[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Εγώ με την TWRP το έκανα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Το θέμα είναι ότι μου ζητάει σε κάθε επανεκκίνηση να κάνει βελτιστοποίηση σε 56 εφαρμογές. Γιατί άραγε; Μήπως φταίει ότι είχα κάνει link στην SD πολλές εφαρμογές; Βέβαια στις προηγούμενες αναβαθμίσεις δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ξέρεις εσύ MIUI_ART;
-
Παιδιά το swiftkey το είχα αγορασμένο, τώρα ποιο από τα δύο swiftkey να σβήσω;
Το ένα είναι στη διαδρομή /data/app/com.touchtype.swiftkey-1.apk
και το άλλο /data/app/swiftkey.apk
το πρώτο είναι 43MB και το δεύτερο 23MB
A! και το πιο σημαντικό: Σε κάθε επανεκκίνηση κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών!
Άρχισαν και τα FC στις ρυθμίσεις συστήματος, τι το 'θελα να βιαστώ να μιλήσω;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην efkolo ().
-
-
Καλημερα παιδες , εσβησα με Root Browser το LatinImeGoogle.apk και το Dictionary που ειχε και φαινονται ολα κομπλε.
Επισης και εμενα μου κανει βελτιστοποιηση εφαρμογων σε καθε Reboot, μαλλον ειναι απο το Odex, απλα πριν δεν το εκανε
Εβγαλα μια Screenshot με ενα θεμα που εχω και το ειχα δει και πιο παλια. δεν ξερω ποτε το κανει και γιατι.
Η Τελευταια σειρα δεν θα επρεπε να ειναι πιο πανω? ισα ισα ειναι
(Στα Ελληνικα ειναι κομπλε)
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην ExTaCy1337 ().
-
Επιτέλους εδέησε να δεχθεί την 3.11.1 γιατί είχε κολλήσει στην 3.9 & δεν δεχόταν επ' ουδενί την 3.10.
τι σας πειράζει η βελτιστοποίηση των εφαρμογών;
απ' ότι θυμάμαι την έκανε & σε παλιές αναβαθμίσεις.
για οποιοδήποτε κόλλημα θα ενημερώσω τους άρχοντες που χύνουν ιδρώτα για ν' απολαμβάνουμε εμείς τα καλούδια της κάθε έκδοσης
ευχαριστώ & πάλι τους δημιουργούς των ρομ. άντε & στην κιτ-κατ. -
Ο/H efkolo έγραψε:
A! και το πιο σημαντικό: Σε κάθε επανεκκίνηση κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών!
Άρχισαν και τα FC στις ρυθμίσεις συστήματος, τι το 'θελα να βιαστώ να μιλήσω;
Η βελτιστοποίηση έχει να κάνει με το ODEX, και προσπαθεί σε κάθε επανεκκίνηση να ενημερώσει τις υπόλοιπες εφαρμογές που δεν είναι.
Δεν είναι ακριβώς "BUG" αλλά θα το λύσουμε σε επόμενο Update & Fix Patch.
Eκείνο που θέλουμε είναι να μην έχετε πλέον προβλήματα με FCs και να τρέχουν όλα γρήγορα.
Για να σου λυθούν τα FCs βάλε το Fix => GTV_3.11.0_fix.zip
-
καλησπέρα σε όλους.
Μόλις παρέλαβα σήμερα το πρωί το Redmi 1s από Merimobiles.. Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μόλις με 2 ώρες χρήση που του έχω κάνει!!
Έχει την εγατεστημένη την έκδοση 4.3 JLS36C - ΜΙUI-JHCCNBD23.0 και έχω επιλέξει γλώσσα τα Ελληνικά..
Διάβασα για την stable rom που γράψατε και ήθελα να ρωτήσω.. Επειδή το κινητό μάλλον θα το δώσω στην γυναίκα μου τι είναι καλύτερο να κάνω?
Να βάλω αυτήν την stable που αναμένουμε ή να το αφήσω ως έχει?? Με ενδιαφέρει μόνο να μην κλείνουν εφαρμογές και λειτουργεί άψογα το τηλέφωνο..
Ευχαριστώ για την βοήθεια.. -
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια διαφορά μεγάλη όσον αφορά την ταχύτητα. Σχετικά με τα fcs ως τώρα δεν μου έχει συμβεί κάποιο. Το μόνο που κλείνει είναι το TAPATALK όταν πάω να κάνω παράθεση.
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Billx έγραψε:
Να βάλω αυτήν την stable που αναμένουμε ή να το αφήσω ως έχει?? Με ενδιαφέρει μόνο να μην κλείνουν εφαρμογές και λειτουργεί άψογα το τηλέφωνο..
Ευχαριστώ για την βοήθεια..
Δεν ξέρω ποιά μετάφραση έχουν ενσωματώσει, αλλά εάν είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλσμα και εφ'όσον η γυναίκα σου προφανώς θα του κάνει συγκεκριμένη - απλή χρήση άστο όπως είναι.
Αν δεις κάτι που δεν πάει καλά, κατέβασε την τελευταία ROM για την συσκευή σου και είσαι οκ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα