[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Για να θεωρείται φυσιολογική η θερμοκρασία του Cpu πόσους βαθμούς πρέπει να είναι;
-
Βγήκε ο νέος Kernel για το hongmi πού υποστηρίζει Camera to sd storage REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Page5 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
RedRice -
ερωτηση οφ τοπικ.
αφορα το mi band,λοιπον εχω ξενερωσει,το ξεχασα στην δουλεια γιατι ηθελα να πλυνω τα χερια μου και το εβγαλα και καποιος μου το εφαγε.
το mi band μπορει να συνδεθει και με αλλο κινητο εκτος μαρκας xiaomi?η δουλευεθ με το κινητα xiaomi,γιατι στην δουλεια ειμαι ο μοναδικος που εχω τετοιο κινητο σε μαρκα. -
Ναι μπορεί να δουλέψει σε όποια συσκευή έχει Android Kit Kat και πάνω.
Και φυσικά θα πρέπει να κατεβάσει και την εφαρμογή. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι μπορεί να δουλέψει σε όποια συσκευή έχει Android Kit Kat και πάνω.
Και φυσικά θα πρέπει να κατεβάσει και την εφαρμογή.
μαλιστα στην δουλεια κανεις δεν εχει android kit kat και πανω,οποτε θα την φαει στο λοκο σορυ για την εκφραση.
δηλαδη να υποθεσω π.χ για κινητο απο samsung galaxy s4 και πανω μαλλον ε?και αμα εχει αναβαθμιση το λειτουργικο. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
μια χαρα μας εφτιαξες δημητρη ονομαζεσε?διονυσης εγω.
αλλα το sd card patch τι ειναι αυτο?πρωτη φορα το ακουω -
Ο/H mparaxir έγραψε:
αλλα το sd card patch τι ειναι αυτο?πρωτη φορα το ακουω
Αντί οι φωτογραφίες και οι εφαρμογές να αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, αποθηκεύονται στην SD-Card.
Bέβαια θα πρέπει να έχεις SD-Card τουλάχιστον Class 10+ γιατί αλλιώς όλα θα τρέχουν με ρυθμό χελώνας. -
Ο/H mparaxir έγραψε:
δηλαδη να υποθεσω π.χ για κινητο απο samsung galaxy s4 και πανω μαλλον ε?και αμα εχει αναβαθμιση το λειτουργικο.
Μην το περιορίζεις τόσο πολύ. Πλέον και πολλοί κλώνοι που κυκλοφορούν έχουν KitKat. Το θέμα είναι αν θα του τρέχει η εφαρμογή.. -
Έχουμε θέμα πάλι με την moded. Όταν πάω να βγάλω φωτογραφία μου ζητάει να τοποθετήσω μία κάρτα sd ενώ έχω μέσα. Δε βλέπει την κάρτα.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην giannisgoku ().
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα