Έβαλα και εγώ την 3.9 χωρίς wipe και χωρίς επαναφορά εργοστασιακών και όλα λειτουργούν τέλεια.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την καλή δουλειά που κάνουν.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την καλή δουλειά που κάνουν.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Εβαλα την 3.9 fixed και το προβλημα με το email λυθηκε εχω και παλι την εφαρμογη,overr...!![]()
Ευχαριστω παιδια,καλι ξεκουραση...!!!![]()
Πώς γίνεται σε ίδια μοντέλα να έχουμε τέτοιες διαφοροποιήσεις. Θα την ξαναφλασάρω να δω τι θα γίνει ....
Να προσθέσω ότι με την 3,9 επανήλθε η βαθμολογία του κινητού στα 15290 από 13747 που είχε πέσει.![]()
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Έκανα WIpe όλα(μεχρι και SYSTEM) και μετά φλάσαρα την νέα ROM 3.9 και μετά την εκκίνηση Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων και τέλος RESTORE το BACKUP με τις εφαρμογές και τους λογαριασμούς πλην εφαρμογών και ρυθμίσεων συστήματος. Όλα ήταν OK εκτός από το e-mail (είχα 4 λογαριασμούς, 3 gmail και 1 hotmail) που στην αρχή συγχρονίστηκαν και κατέβασαν μερικά Mails, αλλά μετά άρχησε το μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Exchange Services έχει σταματήσει". Διέγραψα όλους τους λογαριασμούς e-mail και επανέφερε πάλι έναν να δω μήπως και στρώσει, αλά πάλι τα ίδια. Στην αναμονή λοιπόν για την επερχόμενη λύση, γιατί excecutive συσκευή χωρίς mail δεν νοείται
AAAAAA ξεχασα.. Μετά από όλα αυτά ξαναφλάσαρα την 3,9, αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα με το Mail.
Έχω το Ρύζι 1w
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sothatz ().
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν δεν δουλέψει χωρίς προβλήματα το MOD για τους 160 Char δεν το ενεργοποιούμε.
Προς το παρόν σε αναμονή.