[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
αρα ειναι στο προγραμμα να βγει τις επομενες εβδομαδες??!!και για να μαθενουμε λιγο εμεις οι λιγοτερο γνωστες ποιες οι βασικες διαφορες στις δυνατοτιτες-σφαλματα των 2 ρομ?σε ενα ερχαριο ποια θα απο τις 2 θα συστηνατε ??ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας και την βοηθεια σας!Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Οι ROM αυτές έχουν πάρει τον ορισμό Stable από το επίσημο MIUI, γιατί υποθετικά τουλάχιστον είναι Σταθερές και χωρίς BUG.
Λέω υποθετικά, γιατί όλο και κάποιο bug θα υπάρχει αλλά είναι συνήθως μiκρο και άνευ σημασίας.
Επείσης είναι σχεδόν 1-2 μήνες πίσω στα επιπλέον χαρακτηριστικά που παρέχουν οι Developer ROMs χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερούν τόσο πολύ.
Αυτό που θα κάνουμε ουσιαστικά εμείς είναι να τις δώσουμε μετάφραση στα Ελληνικά που δεν έχουν - Gapps που δεν έχουν + ROOT που δεν έχουν, ώστε να τις έχει κάποιος ως εναλλακτική επιλογή όταν ζητάει κάτι ποιό "σταθερό". -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Οι ROM αυτές έχουν πάρει τον ορισμό Stable από το επίσημο MIUI, γιατί υποθετικά τουλάχιστον είναι Σταθερές και χωρίς BUG.
Λέω υποθετικά, γιατί όλο και κάποιο bug θα υπάρχει αλλά είναι συνήθως μiκρο και άνευ σημασίας.
Επείσης είναι σχεδόν 1-2 μήνες πίσω στα επιπλέον χαρακτηριστικά που παρέχουν οι Developer ROMs χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερούν τόσο πολύ.
Αυτό που θα κάνουμε ουσιαστικά εμείς είναι να τις δώσουμε μετάφραση στα Ελληνικά που δεν έχουν - Gapps που δεν έχουν + ROOT που δεν έχουν, ώστε να τις έχει κάποιος ως εναλλακτική επιλογή όταν ζητάει κάτι ποιό "σταθερό".
ωραια!!περιμενουμε τοτε την stable!!!θα ειναι κιτ κατ η jb?και παλι πολλα μπραβο για την δουλεια που κανετε!!Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Δεν υπάρχει kitkat Stable ακόμα
-
-
-
Ο/H saleakos έγραψε:
Αν τα λέω σωστά δεν υπάρχει καμία Rom stable που να έχει μεταφραστεί στα ελληνικά ακόμα.περιμένουμε τις επόμενες μέρες την πρώτη που θα είναι j b ...Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
-
-
Ο δεύτερος τρόπος μάλλον δεν υπάρχει ή κάτι λείπει. Με φοβίζει λίγο το Fastboot γιατί δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω ποιά ρομ να κατεβάσω. Θα προτιμούσα να μην είναι kitkat για να έχουμε καλύτερη απόδοση. Πάνω από την έκδοση που θα φορτώσω στο πρώτο στάδιο με το fastboot θα βάλω την Ελληνική;
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο δεύτερος τρόπος μάλλον δεν υπάρχει ή κάτι λείπει. Με φοβίζει λίγο το Fastboot γιατί δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω ποιά ρομ να κατεβάσω. Θα προτιμούσα να μην είναι kitkat για να έχουμε καλύτερη απόδοση. Πάνω από την έκδοση που θα φορτώσω στο πρώτο στάδιο με το fastboot θα βάλω την Ελληνική;
Η επιλογή (αν θα είναι ελληνική ή όχι) είναι δική σου. Εγώ ελληνική θα έβαζα... Συγγενικό μου πρόσωπο (με Mi-3) προτιμάει την αγγλική... Γούστα είναι αυτά...
Οι ελληνικές ROMs βρίσκονται εδώ:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/
Και ΜΗΝ φοβάσαι βρε... Θα έχεις την βοήθεια των "guru" εδώ μέσα και θα είναι και ευκαιρία να μάθεις... Για όλα υπάρχει η "πρώτη φορά"!
Μελέτα καλά τους οδηγούς και ξεκίνα... Καλή επιτυχία!
edit: Και μην ξεχνάς, άσχετα με το αν θα είναι ελληνική ή αγγλική, πάντα επιλέγουμε την WCDMA έκδοση, που είναι για τα δικά μας δίκτυα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα