Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Φίλοι καλησπέρα, έχω την 3.11 0-4.6.13.
    Με την version της προηγουμενης εβδομαδας είχα τεράστιο πρόβλημα με τις κλήσεις. Ξαφνικά όλοι μου λεγαν ότι δεν με ακούγαν καλά, μ' ακούγαν από πηγάδι, με έκο , μπάσσα, χάλια κλπ.

Αυτή την εβδομάδα τα προβλήματα έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο και γενικότερα οι συνομιλητές δεν παραπονιούνται.
    Όμως οι κλήσεις διακόπτονται σύντομα (πέφτει η γραμμή) και δεν μπορώ να κάνω επανάκληση αν δεν κανω Restart ή να κάνω Flight Mode ON και μετά να το κλείσω ώστε να μπορέσω να πάρω τηλέφωνο. Ειναι άραγε μονο το δικο μου mi3 w ή το έχει συναντήσει κι αλλος?
  • Εγω ειδα κατι αλλο περιεργο με την 3.11 Odex.
    Στο τηλεφωνο επευτε η κληση λες και πατουσα κουμπι, μετα εκει που μιλουσα στο τηλεφωνο ξαφνικα ανοιξε ενα παιχνιδι το CSR Racing. Οτι να ναι , ενω ημουν σε κληση, παει καλα? Δεν ημουν καν στην επιφανεια :P

Admin μια μας λες να εχουμε το stock recovery αλλα εγω βλεπω εδω στο package της καινουργιας 3.11 φακελο TWRP , τελικα ποια να βαλουμε? TWRP ειναι μακραν καλυτερη εχει και περισσοτερες επιλογες, απλα δεν ξερω αν θα εχει θεμα και προβληματα. Π.χ. στο Newman N2 νομιζω πως εβγαζε θεμα με την μπαταρια. :p
  • Περασα και εγω την τελευταια kit kat (4.6.13) πριν λιγο, με ετρωγε το χερι μου :P Όλα καλα εως τωρα, δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο μεχρι τωρα, δεν εχω κανει τα παντα ακομα αλλα τα περισσοτερα βασικα, το μονο που παρατηρησα είναι ότι το wifi είναι πιο αδυναμο, σε σημειο που ειχε 3 γραμμες τωρα εχει 2 κλπ. βεβαια μπορει να είναι και ιδεα μου, ισχυει κατι τετοιο;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H foxstam έγραψε:

Στις γραμμές δικτύου σήματος και wifi κι εμένα δείχνει λιγότερο απ ότι έδειχνε προηγουμένως.

Τελικα δεν είναι ιδεα μου, καθησα και το παρατηρησα καλυτερα και εχει θεμα τελικα το wifi, παιζει πολύ το σημα, είναι ασταθες, μια δειχνει μια γραμμη μια δειχνει δυο, βεβαια ουτε αποσυνδεσεις εχω ουτε βλεπω καποια καθυστερηση στην χρηση, μιλαω μονο για τις γραμμες που βλεπω, θα τεσταρω και τις κλησεις και θα σου πω
  • Έκανα factory defaults πέρασα πάλι την 3.11.1 αλλά πάλι FCs. Η βελτιστοποιηση τουλάχιστον σταμάτησε . Τι πρέπει να κάνω τώρα με τα κλεισίματος? Βαρέθηκα.

Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H saleakos έγραψε:

Ο/H foxstam έγραψε:

Στις γραμμές δικτύου σήματος και wifi κι εμένα δείχνει λιγότερο απ ότι έδειχνε προηγουμένως.

Τελικα δεν είναι ιδεα μου, καθησα και το παρατηρησα καλυτερα και εχει θεμα τελικα το wifi, παιζει πολύ το σημα, είναι ασταθες, μια δειχνει μια γραμμη μια δειχνει δυο, βεβαια ουτε αποσυνδεσεις εχω ουτε βλεπω καποια καθυστερηση στην χρηση, μιλαω μονο για τις γραμμες που βλεπω, θα τεσταρω και τις κλησεις και θα σου πω

Η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα ή έχει βελτιωθεί?
  • Διαφήμιση
  • Και εγω έκανα factory defaults πέρασα πάλι την 3.11.1 αλλα δεν εχω προβλήματα μέχρι τώρα τουλάχιστον . Με το An Tu Tu παίρνω 16954 . Τι σημαίνει αυτο ρε παιδιά? με την βελτιστοποίηση εχω θεμα. Επαναλαμβάνεται σε κάθε ενεργοποίηση . Εσύ φιλε που έχεις FCs με τα. APPS τι έκανες.? τα πέρασες απο τη αρχή ή τα επανεφερες απο τα αντίγραφα? εγω οταν τα επανέφερα απο τα αντίγραφα είχα και εγω πολλά προβλήματα. Τα περιγράφω πιο,πανω. Οταν τα πέρασα ένα ενα χειροκίνητα μόνο με τη βελτιστοποίηση εχω θεμα. Ρωτάς τι να κανείς κουρασμένος και αγανακτησμενος. Φιλε πίστεψε με σε καταλαμβαινω. Αλλα ειναι και αυτα μέσα στο παιγνίδι. Κάποια παιδιά μου είπαν για Full wipe. Αν ξέρεις τι ειναι και μπορείς να το κανείς ίσως βοηθήσει . Εγω σε αυτο δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Ίσως καποιος άλλος αν μπορούσε ρε παιδιά να δώσει ενα χεράκι βοήθειας στο φίλο?
    Τώρα που το θυμήθηκα το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν περάσω την 3.11 και αρχίσουν τα προβλήματα που περιέγραψα σε πιο πανω πόστ μου έβαλα το flash player και προσπάθησα να το συνδέσω με το Dolphin. Λέτε να εχει καμία σχέση?
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην cy67 ().

• Ο/H mrvaggos έγραψε:

Ο/H saleakos έγραψε:

Ο/H foxstam έγραψε:

Η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα ή έχει βελτιωθεί?

στα ιδια επίπεδα μου φαινεται
  • Οσοι δε θέλετε να έχετε βελτιστοποίηση σε κάθε Reboot, χωρίς wipe - xωρίς τίποτα, περάστε από πάνω την De-odex ROM.
    => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable15-Hellas-GTV-3.11.1_deodex.zip

Φυσικά μιλάμε για τα Hongmi/Redmi 1
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Όσοι ακόμη και με την τελευταία 3.11 έχουν προβλήματα με της βελτιστοποιήσεις κλεισίματα εφαρμογών κτλ καντε full wipe και ξανά περάστε την τελευταία έκδοση της 3.11 μετά μην κάνετε ΤΙΠΟΤΑ restore πέρα των επαφών .

Επειδή είχα και εγώ τα ιδία θέματα πλην των βελτιστοποιήσεων έτσι λύθηκαν ολα και μεχρι τώρα ολα πάνε ρολόι.

Καταναλωση ram , μπαταριάς άψογα θέμα σήματος επίσης πιστεύω είναι ότι καλύτερο μεχρι τωρα
  • Διαφήμιση
  • Η ρομ είναι πραγματικά πολύ γρήγορη και όπως λέει και ο ART ίσως να είναι η βάση για τις επόμενες. Αυτά τα κλεισίματα ρε γαμώ να μην είχε. Λες με full wipe να φτιάξει? Και πως ακριβώς γίνεται αυτό?