Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει κάθε φορά που ανοίγω οθόνη κλεισίματος το τηλέφωνο είναι παγωμένο. δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή και δεν μετακινείται από τη μια οθόνη στη άλλη αν δεν πατήσω πρώτα το μεσαίο κόκκινο κουμπάκι στη βάση του τηλέφωνου.
    το χειρότερο οτι μαζί με τη οθόνη μετα τη οθόνη κλεισίματος παγώνει και το τηλέφωνο που υπαρχει εκεί. Κατι που προφανώς προκαλεί σύγχυση. Η ορθή ώρα εμφανίζεται με το πάτημα του μεσαίου κόκκινου κουμπιού στη βάση του τηλεφώνου.
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην cy67 ().

• καλησπερα κ απο μενα
    , εχθες κατεβασα την 3.11 με twrp την δεχτηκε αμεσως αλλα μου βγαζει τα εξης θεματακια ...
    - ενημέρωση εφαρμογών σε καθε ενεργοποίηση του κινητού
    - το Μειλ ουετε καν! ανοιγει....
    - σε συνδεση με το pc μονο στις φωτο μπηκα , και γενικα μου φανήκαν λιγο περίεργα τα πραματα εκει....
    - στο An tu tu με βγαζει στα 1500 περιπου

- και το τελευταίο και σημαντικότερο! που σίγουρα αφορα την 3,10 και 3.9, για την 3.11 δε ξερω ακομα γιατι δε προλαβα να τη δοκιμάσω ,
    λογο ποδηλασιας .. στις εφαρμογες " τρεις εχω δοκιμάσει " που εχω για να καταγράφουν τη διαδρομή με το GPS , ενω ξεκινάω κανονικα... στη διαδρομή σταματάει να καταγράφει! και ξανα συνδέθηκε το GPS?? λιγο πριν το τελος ....., και ενώ εχθες η διαδρομη ηταν 30χλμ αυτο κατεγραψε 600 μετρα...μιλάμε έφαγα φρικη...... που εχασα τα χλμ

σσ. με Ανάδρομο Ερμή .... μη περιμένεις προκοπή σε ότι σχετίζεται με ηλεκτρονικά θέματα.... λολ, υπομονη ως τις 2/7 να ορθοδρομήσει :)))
  • Διαφήμιση
  • Εβαλα την 3.11fixed και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα..εκτος απο το google play που οταν εβαλα τον λογαριασμο μου για πρωτη φορα ελαχιστοποιηθηκε και μετα ολα οκ,επισης το fb το ιδιο και το twitter 2-3 φορες μονο οταν εβαλα για πρωτη φορα το account μου!η ρομ ειναι πραγματικα πολυ καλη γρηγορη(antutu δεν με νοιαζει σε καθημερηνη χρηση μονο με ενδιαφερη)ελαφρια και πιστευω οτι σε επομενες εκδοσεις θα γινει ακομα ποιο καλη!η ρομ αυτη ειναι odexed ετσι?
    χρειαζεται να φλασαρω το fix η οχι?τωρα για το gps συνονοματε εγω χρεισιμοποιω runstatic και ποτε δεν ειχα προβλημα!ειδικα με της gtv το gps ειναι πολυ καλο!οτι αλλο δω και μου προκηψη θα σας το πω!πολυ καλη δουλεια και παλι!!

το εκανε και στο dropbox παλι οταν εβαλα το account,για το tapatalk να πω οτι μονο στο xiaomi-miui.gr εχει θεμα με την παραθεση σε αλλα δουλευει κανονικα,
    πολυ καλη αποδοση της μπαταριας!
    Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην shinig ().

• γεια σου Τασε ,
    εχω βαλει τρεις εφαρμογες , endomondo, strava , kai map my ride, και στις τρεις διακόπηκε η καταγραφη..... στη μεση της προπόνησης
    μαλλον θα κανω μια προσπαθεια να φλασαρω την επισημη αγγλικη , γιατι να πω την αληθεια σπαστικα λιγο εχθες.... παρ ολο που σε τακτικά διαστήματα το έλεγχα και έδειχνε ανοιχτο..., , μονο που δε το σπασα...οταν γύρισα σπιτι :))) ακομα και οι φωτο με το παραμικρο κουνημένες βγαίναν ... δεν βρηκα καμια επιλογη να βγαζει πιο σταθερες φωτο, ο φιλος μου με το samsung s3 έβγαζε καταπληκτικές φώτο , και ειχε και επιλογη αν θυμάμαι καλα.. anti shake?? την έλεγαν? για μη βγάζει κουνημένες φώτο
  • καλησπερα παιδια μολις μου ηρθε ενα hongmi 1s που αγορασα απο to2c για ενα φιλο κ αφου το ανοιξα κ αρχισα να το περιεργαζομαι διαπιστωσα οτι δεν μπορω να μπω στο wifi κ οπωσ κ στο δικο μοθ mi3w δεν εχει update ti na kano pio poli me kaei pou den mpainei sto wifi euxaristo prokatabolika
  • Ο/H Anastasis έγραψε:

γεια σου Τασε ,
    εχω βαλει τρεις εφαρμογες , endomondo, strava , kai map my ride, και στις τρεις διακόπηκε η καταγραφη..... στη μεση της προπόνησης
    μαλλον θα κανω μια προσπαθεια να φλασαρω την επισημη αγγλικη , γιατι να πω την αληθεια σπαστικα λιγο εχθες.... παρ ολο που σε τακτικά διαστήματα το έλεγχα και έδειχνε ανοιχτο..., , μονο που δε το σπασα...οταν γύρισα σπιτι :))) ακομα και οι φωτο με το παραμικρο κουνημένες βγαίναν ... δεν βρηκα καμια επιλογη να βγαζει πιο σταθερες φωτο, ο φιλος μου με το samsung s3 έβγαζε καταπληκτικές φώτο , και ειχε και επιλογη αν θυμάμαι καλα.. anti shake?? την έλεγαν? για μη βγάζει κουνημένες φώτο

Αν θυμαμαι καλα η endomondo σε καποια εκδοση της ειχε βγαλει fix για τα Mtk αμα θες εχω δωσει εναν οδηγο για gps fix δοκιμασε τον
  • Διαφήμιση
  • kalispera prospatho na peraso tin 3.10 sto hongmi 1s xoris update afou den exei to kinito katebasa to arxeio to ebala sto kinito to klino k molis pao na to anoikso menei kolimeno k dixnei duo arkoudakia κ γραφει FASTBOOT k den kanei tipota allo ti paizei???
  • Ο/H Anastasis έγραψε:

που θα τον βρω αυτον τον οδηγο ????

Εδω
    Gps Fix για Hongmi
  • Ο/H shinig έγραψε:

Ο/H Anastasis έγραψε:

που θα τον βρω αυτον τον οδηγο ????

Εδω
    Gps Fix για Hongmi

λοιπον.. το εκανα! ξανα περασα την 3.10 γιατι με την 3.11 δεν πηγαίναν καλα καποια πραματα.... και θα αναμένω για την 3,12 .
    το δοκίμασα το GPS καποιες φορες και δεν παρουσιασε το παραμικρο !! προβλημα...
    Σε ευχαριστώ πολυ !! για τον χρόνο και τη καθοδήγηση σου , να σαι καλα Αναστάση !
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Anastasis ().

• Διαφήμιση