Καλημερα!Εγω που εχω βαλει την 3.11.1fixed που ειναι odexed την περναω απο πανω χωρις wipes?Για την de-odexed που βγαλατε τωρα ρωταω
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H cas21 έγραψε:
Για ποιες διαφημισεις λες? Σε σαιτ? Η σου πεταγονται στο τηλ.Στο πρωτο δεν κανεις τιποτα γιατι με add free θα εχεις προβληματα.Στην δευτερη περιπτωση κατι εχεις βαλει ( προγραμμα)και στις πεταει.Καλο θα ειναι να καθαρισεις το τηλ και μετα να βαλεις την ρομ.Νομιζω θα δεις διαφορα μεγαλη.
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Τα κλεισίματα των εφαρμογών σταμάτησαν πλέον με αυτην ;
Εγω γύρισα στην 3.10 γιατί με την 3.11 ειχα θέματα τώρα πρέπει να κανω full wipe έτσι ;
Ο/H efkolo έγραψε:
Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.
Ο/H cas21 έγραψε:
Λοιπον η ρομ ειναι απλα καταπληκτικη.!!!!!!!!
Δοκίμασα τα παντα και ολα πανε σφαιρα και χωρις προβληματα.Τρομερη εντύπωση μου εκανε πως οταν πηγα να βαθμονομησω την πυξιδα το gps επιασε αμεσως σημα
( πειραξατε κατι?) Ακομα και το mail που δεν το δουλευω και συνήθως το σβηνω αμεσως δουλεψε μια χαρα φτιαχνοντας λογαριασμο gmail.
Antutu με ολα ανοιχτα: φουλ οθονη δυο σιμ Bluetooth και gps 16411 και χωρις εκκαθαριση ραμ. Με ολα τα πσραπανω κλειστα
Ο/H shinig έγραψε:
Καλημερα!Εγω που εχω βαλει την 3.11.1fixed που ειναι odexed την περναω απο πανω χωρις wipes?Για την de-odexed που βγαλατε τωρα ρωταω
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Τα κλεισίματα των εφαρμογών σταμάτησαν πλέον με αυτην ;
Εγω γύρισα στην 3.10 γιατί με την 3.11 ειχα θέματα τώρα πρέπει να κανω full wipe έτσι ;
Ο/H efkolo έγραψε:
Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.
Οχι δεν κάνει βελτιστοποίηση ξανά μετά από την πρώτη φορά.
Ο/H cas21 έγραψε:
Λοιπον η ρομ ειναι απλα καταπληκτικη.!!!!!!!!
Δοκίμασα τα παντα και ολα πανε σφαιρα και χωρις προβληματα.Τρομερη εντύπωση μου εκανε πως οταν πηγα να βαθμονομησω την πυξιδα το gps επιασε αμεσως σημα
( πειραξατε κατι?) Ακομα και το mail που δεν το δουλευω και συνήθως το σβηνω αμεσως δουλεψε μια χαρα φτιαχνοντας λογαριασμο gmail.
Antutu με ολα ανοιχτα: φουλ οθονη δυο σιμ Bluetooth και gps 16411 και χωρις εκκαθαριση ραμ. Με ολα τα πσραπανω κλειστα
Η νέα ROM κάνει καλύτερη διαχείρηση πόρων και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις....![]()
Ο/H shinig έγραψε:
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το Flash.
Ο/H aoritis έγραψε:
Υπάρχουν κάποια κλεισίματα ακόμη και στην επανεκκίνηση εξακολουθεί να βελτιστοποιεί εφαρμογές. Δεν μπορώ να κάνω παράθεση με το tapatalk ρε παιδιά, καμιά ιδέα;
Το 'πεψα πο το κοκκινόρυζο 1