Στα links για downloading της 5.8.27 βγαζει bad gateway 502!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H fanatic έγραψε:
Ακριβώς! υπάρχει κάποιο άλλο μερος για downloading? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια! Σε RedMi Note 3G είμαι σε Stabble 5.2.10.
Τα προβλήματα που έχω είναι ελάχιστα αν και μερικά είναι ουσιώδη όπως π.χ. ξαφνικά μη λειτουργία εσωτερικής κάμερας (!).
Θέλω να περάσω την 5.8.27. Την περνάω με την διαδικασία που αναφέρεται στις οδηγίες(factory reset και μετα flash την ROM) ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Έχει κάποια σοβαρά bugs?
Με λίγα λόγια αξίζει τον κόπο μιας και δεν είναι Official αλλά Developer?
-Ο σωστός τρόπος να κάνεις flash την GTV-5.8.27 στο Redmi Note 3G είναι ΑΥΤΟΣ. Πρόσεξε, επειδή στη συσκευή σου αν κάνεις οτιδήποτε άλλο, θα έχεις σοβαρά προβλήματα!
edit: Είδα ότι ο οδηγός λέει, χωρίς wipes, αλλά επειδή πας απο stable σε developer, νομίζω ότι χρειάζονται τα wipes στην δική σου περίπτωση. (Καλά όχι οτι θα πάθεις κάτι αν τα κάνεις, έτσι κι αλλιώς). Δηλαδή το διαφορετικό είναι ότι πρέπει πρώτα να φλασάρεις την TWRP recovery, πριν φλασάρις τη ρομ.
-Δεν έχει bugs η 5.8.27 μέχρι τώρα που να είναι άξια αναφοράς! Κατά τη γνώμη μου, ΝΑΙ, αξίζει το κόπο!
Υπάρχει κάποιο άλλο link?
edit: σ'αυτό το link http://en.miui.com/thread-117882-1-1.html έχει την έκδοση TWRP 2.8.6.0 Recovery For Redmi Note 3g. Είναι Ο.Κ.?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην georgegamma ().
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H jp7rgv έγραψε:
για να μην σας μπερδευω και εσας μηπως θα μπορουσε καποιος να μου γραψει τα βηματα που ακολουθω
για να φλασαρω την νεα dev rom απο την παλια stable οπου πλεον βρισκομαι?
το recovery του κινητου μου ειναι: teamwin recovery project v2.8.0.2
Factory reset είχες κάνει μια ώρα πριν γράψεις αυτό το μνμ, αλλά τώρα είδα ότι μετά το factory reset ξαναπέρασες κάποια παλιά stable. Για να επιστρέψεις λοιπόν σε developer (φανταζομαι στην τελευταία ελληνική ρομ που είναι V7) ΠΡΕΠΕΙ να ξανακάνεις factory reset και απλά να κάνεις install μέσα απο το TWRP recovery την νέα rom που θα εχεις τοποθετήσει μέσα στη συσκευή σου απο πριν. Δεν χρειάζονται ούτε μετονομασίες σε update.zip, ούτε κάτι άλλο...
Και για να σου απαντήσω και το άλλο θέμα με την recovery, η τελευταία ελληνική rom φοράει το TWRP recovery που έρχεται ενσωματωμένο με τη rom...
Caeser είσαι κορυφαίος!!!
κομπλέ το κινητό, με dev V7,όλα καλά , μόνο που δεν είναι rooted.
προσπάθησα με titanium και αναφέρει το root.
με επαναφορά αντιγράφου δεν έβγαλα άκρη. -
-
Mi4 wcdma => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.8.27.zip (MIUI V7) (CWM Recovery)
502 Bad Gateway
nginx
??????? -
καλησπερα ,μου βγαζει bad gateway ..κανενα αλλο Link ???
-
Υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα στον Server το οποίο και διορθώθηκε πριν από λίγο...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα στον Server το οποίο και διορθώθηκε πριν από λίγο...
Τελικά κατέβηκε το TWRP, έγινε flash στην SD αλλά οταν κάνω εκκίνηση σε Recovery μου βγάζει Κινέζικα. Προσπάθησα να κάνω αντιγραφή όλο το φάκελο TWRP από την SD στο τηλέφωνο, όπως διάβασα σε κάποιο thread αλλά δεν γινεται τίποτα.
έχω κατεβάσει και την ROM αλλά δεν μπορώ να την flashάρω αν δεν κάνω factory reset. Δώστε καμιά βοήθεια... -
Θα κάνεις extract το new_recovery.zip στο PC.
Θα σου δημιουργήσει ένα φάκελο με το όνομα SDcard και μέσα εκεί θα βρεις εναν φάκελο TWRP.
Αυτόν τον φάκελο TWRP θα τον αντιγράψεις όπως είναι χύμα, στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου και όχι στην SDCard.
Στην επόμενη εκκίνηση στο Recovey θα έχεις αγγλικό μενού... -
Η TWRP είναι ήδη ενσωματωμένη στις ελληνικές roms των περισσοτέρων μοντέλων της Xiaomi, εδώ και πολύ καιρό... (κοίτα την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος και θα το δεις στις περιγραφές... )
ναι αλλά τόσο το mi3 όσο και το mipad είναι με cwm. ειδικά στο mipad θα βόλευε για dual boot με cyanogenmod -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια! Σε RedMi Note 3G είμαι σε Stabble 5.2.10.
Τα προβλήματα που έχω είναι ελάχιστα αν και μερικά είναι ουσιώδη όπως π.χ. ξαφνικά μη λειτουργία εσωτερικής κάμερας (!).
Θέλω να περάσω την 5.8.27. Την περνάω με την διαδικασία που αναφέρεται στις οδηγίες(factory reset και μετα flash την ROM) ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Έχει κάποια σοβαρά bugs?
Με λίγα λόγια αξίζει τον κόπο μιας και δεν είναι Official αλλά Developer?
-Ο σωστός τρόπος να κάνεις flash την GTV-5.8.27 στο Redmi Note 3G είναι ΑΥΤΟΣ. Πρόσεξε, επειδή στη συσκευή σου αν κάνεις οτιδήποτε άλλο, θα έχεις σοβαρά προβλήματα!
edit: Είδα ότι ο οδηγός λέει, χωρίς wipes, αλλά επειδή πας απο stable σε developer, νομίζω ότι χρειάζονται τα wipes στην δική σου περίπτωση. (Καλά όχι οτι θα πάθεις κάτι αν τα κάνεις, έτσι κι αλλιώς). Δηλαδή το διαφορετικό είναι ότι πρέπει πρώτα να φλασάρεις την TWRP recovery, πριν φλασάρις τη ρομ.
-Δεν έχει bugs η 5.8.27 μέχρι τώρα που να είναι άξια αναφοράς! Κατά τη γνώμη μου, ΝΑΙ, αξίζει το κόπο!
Φίλε μου είναι πολύ καλή η5.8.27 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα