Υπάρχει κάπου οδηγός για να περάσω twrp?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
1. Πρέπει πρώτα να περάσεις το ABD. Είχα βρει αυτόν εδώ -> [TOOL] [WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers -⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums που λέει ότι τα κάνει όλα
2. Μετά πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το twrp_recovery_leo.img ( twrp_recovery_leo )
3. Εαν έχεις ήδη εγκαταστήσει τους Drivers της συσκευής, απλά γυρίζεις την συσκευή σε FastBoot και εκτελείς την εντολή fastboot flash recovery twrp_recovery_leo.img
Πρέπει την ROM να την έχεις στο ίδιο φάκελο που έχεις το ADB & fastboot
Επειδή αυτά τα έχω μαζέψει σαν προφορικές οδηγίες, μόνο ο MIUI_ART ξέρει με σιγουριά, ο dnomikos και υποθέτω λογικά και ο Fraris που έχει ήδη εγκαταστήσει την ελληνική rom. Τσέκαρε και με αυτούς την διαδικασία, να φτιάξουμε κάπου ένα σωστό οδηγό να ξέρει όποιος το αγοράζει τι να κάνει, μέχρι οι Κινέζοι να μας δώσουν τα κλειδιά.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ΟΚ!
Θα προσπαθήσω να το κάνω σύντομα αν και η κινέζικη δεν είναι τόσο χάλια... -
για την μπαταρία έχω να σχολιάσω ότι 2 δύο τελευταίες ρομ μου φαίνεται ότι της συμπεριφέρονται καλύτερα.
θεμα με υπερθέμανση δεν έχω, ΑΛΛΆ
στην τελευταία μας ρομ, έχω πολύ κακή διαχείριση RAM.
εκεί που παλιά είχα 1-1.3GB free τώρα την βλέπω να πέφτει στα 600-800mb με παρόμοια χρήση.
MI4 - 3GΒ LTE -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H MIKermit έγραψε:
1. Πρέπει πρώτα να περάσεις το ABD. Είχα βρει αυτόν εδώ -> [TOOL] [WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers -⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums που λέει ότι τα κάνει όλα
2. Μετά πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το twrp_recovery_leo.img ( twrp_recovery_leo )
3. Εαν έχεις ήδη εγκαταστήσει τους Drivers της συσκευής, απλά γυρίζεις την συσκευή σε FastBoot και εκτελείς την εντολή fastboot flash recovery twrp_recovery_leo.img
Πρέπει την ROM να την έχεις στο ίδιο φάκελο που έχεις το ADB & fastboot
Επειδή αυτά τα έχω μαζέψει σαν προφορικές οδηγίες, μόνο ο MIUI_ART ξέρει με σιγουριά, ο dnomikos και υποθέτω λογικά και ο Fraris που έχει ήδη εγκαταστήσει την ελληνική rom. Τσέκαρε και με αυτούς την διαδικασία, να φτιάξουμε κάπου ένα σωστό οδηγό να ξέρει όποιος το αγοράζει τι να κάνει, μέχρι οι Κινέζοι να μας δώσουν τα κλειδιά.
Δεν κατάφερα τίποτα!
Πάλεψα να περάσω dev rom μπας και αποκτήσω root access και μετά περάσω την twrp αλλά μάταια!
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει οκ...αλλιώς θα μείνω έτσι! Κουράστηκα...από το πρωί παλεύω με ένα κινητό!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα -
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει οκ...αλλιώς θα μείνω έτσι! Κουράστηκα...από το πρωί παλεύω με ένα κινητό!!
Επειδή αυτό που σου είπε ο @maddoctor δεν εξαρταται απο το τι ρομ εχει τωρα αλλα απο τον η/υ σου. Συνδεσε την συσκευή στον η/υ σου αφου την βαλεις σε recovery.
Μετά δίνεις την εντολη (σε cmd window που τρέχεις σαν διαχειριστής) 'adb flash recovery 'το ονομα του αρχείου που είναι το twrp''
Αν γράψει sucess γραφεις 'adb reboot recovery' και η συσκευη θα κάνει reboot σε recovery και αν όλα πήγαν καλά θα δεις το λογοτυπο TeamWin. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H MIKermit έγραψε:
Επειδή αυτό που σου είπε ο @maddoctor δεν εξαρταται απο το τι ρομ εχει τωρα αλλα απο τον η/υ σου. Συνδεσε την συσκευή στον η/υ σου αφου την βαλεις σε recovery.
Μετά δίνεις την εντολη (σε cmd window που τρέχεις σαν διαχειριστής) 'adb flash recovery 'το ονομα του αρχείου που είναι το twrp''
Αν γράψει sucess γραφεις 'adb reboot recovery' και η συσκευη θα κάνει reboot σε recovery και αν όλα πήγαν καλά θα δεις το λογοτυπο TeamWin.
Προσπάθησα να το κάνω με του Mi pc suite αλλά και με αυτό απέτυχε και τώρα περιμένω να μου επιτρέψει να το αποσυνδέσω! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Όσο είσαι στην μπροστινή κάμερα, μπες στο μενού των ρυθμίσεων και άλλαξε το Ανεστραμμένη μπροστινή κάμερα.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Όσο είσαι στην μπροστινή κάμερα, μπες στο μενού των ρυθμίσεων και άλλαξε το Ανεστραμμένη μπροστινή κάμερα.
Να φλασαρεις κινητά και να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό..... :p
Επέλεγα μόνο Αυτόματο ή Ενεργό νομίζοντας οτι το Ενεργό ηταν το σωστό. Τελικά έγινε με την επιλογή Ανενεργό. Ευχαριστώ...
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ποτε να αναμενουμε την νεα ρομ παρακαλω??????
με τρωνε τα χερια μου..........διαβασα εχει κατι καλα fix και με τη υποστηριξη των παιδιων μας θα γινει ακομα καλυτερη!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Ο/H caeser έγραψε:
kai se emena κανονικα τραβαει η μπροστινη καμερα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα