Ο/H Shadow έγραψε:
εγω είμαι μέσα για BETA tester και το ξέρεις!
Kάτι ήξερα που σου έδωσα το μετάλλιο....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Shadow έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Shadow έγραψε:
Kάτι ήξερα που σου έδωσα το μετάλλιο....![]()
Ο/H mv_best έγραψε:
Βρε hackerades δεν μπορειτε να μου πειτε για το προβληματακι με την γραμματοσειρα?Μονο στη 3.11 εχω θεμα.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εαν σας συνεχίσει να κάνει FCs μετά το flash, δοκιμάστε να κάνετε Factory Defaults ξανά από recovery.
Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εαν σας συνεχίσει να κάνει FCs μετά το flash, δοκιμάστε να κάνετε Factory Defaults ξανά από recovery.
Εκανα Wipe τα παντα απο Recovery, install την Odexed -> Ειχα FC's
Εκανα Factory Reset στα καπακια απο Recovery -> Εκτος του οτι εχασα το SwiftKey (Λογικο το ξερω) παλι ειχα FC's, και παρα πολλα μαλιστα.
Και επισης ενω εχω επιλεγμενο το Google keyboard δεν μου βγαζει καν πληκτρολογιο :p
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εκανα Wipe τα παντα απο Recovery, install την Odexed -> Ειχα FC's
Εκανα Factory Reset στα καπακια απο Recovery -> Εκτος του οτι εχασα το SwiftKey (Λογικο το ξερω) παλι ειχα FC's, και παρα πολλα μαλιστα.
Και επισης ενω εχω επιλεγμενο το Google keyboard δεν μου βγαζει καν πληκτρολογιο :p
Μην το παλεύεις άλλο,
υπάρχει πρόβλημα με τον installer και σε κάθε τηλέφωνο κάνει τα δικά του.
Οι Roms ακυρώθηκαν μέχρι να βρεθεί λύση.
Γυρίζουμε πίσω στον ασφαλή τρόπο και θα βγεί άλλη ROM... Μία αυτή τη φορά![]()
Ανεφερα οτι το προβλημα το εχω στο mi2s.Εχω ομως και 5 hongmi που περνανε απο τα χερια μου για αναβαθμισειςΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mv_best έγραψε:
Βρε hackerades δεν μπορειτε να μου πειτε για το προβληματακι με την γραμματοσειρα?Μονο στη 3.11 εχω θεμα.
Δεν σου απαντάμε βρε....
Αμα δε βάλεις στο προφίλ σου την συσκευή σου για να ξέρουμε για ποιά ROM και συσκευή αναφέρεσαι, δεν σου απαντάμε...![]()
Ο/H mv_best έγραψε:
Ακυρος συναγερμος,πηγα μολις τωρα να τραβηξω screnshot με το προβλημα και μου εκανε επιτυχης εφαρμογη.
Ο/H shinig έγραψε:
Λοιπον εβαλα και εγω την odexed και ειναι μια χαρα μαλλον πρην δεν ειχε γινει καλη εγκατασταση..το θεμα ειναι με τον installer..απλα δεν βαζει με σειρα της εφαρμογες για εγκατασταση..το google play μου λεει δεν εχει συνδεση!θα ξαναβαλω την 3,10 απο την αρχη γιατι το back up το κλαιω.Και εγω πλεον πιστευω odexed θα ειναι μια χαρα!