[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
Λογικό να έχει περισσότερη διαθέσιμη μνήμη και χώρο αφού έχουμε κάνει Fine-Tuning και βγάλαμε εκτός όλες τις γλώσσες εκτός Eλληνικών-Αγγλικών και Kινέζικων.
Στην επόμενη version θα έχετε ακόμη καλύτερη διαχείριση πόρων και επίδοσης, αφού θα έχουμε καλύτερο συνδιασμό De-Odex & Zip-align.
-
Αν και δεν έχω ιδέα τι είναι το De-Odex & Zip-align για να το λες έτσι θα είναι
.
Σε σχέση με την βαθμονόμηση ? Με την νέα rom είναι πάνω απο 21000.
Για του λόγου του Αληθές
ΥΓ.Εχω την εντύπωση ότι η μπαταρία πρέπει να είναι σε τουλάχιστον πάνω απο την μέσηΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην nnbignick ().
-
Εμένα βρε παιδιά το τηλέφωνο (1s) πάνω από 19.500 στο antutu δεν μου έχει βγάλει. Τι να φταίει? Σκέφτομαι να κάνω κάνα Full wipe στην επόμενη αναβάθμιση...
-
Ο/H nassosp έγραψε:
Εμένα βρε παιδιά το τηλέφωνο (1s) πάνω από 19.500 στο antutu δεν μου έχει βγάλει. Τι να φταίει? Σκέφτομαι να κάνω κάνα Full wipe στην επόμενη αναβάθμιση...
Εδω εμεις με το Hongmi 1 βγαζουμε μαξ 17000 ποσο ηθελες να βγαλεις με το 1s που εχει μικρη διαφορα? μια χαρα νομιζω ειναι :p -
-
εμενα πάντως η 3.11 στο hongmi μου εβγαλε 15000 και κατι ψιλα..
άρχισε να κλείνει ξανα τις εφαρμογές και ηθελε 7 λεπτα να ενημερώσει τις εφαρμογές καθε φορα που άνοιγα το κινητό .... :-/ , έφυγε και το γκοογκλ πληκτρολόγιο.. που με εχει βολέψει πολύ ,το sweftkey δε το μπορω... το εχω μονο για να στέλνω SMS σε γκρινγκλις που μπορει και στέλνει με 140-150? χαρακτήρες
οποτε και επεστρεψα στη προηγούμενη ρομ
στο an tu tu , η 3.10 μου βγάζει 15307
.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Anastasis ().
-
-
Τα κλεισίματα των εφαρμογών σταμάτησαν πλέον με αυτην ;
Εγω γύρισα στην 3.10 γιατί με την 3.11 ειχα θέματα τώρα πρέπει να κανω full wipe έτσι ; -
Δηλαδη...μόλις εβαλα μετα κόπου και διαδικασιας την 3.10 και.....βλεπω οτι πρεπει να την ξαναλλαξω με την νεα 3.11;Σωστα;Ισχυει για το Note;
...Xiaomi rules
Κώστας -
Κανονικά δε θέλει Full Wipe.
Tην βάζεις από πάνω και θα πρέπει να είναι οκ.
Αν δεις οτιδήποτε κάνε Cache Wipe από Recovery. -
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Δηλαδη...μόλις εβαλα μετα κόπου και διαδικασιας την 3.10 και.....βλεπω οτι πρεπει να την ξαναλλαξω με την νεα 3.11;Σωστα;Ισχυει για το Note;
Δεν είναι για το Note αυτή. Για το Hongmi 1 είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα