[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H Darudakos έγραψε:
Δεν εχω ξαναπαρει miui παιδιά, θα παρω απο βδομαδα τη πρωτη μου συσκευή αλλα ομολογώ μου κανει τρομερη εντύπωση που δεν προτείνετε ολα τα wipe. Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή δοκιμασα ηταν πολύ διαφορετικό το τηλέφωνο με καθαρή εγκατάσταση!
Σωστό εν μέρει... Αλλά με την εβδομαδιαία αναβάθμιση των MIUI Developer ROM, είναι μεγάλο πρόβλημα να τα ξαναβάζεις όλα από την αρχή κάθε βδομάδα.
Προσωπικά και εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το κάνω κάθε 3-4 μήνες. Είναι στην κρίση του καθενός βέβαια... -
Δεν καταφερα να περασω τη ρομ παιδια με καμια δυναμη. Εκανα factory reset, reboot και εγκατασταση της ρομ. Οταν κανω ομωε επανεκκινησι δειχνει μονο το λογκο της ΜΙ και σβηνει η οθονη. Κανω κατι λαθος?
Αλλοι με το ρε το redmi note 3g την περασαν απροβληματιστα? -
Παιδιά οποίος μπορεί να αναφέρει και το μοντέλο του κινητού να ξέρουμε που εμφανίζονται τα προβλήματα.
Sent from my iPad using Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
ξαναγυρισα στην v6 πραγματικα σερνετε το κινητο ειναι να το πεταξεις στον τοιχο και να γινει συντριμια.μεχρι στιγμης v7 χαλια
Η γραμματοσειρά είναι παλι τοσο μεγάλη ; η διορθώθηκε ; -
Και εγω σε Redmi Note 3g δεν μπορω να την περάσω με τίποτε !
Μου βγάζει Failed οταν κανω Install απο το Recovery. -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχει βάλει κανείς την dev 5.8.20 από το en, ιδιαίτερα όσοι έχετε το Xiaomi Note Pro!?
Εγώ δυστυχώς όχι ακόμα... (μας έφαγε η δουλειά! Χαχαχα!)
Δεν κατάφερα να την κατεβάσω, οπότε θα περιμένω την ελληνική.
Την κατεβάζω εδώ και κάμποση ώρα και έρχεται σε ..."slow motion"... ΑΑΑΑΑΧΧΧ, αυτοί οι κινέζικοι servers.... Μέχρι να κατέβει, θα έχει βγει η ελληνική!
-
Είμαι ο μόνος που δεν έχει θέμα με την νέα ρομ; μήπως δεν έχει μπει 100%ελληνικη; και ειναι και κινεζική; γτ μ έχει 2 εφαρμογές κινεζικες μέσα
-
-
Την περασα κι εγω με επιτυχια τοσο στο δικο μου Μi3 οσο και στου αδερφου μου!
Δεν χρειαστηκαν wipes, ωστοσο και σε μενα ζηταει αδεια για το one hand mode,το οποιω δεν χρησιμοποιω βεβαια!
Ολα καλα λοιπον! -
ENHMEΡΩΣΗ :
Aν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τις ROM, πριν από λίγο έγινε νέο Recompile στο σύνολό τους.
Αν σε περίπτωση έχετε κάποιο πρόβλημα, δοκιμαστε να τις ξανακατεβάσετε και να κάνετε Flash εκ νέου.
Μην ξεχνάτε πως ουσιαστικά είναι οι πρώτες V7 ROMs και λόγο του ότι οι DEVs τις Xiaomi μας κρύβουν αρκετές εκπλήξεις στον τρόπο που δομούν τις νέες ROM, ίσως υπάρξουν μερικά BUG, που θα λυθούν σταδιακά. -
Ο/H mass22 έγραψε:
Είμαι ο μόνος που δεν έχει θέμα με την νέα ρομ; μήπως δεν έχει μπει 100%ελληνικη; και ειναι και κινεζική; γτ μ έχει 2 εφαρμογές κινεζικες μέσα
Η προσωρινή ανάκληση αφορούσε τη σειρά Hongmi, άρα σωστά δεν έχεις θέμα... Και άλλοι με Mi3 επίσης δεν έχουν θέμα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα