[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Την έβαλα και δεν έχω πληκτρολόγιο..εξαφανίστηκαν τα παντα..επιστρέφω στην προηγουμενη....
ακυρο...με μια επανεκκινηση επανηλθαν όλα...μια χαρά ολα!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Konstantinos44 ().
-
Ο/H mass22 έγραψε:
την εβαλα..ολα καλα..το μονο ακυρο ειναι οτι για να μπω στο one hand mode παντα μου ζηταει αδεια..αλλα δεν με νοιαζει..γιατι δεν το χρησημοποιω καθολου.. -
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
την εβαλα..ολα καλα..το μονο ακυρο ειναι οτι για να μπω στο one hand mode παντα μου ζηταει αδεια..αλλα δεν με νοιαζει..γιατι δεν το χρησημοποιω καθολου..
οχι καθολου δεν σερνεται..τα widgets μια χαρα..οι εφαρμογες μια χαρα... antutu 43289.. καμερα μια χαρα..ολα καλα γενικα....μου λεει βεβαια 5,8,20 developer..δεν αναφερεται καθολου gtv -
ξαναγυρισα στην v6 πραγματικα σερνετε το κινητο ειναι να το πεταξεις στον τοιχο και να γινει συντριμια.μεχρι στιγμης v7 χαλια
-
την ρομ την κατεβασα απο εδω απο τον υπολογιστη..και μετα την περασα στο κινητο..αν την περασετε καθαρη?με επαναφορα?
-
Δεν εχω ξαναπαρει miui παιδιά, θα παρω απο βδομαδα τη πρωτη μου συσκευή αλλα ομολογώ μου κανει τρομερη εντύπωση που δεν προτείνετε ολα τα wipe. Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή δοκιμασα ηταν πολύ διαφορετικό το τηλέφωνο με καθαρή εγκατάσταση!
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
-
Για τους αξιόλογους "μάγειρές μας" παραθέτω την παρακάτω ανακοίνωση στις 21:05 σήμερα 22/8/15 από τον ingbrzy (MIUI Multilang leader) στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό φόρουμ (xiaomi.eu) :
"All roms reuploaded... Highly recommended download it again for all redmi series users.. fixed all lags caused by previous version.."
Σε ελεύθερη μετάφραση: "Όλες οι ROMS έχουν ανέβει ξανά (εννοεί στο server τους).... Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους χρήστες συσκευών τύπου redmi[i] να τις ξανακατεβάσουν[/i] ....Διορθώθηκαν όλα τα "παγώματα" (Lags) που οφείλονταν στην προηγούμενη έκδοση...""Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Κρίμα, τζάμπα δουλειά έκανε το φόρουμ να τις ετοιμάσει
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
ξαναγυρισα στην v6 πραγματικα σερνετε το κινητο ειναι να το πεταξεις στον τοιχο και να γινει συντριμια.μεχρι στιγμης v7 χαλια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα