Έκανα αλλά μόλις βάλω πλήρη οθόνη δλδ αντί από 4:3 σε 16:9 παλι το ίδιο
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το γράφω εδώ για να το δούνε όσοι έχετε Mi Band και Mi scale...η εφαρμογή πια είναι 100% στα ελληνικά.
Την κατεβάζετε από το downloads, την τρέχετε και κάνετε την εγκατάσταση πάνω από την παλιά.
Βρε γιατρέ μου που ακριβώς στα downloads; τόσο γκαβός είμαι και δεν τα βλέπω; -
Ο/H villio έγραψε:
Έκανα αλλά μόλις βάλω πλήρη οθόνη δλδ αντί από 4:3 σε 16:9 παλι το ίδιο
Μην πεδεύεσαι άδικα. Είναι bug της ROM. Camera Lagging in 16:9 mode - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum -
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το γράφω εδώ για να το δούνε όσοι έχετε Mi Band και Mi scale...η εφαρμογή πια είναι 100% στα ελληνικά.
Την κατεβάζετε από το downloads, την τρέχετε και κάνετε την εγκατάσταση πάνω από την παλιά.
Βρε γιατρέ μου που ακριβώς στα downloads; τόσο γκαβός είμαι και δεν τα βλέπω;
Απο εδω φιλε μου κατεβαζεις: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/Entry/5993-Mi-Fit/#filesXiaomi 13 -
Αντε.... καλή αρχή
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Αντε.... καλή αρχή
Για πότε να το περιμένουμε και για ποιές συσκευές? λειτουργεί σωστά? -
Ο/H mike4186 έγραψε:
Για πότε να το περιμένουμε και για ποιές συσκευές? λειτουργεί σωστά?
Στις δοκιμές στο Mi3, τρώει πολύ μπαταρία και δεν δουλεύει και πάντα. Θέλει ακόμα δουλειά και αφιέρωση πολύτιμου χρόνου που δεν υπάρχει. Και όταν λυθούν αυτά τα προβλήματα, θα πρέπει να δούμε γιατί ο νέος kernel δεν έχει WiFi και αν η λύση που έδωσε η Xiaomi για το WiFi δουλεύει. Το έγραψα και πιο πριν, ότι μπορεί να αντιμετωπίζουν και οι Κινέζοι προβλήματα με το dt2w στις διάφορες συσκευές και δεν το έχουν βάλει ακόμα ενώ έχουν βάλει τα σχετικά στον κώδικα εδώ και καιρό. Τουλάχιστον βλέπουμε ότι το παλεύουν και αυτοί και έγινε η αρχή με το Mi4i...
-
Η Ρομ για το mi note pro έχει ακόμη το bug στα additional settings...FC κανειSony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H mike4186 έγραψε:
Για πότε να το περιμένουμε και για ποιές συσκευές? λειτουργεί σωστά?
Στις δοκιμές στο Mi3, τρώει πολύ μπαταρία και δεν δουλεύει και πάντα. Θέλει ακόμα δουλειά και αφιέρωση πολύτιμου χρόνου που δεν υπάρχει. Και όταν λυθούν αυτά τα προβλήματα, θα πρέπει να δούμε γιατί ο νέος kernel δεν έχει WiFi και αν η λύση που έδωσε η Xiaomi για το WiFi δουλεύει. Το έγραψα και πιο πριν, ότι μπορεί να αντιμετωπίζουν και οι Κινέζοι προβλήματα με το dt2w στις διάφορες συσκευές και δεν το έχουν βάλει ακόμα ενώ έχουν βάλει τα σχετικά στον κώδικα εδώ και καιρό. Τουλάχιστον βλέπουμε ότι το παλεύουν και αυτοί και έγινε η αρχή με το Mi4i...
en.miui.com/thread-123176-1-1.html
Πλέον θα βγει Dev ROM;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Κανείς beta tester δεν γνωρίζει. Μπορεί να ξέρει ο @admin γιατί....μιλάει σε άλλο επίπεδο με τα αφεντικά
EDIT: Μπορείς να βάλεις αυτήν στο παραπάνω link που είναι Global Developer ROM μέχρι να βγει China Developer ROM.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα