[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Πράγματι η τελευταία rom είναι άψογη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Πράγματι η τελευταία rom είναι άψογη.
Περιμενω και εγω τα παδια σημερα να δωσουν τη νεα ρομ για το Mi Note ProSony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μου φαίνεται ότι πλάκα πλάκα η xiaomi θέλει να γίνει η Apple της Ανατολής.
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.
Αμ δεν το είπα εγώ; Κινέζοι. Δεν είναι να τους βασίζεσαι. Βαράτε τους στα αυτιά να στρωσουν.
Δεν ξέρω τεχνικά αν γίνεται, αλλά θα τους πονουσε πολύ αν έφτιαχνε η ελληνική ομάδα μια lollipop πριν από αυτούς, για όλα τα κινητά της XIAOMI και την είχαμε κλειδωμενη αλλά την μοιραζαμε από εδώ μέσα σε όλο τον κόσμο πλην τους Κινεζοτς. (χωρίς Κινέζικα)
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.
Αν γίνει κάτι τέτοιο μιλάμε για την μέγιστη μαγκιά και ξεβράκωμα τον κινέζων. -
Καλημέρα xiaomimides! Έχει παρατήρηση κανένας με την νέα ρομ προβλήματα στις κλήσεις [δεν με ακούνε]?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Καλημέρα xiaomimides! Έχει παρατήρηση κανένας με την νέα ρομ προβλήματα στις κλήσεις [δεν με ακούνε]?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Το παρατηρησα εγω κι αυτο στο Mi Note Pro οταν εβαλα ...Λογικα καποιο bug θα ειναιSony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
...επειδή δουλεύω το redmi 2 και σαν φακό
όταν ενεργοποιώ το φακό απο το πλάι να ενεργοποιηθεί η οθόνη και στην συνέχεια πατάω το home για να ανάψει το led, ανάβει και μετά από 1- 2'' σβήνει, τι στο καλό φταίει και δεν ανάβει συνεχόμενα ?
και τώρα που ψάχνω μέσα στα εργαλεία φακός δεν υπάρχει ''Stable 5.2.0'' -
Ο/H nnbignick έγραψε:
...επειδή δουλεύω το redmi 2 και σαν φακόόταν ενεργοποιώ το φακό απο το πλάι να ενεργοποιηθεί η οθόνη και στην συνέχεια πατάω το home για να ανάψει το led, ανάβει και μετά από 1- 2'' σβήνει, τι στο καλό φταίει και δεν ανάβει συνεχόμενα ?
και τώρα που ψάχνω μέσα στα εργαλεία φακός δεν υπάρχει ''Stable 5.2.0''
Νομιζω πρεπει να αναψεις πρωτα τον φακο, απο lockscreen και μετα αφου εχεις κρατημενο το homebutton να πατησεις αυτο που κλειδωνεις την συσκευη σου, εμενα στο mi3 ετσι θελει για να μεινει αναμενο. -
Ο/H nnbignick έγραψε:
...επειδή δουλεύω το redmi 2 και σαν φακόόταν ενεργοποιώ το φακό απο το πλάι να ενεργοποιηθεί η οθόνη και στην συνέχεια πατάω το home για να ανάψει το led, ανάβει και μετά από 1- 2'' σβήνει, τι στο καλό φταίει και δεν ανάβει συνεχόμενα ?
και τώρα που ψάχνω μέσα στα εργαλεία φακός δεν υπάρχει ''Stable 5.2.0''
1. Όταν ανάψεις τον φακό από το πλήκτρο HOME, μετά πάτα στιγμιαία το πλήκτρο POWER και θα μείνει αναμμένος μέχρι να ξαναπατήσεις πάλι το POWER.
2. Μπορείς να βγάλεις ένα widget σε κάποια οθόνη (όπου σε βολεύει) από Menu > Widgets > Toggles > Torch (Φακός).
-
Γενικά απο miui 6 έχουμε κάτι νεότερο από θέμα έξυπνου χειρισμού - gadget ?
-
Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα