Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • επειδη εχω μπερδευτει λιγακι... Εχω βαλει στο mi4 την 5,6,11 developer και μου εχει εμφανισει ο updater ότι εχει βγει η 5,6,19. Για να αναβαθμισω την συσκευη μου κατεβαζω μεσω του updater ή κατεβαζω το αρχειο μεσα απο το forum (update.zip) και κανω manually την αναβάθμιση?

Απο τι εχω καταλαβει ο updater κατεβαζει την κινεζικη ROM οποτε για να μπει η ελληνικη πρεπει να το κανω με το χέρι. Ισχυει ή εχω καταλαβει λάθος?
  • Έχει απαντηθεί άπειρες φορές, αν έχεις την gtv ήδη κάντο όπως θες, αν όχι πρέπει να κάνεις εγκατάσταση μέσω recovery, για να είμαι εγώ σίγουρο πάντα κατεβάζω τη ρομ από αυτό το σιτε,.
  • 1. για τον updater ολα κομπλε, κατεβαστε την από τον υπολογιστή, βάλτε την στην εσωτερικη του τηλεφωνου και ανοιξτε την μεσα απο τον updater.. Ειναι το ιδιο

2. Τα παλικαρια με το 1s συνεχιζουν να εχουν θεμα με το ξυπνητηρι;
  • Διαφήμιση
  • Παιδιά έχω ένα lenovo s860. Μπορώ να κάνω χρήση της ρομ που λέτε στην πρώτη σελίδα; Εϊμαι πρωτάρης στην όλη διαδικασία. Εχω φάει όλο τον κόσμο να μπορέσω να βρω πως θα βγάλω επιτέλους τα ενοχλητικά κινέζικα. Σε διάφορα σαιτ όπως το needrom έχει μια multi έκδοση. Να παω από εκεί ή να δοκιμάσω αυτή εδώ; ¨Όμως δεν έχω τα απαραίτητα εργαλεία (flash tool ) κλπ. Πρέπει να διαβ΄λασω και τα 780 post?

• Αυτό θέλουμε ή το update.zip

@ giannisgoku Νομίζω θέλει να γίνει με το TWRP που ανέβασα αφού τρέξει και το update.zip.

Τελικά κατάφερα και κατέβασα το update.zip το ετρεξα μέσα από την αναβάθμιση και όλα οκ. Δε χρειαζεται κατι αλλο. Ευχαριστώ.
  • Xiaomi hongmi 1 - Red rice
    Δεν μου πολυέκατσε καλά η νέα RΟΜ. GTV-5.6.18 (χωρίς το kernel).
    Έκανε αρκετά κολλήματα και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση.
    Επίσης έπαιξα 2-3 βίντεο από διαδίκτυο τα οποία κολούσαν πάρα πολύ. Ίσως ήταν τυχαίο. Θα το παρακολουθήσω.
    Στην μουσική η ένταση της φωνής μου φάνηκε χαμηλώτερη. Επίσης στα μισά της έντασης η μουσική ακούγεται σαν να είναι στο 25-30% της έντασης. Μετά ανεβαίνει απότομα ώς το 100%.
    Δεν κατάφερα να βρω τον φακό. Το παρατεταμένο πάτημα του home button αναβει μεν τον φακό αλλά μόλις το αφήσεις ....σβήνει.
    Θα την παρακολουθήσω ακόμη μερικές μέρες κι αν συνεχιστούν τα προβληματάκια ίσως πάω στην stable 29.
  • Ο/H Marathos έγραψε:

Παιδιά έχω ένα lenovo s860. Μπορώ να κάνω χρήση της ρομ που λέτε στην πρώτη σελίδα; Εϊμαι πρωτάρης στην όλη διαδικασία. Εχω φάει όλο τον κόσμο να μπορέσω να βρω πως θα βγάλω επιτέλους τα ενοχλητικά κινέζικα. Σε διάφορα σαιτ όπως το needrom έχει μια multi έκδοση. Να παω από εκεί ή να δοκιμάσω αυτή εδώ; ¨Όμως δεν έχω τα απαραίτητα εργαλεία (flash tool ) κλπ. Πρέπει να διαβ΄λασω και τα 780 post?

Γενικά οι roms που κυκλοφορούν δεν είναι Universal που σημαίνει οτι δεν μπαίνουν σε όποιο κινητό θέλεις εκτός απο αυτό για το οποίο έχουν φτιαχτεί.
    Οπότε εαν σε ενδιαφέρει η MIUI τότε πρέπει να υπάρξει κάποιος developer ο οποίος θα ασχοληθεί με τη συσκευή σου και θα σου βγάλει μια έκδοση που θα δουλεύει σωστά. Αυτό φυσικά θέλει πάρα πολύ χρόνο και πολλές ώρες για τον developer για δοκιμές κτλ κτλ.

Στη φάση που είσαι εσύ λοιπόν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μια multi rom που θα βρείς όπως είπες στο needrom και θα την περάσεις με τα εργαλεία φλασαρίσματος που δίνουν εκεί πέρα στις οδηγίες τους. Όταν το κάνεις αυτό και έχεις ένα πλήρως λειτουργικό κινητό τότε του περνάς τον MIUI Launcher που θα βρείς εδώ μέσα στη σελίδα "Downloads" και θα έχεις το περιβάλλον της MIUI rom απλά με λιγότερες δυνατότητες κ.α
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kynegeiros έγραψε:

Xiaomi hongmi 1 - Red rice
    Δεν μου πολυέκατσε καλά η νέα RΟΜ. GTV-5.6.18 (χωρίς το kernel).
    Έκανε αρκετά κολλήματα και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση.
    Επίσης έπαιξα 2-3 βίντεο από διαδίκτυο τα οποία κολούσαν πάρα πολύ. Ίσως ήταν τυχαίο. Θα το παρακολουθήσω.
    Στην μουσική η ένταση της φωνής μου φάνηκε χαμηλώτερη. Επίσης στα μισά της έντασης η μουσική ακούγεται σαν να είναι στο 25-30% της έντασης. Μετά ανεβαίνει απότομα ώς το 100%.
    Δεν κατάφερα να βρω τον φακό. Το παρατεταμένο πάτημα του home button αναβει μεν τον φακό αλλά μόλις το αφήσεις ....σβήνει.
    Θα την παρακολουθήσω ακόμη μερικές μέρες κι αν συνεχιστούν τα προβληματάκια ίσως πάω στην stable 29.

Μόλις ανάψει ο φακός πρέπει να πατήσεις το power button για να παραμείνει ανοιχτός. Και μόλις το ξαναπατήσεις κλείνει.
  • Ο/H spiv4kl έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

5.6.18 δοκιμή σε REDMI NOTE 4G κανεις βρε παιδιά ?????????

Προς το παρόν όλα καλά, από τις καλύτερες τώρα τελευταία.

Ευχαριστώ.
    Ποια εκδοση είχες πριν;;;;
    Ρωταω να δω το μέτρο σύγκρισης.........

" Γεωπόνος”

• Όχι το θέμα με το ξυπνητήρι λύθηκε από την 5.6.4 νομίζω ,όλα κομπλε λέμε ,κανένα πρόβλημα ...
    Υ.Γ εγκατάσταση πάντα από το TWRP με wipe dalvic/cache !

Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Red Hot Chili Peppers
  • Απ: [GTV-5.6.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Την έβαλε κανένας σε ΜΙ2??
    Είναι ολα καλά?

Σε Mi2s όλα καλά!!!
    και εδώ όλα καλά. Ένα θεματακι είχα με το SwiftKey που έκανε fc αλλά μάλλον μετά από καθαρισμό εδώ και μια μέρα δεν το ξανά έκανε.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H sideris20250 έγραψε:

καλημνερα σημερα το πρωι εβαλα την 5.6.18 ειδα μια ολοκληρη ταινια χωερις να με ζεστενη το χερι οπως εκαναν οι προηγουμενες οχι απο ταινιςες αλλα απο παιχνιδι η μπαταρια ειδα να μην κατεβαινει γρηγορα τωρα που γραφω εχω 29% απλος οι διακοπτες μεσα στα μενου πλεον δεν εχουν χρωμα ειναι τελιως λευκα ενω παλια ειχαν ενα κεραμιδι χρωμα η ραμ παει πολυ καλα 1400 /2000 ελευθερη ολα αυτα σε xiaomi redmi note 3g

τελικα εχει καποια κοληματα και αυτη η ρομ
    1 ενω ανοιγω το wifi το κλεινει μονο του αλλα αν το ξανα ανοιξεις δουλευει κανονικα
    2 το gps αργει πολυ για να κλειδωσει