Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Κατάλαβα, αλλά θα έπρεπε να ήταν συνεργασιμοι μιας και το φόρουμ είναι official ελληνικό της miui
To ίδιο πρόβλημα έχουν όλα τα επίσημα forum.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Kalmichalis έγραψε:
Κατάλαβα, αλλά θα έπρεπε να ήταν συνεργασιμοι μιας και το φόρουμ είναι official ελληνικό της miui
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Καλημέρα xiaomimides! Έχει παρατήρηση κανένας με την νέα ρομ προβλήματα στις κλήσεις [δεν με ακούνε]?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ο/H mparaxir έγραψε:
στο hogmi το 1 μαλλον υπαρχει προβλημα με την καινουργια ρομ,την εκανα εγκατασταση μεσω απο recovery οπως κανω παντα μου ζητησε επανεκινηση αλλα ειναι κολημενο στο logo δεν φορτωνει η μπαρα και κατω απο εκει που λεει mi που εχει το android μια σβηνει μια επανερχετε.
θα ξανα κανω εγκατασταση μπας και κατι δεν πηγε καλα αλιως γυρναω στην προηγουμενη
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
στο hogmi το 1 μαλλον υπαρχει προβλημα με την καινουργια ρομ,την εκανα εγκατασταση μεσω απο recovery οπως κανω παντα μου ζητησε επανεκινηση αλλα ειναι κολημενο στο logo δεν φορτωνει η μπαρα και κατω απο εκει που λεει mi που εχει το android μια σβηνει μια επανερχετε.
θα ξανα κανω εγκατασταση μπας και κατι δεν πηγε καλα αλιως γυρναω στην προηγουμενη
Και πάνω που έλεγα να την βάλω ...... , κατάφερες την έβαλες η παλι εχει θέμα ;
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Και πάνω που έλεγα να την βάλω ...... , κατάφερες την έβαλες η παλι εχει θέμα ;
οχι δυστηχως δεν μπαινει.
αφορα την εκδοση moded,ξανα εκανα restore,ουφ παλι καλα παντα κανω back up την προηγουμενη εκδοση ρομ πριν βαλω μια καινουργια
Ο/H ronin13 έγραψε:
Σε Mi2S με Lollipop πρεπει να κανουμε παλι επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις?
Ο/H cy67 έγραψε: