[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Πραγματικά χαίρομαι που μόνο εγώ αντιμετωπίζω τόσα προβλήματα με τη νέα ρομ. Αυτό σημαίνει ότι είναι τοπικό το πρόβλημα και θα βρεθεί λύση.
Προσπάθησα να περάσω τη 3.10 ή την miui_HM2W_JHBCNBD15.0_d0d7a62e41_4.2 αλλά δεν τα κατάφερα.
Το επόμενο βήμα; Full wipe Factory Defaults ή κάτι άλλο;
Για Full wipe δεν βρίσκω οδηγό παρά το γεγονός ότι υπάρχει.
Παρακαλώ τα φώτα σας. -
Κάνε ένα Factory Defaults από το το Μiui.
Πήγαινε ...
Ρυθμίσεις => Aντίγραφα και Επαναφορά => Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Πάτα μία στα Προσωπικά Δεδομένα
Ενεργοποίησε Διαγραφή Εφαρμογών
Πάτα το μικρό κουμπάκι κάτω που λέει Eπαναφορά Τηλεφώνου
Μετά από αυτό θα πρέπει να είναι όλα καθαρά και να μην υπάρχει καμμία από τις εφαρμογές που είχες.
Μετά μπορείς να προχωρήσεις σε flash από τον Updater.
Aν δεν σου φύγουν οι εφαρμογές σου, πάει να πεί πως η συσκευή σου χρειάζεται οποσδήποτε FULL WIPE με FastBoot ROM γιατί ότι και να βάζεις θα έχεις FCs και διάφορα άλλα προβλήματα. -
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έξτρα μνήμη SD για ποιο λόγο δεν μπορώ να μεταφέρω απο τον υπολογιστή μου αρχεία (ξεκινάει αλλά στην συναίχεια παγώνη) ενώ στην εσωτερική μεταφέροντα κανονικά.
Έχει κάποια διαδικασία απο την συσκευή και δεν την έχω πάρει χαμπάρι?
Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με αυτό που λες αλλά προχθές που ανέβηκε η ROM για το Redmi 1s και προσπάθησα να τη περάσω στην SD μέσω USB, κολούσε συνέχεια προς το τέλος και έδειχνε ότι θέλει περίπου 2,5 λεπτά ακόμα. Κατέβασα 2 φορές τη ROM, και τις δύο φορές τα ίδια. Τελικά αναγκάστηκα να τη στείλω μέσω bluetooth στο κινητό και τελικά τα κατάφερα και έκανα εγκατάσταση
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάνε ένα Factory Defaults από το το Μiui.
Πήγαινε ...
Ρυθμίσεις => Aντίγραφα και Επαναφορά => Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Πάτα μία στα Προσωπικά Δεδομένα
Ενεργοποίησε Διαγραφή Εφαρμογών
Πάτα το μικρό κουμπάκι κάτω που λέει Eπαναφορά Τηλεφώνου
Μετά από αυτό θα πρέπει να είναι όλα καθαρά και να μην υπάρχει καμμία από τις εφαρμογές που είχες.
Μετά μπορείς να προχωρήσεις σε flash από τον Updater.
Aν δεν σου φύγουν οι εφαρμογές σου, πάει να πεί πως η συσκευή σου χρειάζεται οποσδήποτε FULL WIPE με FastBoot ROM γιατί ότι και να βάζεις θα έχεις FCs και διάφορα άλλα προβλήματα.
οι εφαρμογές έφυγαν. Έκανα flash από τον Updater ξανα.
να επαναφέρω προγράμματα και επαφές από τα αντίγραφα ή όχι; -
Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έξτρα μνήμη SD για ποιο λόγο δεν μπορώ να μεταφέρω απο τον υπολογιστή μου αρχεία (ξεκινάει αλλά στην συναίχεια παγώνη) ενώ στην εσωτερική μεταφέροντα κανονικά.<br />
Έχει κάποια διαδικασία απο την συσκευή και δεν την έχω πάρει χαμπάρι?<br/>
Πάνε ρυθμίσεις - επέλεξε το προτελευταίο "επιλ. για προγραμματιστες και ενεργοποίησε αυτό που βλέπεις στην εικόνα.
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H cy67 έγραψε:
οι εφαρμογές έφυγαν. Έκανα flash από τον Updater ξανα.
να επαναφέρω προγράμματα και επαφές από τα αντίγραφα ή όχι;
Επαφές ΝΑΙ
Τα υπόλοπα ΟΧΙ γιατί μπορεί να επαναφέρεις μαζί και τα προβλήματα. -
Προς MIUI_ART.
Μου είπες για factory defaults από recovery. Από την TWRP εννοείς φαντάζομαι γιατί αυτήν έχω?
Μετά κάνω επανεκκίνηση και περνάω την deodex πάλι από την recovery?
Έχω κάνει link τις εφαρμογές με το link2sd στην SD και έχω κρατήσει backup. Το επαναφέρω ή όχι?
Το 'πεψα πο το κοκκινόρυζο 1 -
Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια διάβασε αυτό που είπα για factory defaults => [GTV-3.11] H 11η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
Καλό είναι μετά να μην επαναφέρουμε Backups από προβληματικό περιβάλλον γιατί επαωαφέρουμε και το πρόβλημα. -
Γεια σας παιδια, θα βγει αυριο 3.12 ? Η να φλασαρω την καινουργια 3.11 De-oxed & Zip-Alligned ? Αν βγει αυριο 3.12 θα περιμενω να βαλω αυτην κατευθειαν
!
-
Ο/H cy67 έγραψε:
Πραγματικά χαίρομαι που μόνο εγώ αντιμετωπίζω τόσα προβλήματα με τη νέα ρομ. Αυτό σημαίνει ότι είναι τοπικό το πρόβλημα και θα βρεθεί λύση.
Προσπάθησα να περάσω τη 3.10 ή την miui_HM2W_JHBCNBD15.0_d0d7a62e41_4.2 αλλά δεν τα κατάφερα.
Το επόμενο βήμα; Full wipe Factory Defaults ή κάτι άλλο;
Για Full wipe δεν βρίσκω οδηγό παρά το γεγονός ότι υπάρχει.
Παρακαλώ τα φώτα σας.
Και μένα δεν έπαιρνε με τίποτα την 3.10 αλλά και οι δύο 3.11 εγκαταστάθηκαν κανονικά.
Ελπίζω ακολουθώντας τις οδηγίες του διαχειριστή να λυθούν τα προβλήματά σου. -
Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:
Γεια σας παιδια, θα βγει αυριο 3.12 ? Η να φλασαρω την καινουργια 3.11 De-oxed & Zip-Alligned ? Αν βγει αυριο 3.12 θα περιμενω να βαλω αυτην κατευθειαν!
Για τις Stable δεν ισχύει ο κανόνας της εβομαδιαίας αναβάθμισης.
Μόνο για τις Developer ιχύει η αναβάθμιση της εβδομάδας.
Αν έχουμε τίποτα νέο να προσθέσουμε ή κάποιο Fix να δώσουμε ίσως γίνει.
Ο κανόνας που θα ισχύει από εδώ και πέρα για όλες τις Stable είναι πως Update θα έχουμε ΜΟΝΟ κάθε φορά που αναβαθμίζεται η Stable από την μαμά MIUI.
Eκτός βέβαια αν συντρέχουν οι λόγοι που προανέφερα,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα