[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H Grigol έγραψε:
Καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους.Ας μου πει καποιος παρακαλω πολυ εαν σε Mi4i στην εκδοση θα πρεπει να γραφει 5.8.27 ή 5.8.20. Εχω fhashαρει την 5.8.27 αλλα εμφανιζεται ως εκδοση 5.8.20 Developer..
Ευχαριστω πολυ!
Αυτή πέρασες !?
xiaomi-miui-hellas-5.0.2_ferrari_GTV-5.8.27.zip
μήπως έχεις περάσει την προηγούμενη κατά λάθος!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H Grigol έγραψε:
H τρέxουσα ROM είναι η 5.8.20 για το Mi-4i, αλλά από λάθος στο Script του Compiler βγήκε το zip ως 5.8.27.
Αγνόησέ το και όταν βγεί νεώτερη έκδοση θα ειδοποιηθείτε στο Forum.
-
Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής ρομ, τουλάχιστον για το ρυζάκι. Η ταχύτητα απόκρισης οθόνης & εφαρμογών δεν παίζεται. Επιφυλάσσομαι μόνο για το θέμα της μπαταρίας γιατί την έβαλα το πρωί & είναι νωρίς ακόμη για κρίσεις
-
-
-
kalησπερα πστε μου ενα τροπο αλλα αναλυτικα πως βαζουμε την ρομ μεσα διοτι δεν μπορω το τηλεφωνο τωρα ειναι στην θεση
ποια απο τα κουμπια πρεπει να πατησω για να παρει την ρομ?
1,install
2. wipe
3.backup
4restore
5 mount
6 file manager
7 advanced
8 reboot
ας με βοηθησει καπιος διοτι απο τον οδηγο που λετε δεν καταλαβα τιποτα
παταω ινσταλλ και στο τελος μπου falled γιατι?
-
Παιδία σε ΜΙ2 πώς γυρνάω από τελευταία developer σε τελευταία stable v5??
Βοήθεια είναι επείγων... -
-
Μπορεί κάποιος απο την ομάδα να μου πει με ποιο πρόγραμμα κάνατε decompile/recompile στην miui7 ?????
Δεν δουλεύει τίποτα απ'οσα δοκιμασα ( το jbart θέλει linux για τη miui7 , το apktool και apkmanager δεν κανουν τίποτα ).
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
πέρασα και εγω σήμερα στην 5.8.27 από stable που ήμουν πρώτα όλα καλά ,
το μοναδικό πρόβλημα είναι οτι αφού είχα κρατήσει τοπικό αντίγραφο ασφάλειας για τις εφαρμογές
και το αρχείο υπάρχει (φαίνεται με την εφαρμογή αρχεία miui-back up) δεν έχει επιλογή απο τις ρυθμίσεις
για να το επαναφέρω παρά μόνο για δημιουργία νέου.
mi3 -
Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π)
Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα