Μετά την αναβάθμιση σε 3.17 δεν λειτουργεί η περιστροφή στα μηνύματα.Δυστυχώς αυτό το κάνει σε δύο συσκευές που έχω.Με τη 3.15 δεν είχα αυτό το θέμα.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός. Και επίσης δυσλειτουργία, μάλλον του μπουτόν αφής HOME όταν είναι να καθαρίσουμε τα ανοιχτά παράθυρα.
ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα -
Ο/H saleakos έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός. Και επίσης δυσλειτουργία, μάλλον του μπουτόν αφής HOME όταν είναι να καθαρίσουμε τα ανοιχτά παράθυρα.
ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα
πως;;; -
-
Ο/H DownUnder έγραψε:
πως;;;
στο μέγεθος αριθμού για εύρεση , στα ψηφία επιλέγεις 10 και Ο.Κ.( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H strathgos έγραψε:
Και εγώ το έχω προσέξει αυτό.. Γενικά μου φαίνεται ότι η 3.17 έχει αρκετά προβλήματα με την απόδοση του κινητού αν και στο θέμα της μπαταρίας είναι η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής! Ξέρει κανένας αν η Stable για το Mi3 είναι καλή ή αν έχει και αυτή κάποια προβλήματα; Γιατί νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι μία Stable για το Hongmi S1 μόνο Stable δεν ήταν.. -
Ο/H DownUnder έγραψε:
Ο/H saleakos έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός.
ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα
πως;;;
Eφαρμογη "Νumber Fixer",στο ειπε ηδη ...κλικ πανω της και στο κανει μόνη της......Xiaomi rules
Κώστας -
3.17 κι εγω,τεσταρισμενη κανα 2ημερο τωρα και παμε μια χαρα...Μπραβο ρε παιδια για το τρεξιμο που εσεις ριχνετε για να απολαμβανουμε ολοι μας,απλά και χωρις κόπο(εμεις)!
...Xiaomi rules
Κώστας -
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H DownUnder έγραψε:
πως;;;
στο μέγεθος αριθμού για εύρεση , στα ψηφία επιλέγεις 10 και Ο.Κ.
ευχαριστω
μετα ομως μου ζηταει κωδικο περιοχης για προσθεση
τι ειναι αυτο? -
+30 (Ελλάδα)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H strathgos έγραψε:
για το wifi,εχεις αποσυνδεσεις; ειναι αργο; τι ακριβως; γιατι πιστευω οτι το θεμα ειναι μονο στο σημα που βλεπεις, δηλαδη ποσες γραμμες δειχνει και ναι εκει υπαρχει ασταθεια, μια 2 μια 3 μια 4, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα στην αποδοση, τουλαχιστον σε μενα και εξηγουμε, πριν με jellybean μεσα στο σπιτι μου εβλεπα παντου 4 γραμμες και συνεχεια, τωρα με Kitkat το σημα παιζει πολυ, αλλα δεν βλεπω διαφορα στην αποδοση οτι εκανα πριν κανω και τωρα, η και διαφορα να υπαρχει δεν ειναι εμφανης στο ματι, με την ιδια ταχυτητα κατεβαζω, με την ιδια ταχυτητα ανοιγουν οι σελιδες κλπ. -
αποσυνδεσεις και αργο παντα σε σχεση με πριν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα