..
Θα το δοκιμασω και αυτο μολις βρω το κουραγιο να ξαναπερασω ενα ενα ολα τα προγραμματα μετα
ευχαριστω
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Bodai έγραψε:
@prekasg Clean Install αφου και μόνος σου καταλαβαίνεις ότι από "σκουπίδια" προκαλείται το πρόβλημα..
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
OffTopic@'prekasg' Δε σε ακούνε καθόλου; Δηλαδή κόβεται τελείως το μικρόφωνο;
Αν ναι τότε μάλλον έχεις πέσει σε ελλατωματικό μικρόφωνο. Κοίτα όμως τι σκέφτομαι εγώ. Το μικρόφωνο είναι σε chip μαζί με κεραία, micro usd port, δόνηση και το ledάκι που είναι κάτω απο το home button. Οπότε εαν ΟΛΑ τα άλλα που προανέφερα σου δουλεύουν σωστά σημαίνει οτι αυτό το chip θα πατάει καλά(οι υπόλοιπες επαφές σίγουρα-νομίζω είναι 3 στο σύνολο) και το πρόβλημα είναι μόνο στο μικρόφωνο. Τώρα είτε πρέπει να το ανοίξεις για να το τσεκάρεις(να το βγάλεις και να το βάλεις ξανά μήπως όντως δεν πατάει σωστά η επαφή του mic) είτε να αντικαταστάσεις όλο το chip με αυτό.
Είναι λίγο offtopic αυτό γενικά οπότε ίσως έπρεπε να μεταφερθούν κάπου αλλού αυτά για συζήτηση.
Όσον αφορά την 5.6.4 εμένα πηγαίνει παααρα πολύ καλά στο mi3 και δεν έχω βρεί κάποιο bug. Η μπαταρία όντως είναι αρκετά βελτιωμένη και σίγουρα βοήθησαν τα fixes με το wifi γιατί ποτέ δεν το έκλεινα και τώρα φαίνεται η διαφορά στην μπαταρία.
Είχα αρκετό καιρό (μήνα) να μπω σε developer γιατί έκανα διάφορα τεστ με roms κτλ κτλ και έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τις developer που είχα.
Τη συνιστώ!!!!!
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Θα το δοκιμασω και αυτο μολις βρω το κουραγιο να ξαναπερασω ενα ενα ολα τα προγραμματα μετα
ευχαριστω
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
νομιζω ηρθε η ωρα για αλλαγη συσκευης. δεν βλεπω λυση
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Τελικα δεν υπάρχουν ελληνικά στο mi4i ούτε multilingual.... Πότε θα βγει;;; και μόνο stable...
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μου φαίνεται ότι πλάκα πλάκα η xiaomi θέλει να γίνει η Apple της Ανατολής.![]()
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.