[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Στο Redmi note 4G όλα καλά. Η μπαταρία σαν να κρατάει περισσότερο. Η υπερθέρμανση συνεχίζεται. Στο antutu όμως το σκορ έπεσε στις 17.700 και όταν πάω να δω στα "αρχεία" τους φακέλους και τα αρχεία μου η προεπισκοπηση δείχνει πολλές φορές ότι να ναι.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην diamantopoulosh ().
-
-
Λοιπόν μάλλον υπαρχει θέμα και δεν ξέρω αν φταίει ή 5.6.18 ή επειδή έκανα format και την ξανά περασα.
Βλέπω ότι ή αφή είναι πιο αργή στην οθόνη δηλαδή βλέπω έχει κάποια καθυστέρηση κλάσματος δευτερολεπτου αλλά στο πληκτρολόγιο αισθάνεται όπως πριν......ΟΜΩΣ όταν είμαι σε σελίδα στο internet αισθάνεται κανονικά το θέμα το έχει μόνο ή αφή στο μενού του κινητού.
Τι συμβαινει;????????
Σορρυ αν είμαι off topic νομίζω οχι
υπαρχει καποια ρυθμιση για την αφη ???????????????????
" Γεωπόνος”
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().
-
Screenshot by Lightshot
καλησπερα σε αυτη την φωτογραφια μου δειχνει το CPU-Z ΟΤΙ εχω 4,59 ιντσες οθονη ενω το κινητο μου ειναι το redmi note 3g 5.5 ιντσες για πιο λογο
μου το δειχνει ετσι? -
Σήμερα μου έκανε ένα κουλό ξαφνικά εκει που έβλεπα τα email μου κλείνει το κινητό και όταν ξανά ανοίγει μου δείχνει -40% μπαταρία το ξανά έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια
-
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
παιδια πατηστε στις '' ρυθμισεις συστηματος - εκδοση android '' και πατηστε πολλες φορες εκει πανω. δειτε τι εμφανιζεται..... πλακα εχει.
πατα ' 'εκδοση miui'' 5+ φορες να δεις γελιο.... -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Σήμερα μου έκανε ένα κουλό ξαφνικά εκει που έβλεπα τα email μου κλείνει το κινητό και όταν ξανά ανοίγει μου δείχνει -40% μπαταρία το ξανά έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια
βγαλε την μπαταρια και ξανα βαλτην !!!!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Στο Redmi Note 4G
Μετα από δοκιμή λίγων ημερών αναγκάστηκα να επιστρέψω σε Stable V5 εξαιτίας της υπερθέρμανσης και του γεγονότος ότι όταν σερφάρεις στο διαδίκτυο τελειώνει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συγκεκριμένα με την εφαρμογή του Facebook και το Messenger έπαιρνε φωτιά το ίδιο και με τον Chrome. Η μπαταρία σε σχέση με τις άλλες developer Roms είναι καλύτερη αλλά σε σχέση με την V5 έχει τη μισή διάρκεια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι το κινητό μου έγινε πολύ αργό και πολλές φορές σε κάποιες εφαρμογές "σκάλωνε". Τέλος η υπερθέρμανση με 2 λεπτά σερφάρισμα δε μου άρεσε καθόλου και δεδομένου του ότι είναι καλοκαίρι την έβγαλα.
Ελπίζω να βοήθησα -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
με τον original xiaomi ανταπτορα το φορτισες με ρευμα ;
ή με αλλο απο pc κτλ ; -
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
ή με αλλο απο pc κτλ ;
Κανονικά απο πρίζα και με τον original φορτιστή . Πρώτη φορα μου έκανε κατι τοσο κουλό με την μπαταρία .Και το θέμα ειναι οτι απο τότε η μπαταρία αδειάζει πολύ ποιο γρήγορα -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
ή με αλλο απο pc κτλ ;
Κανονικά απο πρίζα και με τον original φορτιστή . Πρώτη φορα μου έκανε κατι τοσο κουλό με την μπαταρία .Και το θέμα ειναι οτι απο τότε η μπαταρία αδειάζει πολύ ποιο γρήγορα
βαλε καποιο προγραμμα απο το Playstore να δεις σε τι κατασταση ειναι η μπαταρια, αν ειναι οκ δοκιμασε να ξαναπερασεις τη ROM εκτος αν εχει θεμα η μπαταρια σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα