Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Πολύ μνημοβορα ομως ρε παιδιά. Πριν από λίγο είδα ελεύθερη μνήμη περίπου 180 mb (από 2 gb). Και έχω εγκατεστημένο και το greenify.
    Συμβαίνει και σε σας αυτό;

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
  • Ο/H sso έγραψε:

Πολύ μνημοβορα ομως ρε παιδιά. Πριν από λίγο είδα ελεύθερη μνήμη περίπου 180 mb (από 2 gb). Και έχω εγκατεστημένο και το greenify.Συμβαίνει και σε σας αυτό;

Σε εμενα μάλλον πιο καλη και ελαφρια φανηκε αφου αδειασε χωρος στη RAM...και ισως η καλυτερη απο την 3.11 κ μετα...
    :borg: ...Xiaomi rules
    Κώστας
  • καλησπερα εχω τα εξης προβληματα... με την νεα εκδοση,
    1--ενώ πήγαινε καλα στην αρχή, τωρα δεν μου ανοιγει με τιποτα τον φάκελο με τις φωτογραφιες, αλμπουμ κλπ.
    2-- οταν εχω συνδεση σε 3g συνεχεια μου βγαζει , προειδοποίηση χρησης δεδομενων οτι πρεπει να ρυθμίσω τα ορια της χρησης δεδομενων κινητής , και αφου το βαζω στο 40mb η 30mb μετα πάλι το χανει... ειδικα η καρτα που δεν εχει τη 3g συνδεση .. αυτη ουτε καν...
    3 ---επίσης με εχει μουρλανει στα minimizing ....

οσο αναφορά με τη μεταφορα των εφαρμογών στην sd αντι στην εσωτερικη μνημη, ενω δειχνει ορι ολα πηγαν καλα ... οι εφαρμογεγες που κατεβαζω εξακολουθούν να πηγαίνουν στην εσωτερική , θα προσπαθήσω να το ξανα εγκαταστήσω εφόσον λετε οτι δουλεύει
  • Διαφήμιση
  • καλησπερα
    ειπα και εγω να κανω ενα major update (3.15.1 απο 3.08 νομιζω) και εχω θεμα με minimising (ειδικα στα settings αλλα και σε πολλες αλλες εφαρμογες), τα οποια μερικες φορες ειναι και FC's.

μπηκα recovery
    factory reset wipe (data, cache, dalvik, .android_secure)
    φορτωσα την ROM
    restart

από εκεί και περα, με όποιο τρόπο και να ξεκινησω να δουλευω το κινητο (με restore καποια settings ή όλα απο την αρχη ενα ενα), εχω το θεμα με το FC και minimising.

επισης, κι εμενα μου δειχνει 20201 3G αντι για Cosmote και μερικες φορες και το Vodafone το δειχνει 20205.

καμια ιδεα πως να το κανω ακομα πιο aggressive το wipe ισως;
  • Εγω παλι δεν ειχα ποτε τετοια θεματα. Η συσκευη (Note) ηρθε με multilanguage ROM απο vickmall. :|
    Εβαλα την ελληνικη 3.11, 3.12, 3.13, 3.14 και σημερα την 3.15 :P
    H συσκευη πεταει, διαθεσιμη μνημη 1359 ΜΒ. Ολα δουλευουν τελεια, εκτος απο μια αναφορα σφαλματος που βγαζει στον Exchange Server (απο το e-mail). ?(

Θα τη βρουμε την ακρη και σαυτο .... :Abe:
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • Καλησπέρα σε όλους,
    Πέρασα χθες την 15 στο Redmi Note και παρατηρώ το εξής:
    Δύο φορές μία χθες και μία σήμερα το βράδυ το κινητό πέθανε και επανήλθε με αφαίρεση και επανατοποθέτηση της μπαταρίας.
    Το έχει δει άλλος;
  • update:
    μετα απο αρκετα wipes και re-flashes (εβαλα κ την 3.14 καποια στιγμη), τα πραγματα δειχνουν λιγο πιο ομαλα.

τους carriers τους βγαζει κανονικα οταν η γλωσσα συστηματος ειναι ελληνικα, αλλα οταν το γυρναω αγγλικα, ειναι china mobile και μετα απο reboot οι αριθμοι...

εξακολουθει το force close (ή minimise) το email ομως, στο στησιμο λογαριασμων.
    όπως επίσης και όταν παω απο ρυθμίσεις για να κανω το ιδιο πραγμα...
    απλα δεν μπορω να βαλω μειλ...
    αν δεν μπορω να βαλω ομως corporate account, εχω θεμα, αφου εκει ειναι ολες οι επαφες, ραντεβου, μειλ (και οχι, κανενα workaround δεν το καλυπτει).
    δεν εχω κανει κανενα restore, για να εχω πληρη ελεγχο του στησιματος (εχω κανει και factory defaults).

update: βιαστικα να μιλησω. Δευτερα πρωι για να σεταρω viber και whatsapp, μου πηρε 4-5 φορες να ανοιγω την καθε εφαρμογη (εκαναν Minimise οποτε επελεγα κατι καθως τις σεταρα)
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην El_Griego ().

• Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H cy67 έγραψε:

Παρατηρώ οτι σε κάθε κλήση που δέχομαι οθόνη μαζί με το τηλέφωνο αυτού που μου τηλεφωνεί εμφανίζεται και το όνομα μια άλλης επαφής .
    η επαφή αυτή ακολουθεί στη ίδια γραμμή τη πραγματική επαφή που με παίρνει τηλέφωνο και ειναι πάντα η ίδια.

Απο την περιγραφή σου, και όσο μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα, υποψιάζομαι ότι οι επαφές που εμφανίζονται στην οθόνη σου, την στιγμή της συνομιλίας, για κάποιο λόγο είναι περασμένες με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό... Για τσεκαρισέ το να δεις εάν είναι έτσι...
    Εάν όχι, τότε αυτή που εμφανίζεται και είναι πάντα η ίδια, όπως λες, άλλαξε της όνομα (προσωρινά) ή ακόμα και αριθμό (πρόσθεσε ένα 1 στο τέλος του αριθμού, απλά για να αλλάξει ...πάντα προσωρινά). Κάνε μετά τις δοκιμές σου και δες εάν συνεχίζει να βγαίνει...

Για ένα περίεργο λόγο περάστηκαν 25 αριθμοί άλλων επαφών στη επαφή που αφανιζόταν μαζί με αυτήπου καλούσε. Διόρθωσα τη επαφή μαζί και το πρόβλημα.
    Ευχαριστώ για τη υποστήριξη.
  • Μου βγάζει ένα εικονίδιο, (από την 3.13 και μετά) που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.... δεν κάνει τίποτα απολύτως όταν το πατάω και η μόνη επιλογή που δίνει στο παρατεταμένο πάτημα είναι η απεγκατάσταση.πατήστε παρακάτω να δείτε το εικονίδιο.... δεν ξέρω γιατί δεν ανεβάζει την φώτο.

Επίσης σήμερα πρόσεξα ότι στο Tapatalk δεν μπορώ να μπω μόνο στο θέμα αυτό... σε όλα τα άλλα, αλλά και σε άλλα φόρουμ μπαίνει κανονικά.
  • Τελικά το πρόβλημα μου μάλλον είναι γενικότερο, θα ποσταρω στο Redmi υποφορουμ.

Για να δω αν ειναι κατι το οποιο τυχαία δεν είχε εμφανιστεί μεχρι που εκανα full wipe, έχω φλασαρει:
    xiaomi-miui-hellas_GTV-3.5-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip
    xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (αυτη είχα μεχρι χτες χωρις προβλήματα)
    xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable15-Hellas-GTV-3.14.0.zip
    xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable16-Hellas-GTV-3.15.1.zip
    miui_HM2W_JHBCNBD16.0_23fa657d08_4.2.zip
    miui_HM2W_JHBCNBD15.0_d0d7a62e41_4.2.zip

Θα δοκιμάσω και αυτη τώρα, που ήταν η πρωτη που περασα οταν αγορασα το κινητο:
    miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0_jb-4.2.zip

Το κινητο έχει μονο TWRP 2.5 και καθε φορα κανω wipe ΚΑΙ την emmc (συν data, cache, dalvik, .android_secure) πριν φλασαρω ROM.
    Φλασάρω μέσα από TWRP.
    Στην sdcard, τα μονα αρχεία που εχω είναι φωτογραφιες σε δικο τους φακελο, μουσική σε δικο της φακελο, sms backup και τις ROMs.
    Τωρα εχουν δημιουργηθει και καποιο αδειοι φακελοι (alarms, android, lost.dir κλπ) απο τις ROMs.

Η μόνη μου υπόθεση είναι ότι απο τότε που εβαλα JHBCNAL5.0 και που ήταν το τελευταίο full wipe, "πηρα" μαζί μου σε όλες τις άλλες ROM κάτι που με αφηνε να κανω συνδεση με corporate account. Χτες με το full wipe (λες και με πείραζαν τα σκουπιδάκια...) απλα το έχασα και γειά σας...

update 10 λεπτα μετά: Η miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0_jb-4.2.zip (υπόψη ΔΕΝ είναι rooted) με άφησε να συνδεθω κανονικά στο corporate account και δεν είχε forced minimises στα settings.

update 30 λεπτά μετά: Επιβεβαίωση ότι με full wipe (και emmc) καi καθαρό φλασάρισμα την GTV-3.15.1, ΔΕΝ μπορώ να προσθέσω corporate account.
    Αν όμως φλασάρω JHBCNAL5.0, στήσω corporate account, κατεβάσει μειλ, επαφές κλπ, και μετά φλασάρω GTV-3.15.1, το corporate account δουλεύει κανονικά. Θα κάνω μια τελευταία δοκιμή με full wipe και φλασάρισμα την τελευταία multi που βρήκα, xiaomi.eu_multi_HM2013023_16.0.0_jb-4.2.zip, για να δω αν κάτι "χάθηκε" στο branch της multi ή σε αυτό της MIUI En που στηρίζετε το GTV (αν εχω καταλάβει καλα).

update 30 λεπτά μετά: Η xiaomi.eu_multi_HM2013023_16.0.0_jb-4.2.zip με καθαρό φλασάρισμα (μετά από full wipe) επιτρέπει κανονικά το corporate account.

Με αυτά τα δεδομένα και αφού η γλώσσα του συστήματός μου είναι αγγλικα, θα μείνω με την multi 16.
    Επίσης, παρατήρησα ότι είναι πια rooted, το θεμα με τους operators (αριθμοί αντί για όνομα) δεν υπάρχει, όπως και επίσης είναι ελαφρωμένη από κινεζικές εφαρμογές. Με αυτή τη ROM σαν baseline, θα δοκιμάσω καποια στιγμή αργότερα την GTV αφου την προτιμώ (αλλα δεν μπορω χωρις corporate account και τα minimisations με ειχαν τρελάνει).

Αν οι devs θελουν καποια επιπλεον πληροφορια απο τα φλασαρίσματά μου, είμαι στη διάθεσή τους (και με PM για να παρω email notification πιο γρηγορα!).
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην El_Griego ().

• Ο/H alfagamma έγραψε:

Μου βγάζει ένα εικονίδιο, (από την 3.13 και μετά) που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.... δεν κάνει τίποτα απολύτως όταν το πατάω και η μόνη επιλογή που δίνει στο παρατεταμένο πάτημα είναι η απεγκατάσταση.πατήστε παρακάτω να δείτε το εικονίδιο.... δεν ξέρω γιατί δεν ανεβάζει την φώτο.

Επίσης σήμερα πρόσεξα ότι στο Tapatalk δεν μπορώ να μπω μόνο στο θέμα αυτό... σε όλα τα άλλα, αλλά και σε άλλα φόρουμ μπαίνει κανονικά.

Κάνε 2 προσπάθειες:
    1. Αν θέλεις προσπάθησε να αλλάξεις θέμα (προσωρινά), μήπως φταίει το θέμα για το μαύρο εικονίδιο.
    2. Απ'ότι το έψαξα λίγο παίζει να φταίει το "google search". Αν δεν έχεις ήδη ενεργοποιήσει το Google (να κάνεις Log in στο λογαριασμό σου) κάνε το τώρα και πρέπει να φύγει
    ---------
    Με το tapatalk υπάρχει κάποιο θέμα γενικότερο... Εγώ έχω προβλήματα και με άλλα forums (και χρησιμοποιώ το tapatalk pro...)

Υ.Γ. Αν θέλεις δώσε μας ένα update για το τι έγινε με το μαύρο εικονίδιο (για να μαθαίνουμε).. :)
  • Διαφήμιση
  • Καλησπερα και απο εμενα.Ειμαι νεο μελος και κατοχος εδω και 4 ημερες ενος Redmi Note 2 Gb.Κατεβασα τη νεα εκδοση 3.15 εχθες , ομως επειδη ειμαι αρκετα αρχαριος με το θεμα αναβαθμισεων & καινουριων rom κλπ το φοβηθηκα να το κανω.Διαβασα βεβαια οτι απλα επιλεγεις update , πας στο φακελλο που εχεις αποθηκευσει τη νεα εκδοση και αυτο ειναι.Ρωταω λοιπον: ειναι οντως τοσο απλο?Υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να ξερω?Ρωταω γιατι ειναι αμαρτια να χαλασω το τηλ.κανοντας καποια βλακεια λογω αγνοιας.Ευχαριστω για την προσοχη και sorry αν κουρασα.