[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Change-log
RedMi Note (WCDMA)- Ενσωμάτωση των αλλαγών της Ελληνικής Μετάφρασης
- Aναβάθμιση του ΟΤΑ Updater στη νέα 2.0.0 έκδοση
- Αλλαγές στον τρόπο ελέγχου για ΟΤΑ Updates
- Προσθήκη της antifake εφαρμογής
- Fix το πρόβλημα με το [lexicon]ROOT[/lexicon].
- Fix το πρόβλημα με το ξυπνητήρι
- Δοκιμαστικό Fix για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (mms patch)
Πληροφορίες : Η ROM αυτή είναι ΒΕΤΑ και είναι Blind Bild, που σημαίνει πως έχει γίνει Compile χωρίς να δοκιμαστεί, λόγο κάποιου προβλήματος στο Note που έχουμε.
Το fix για τους 160 χαρακτήρες είναι πιλοτικό, και εάν δουλέψει σωστά, σταδιακά θα προστεθεί σε όλες τις συσκευές..
Ισως χρειαστεί ένα FULL WIPE - Factory Defaults λόγω των αρκετών αλλαγών που έχουν γίνει στην δομή των φακέλων του data/miui/apps και άλλων του συστήματος.
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της Ελληνικής Μετάφρασης
-
Δηλαδή περιμένουμε Το fix για τους 160 χαρακτήρες για όλα τα μοντέλα?
-
-
Την δοκίμασα πριν λίγο(3.18.1).
Ερώτησις:Για full wipe ποια κουτάκια τικάρουμε στο wipe του recovery?(dalvin cache,cache,data,internal storage,system επέλεξα εγώ).
Το πρώτο που παρατήρησα είναι πως η stock εφαρμογή των μηνυμάτων δεν άνοιγε,όσες φορές και αν το δοκίμασα.Το έκανα επανεκκίνηση μπας και αλλά τίποτα.Έβαλα το go sms pro,και μετά από επανεκκίνηση και κλείσιμο κράτησε τις ρυθμίσεις(οπότε +1).Όταν πρωτοσέταρα το google play,ελαχιστοποιήθηκε ίσα με τρεις-τέσσερις φορές(οπότε το πρόβλημα της ελαχιστοποίησης παραμένει).Αυτά ενημερωτικά.
Επέστρεψα στο backup της 3.17,μιας και βαριόμουν να ασχοληθώ άλλο -
full wipe σε recovery
wipe data/factory reset
(θα απεγκατασταθούν οι εφαρμογές μας , οι ρυθμίσεις ...)
(πάντα έχουμε backup τις εφαρμογές μας (έχω συνηθίσει το titanium backup) ,
αντιγραφή όλων την φακέλων μας στον υπολογιστή ,
και προληπτικά , backup όλη την rom ),
κάνω και (χωρίς να χαθεί τίποτα , σκουπίδια φεύγουν)
wipe case partition
απο advance : wipe dalvik case και
fix permissions (αν υπάρχει) , κάνει καλό και στις εφαρμογές που εγκαθιστούμε
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H zaratoustra έγραψε:
.Όταν πρωτοσέταρα το google play,ελαχιστοποιήθηκε ίσα με τρεις-τέσσερις φορές(οπότε το πρόβλημα της ελαχιστοποίησης παραμένει)
Tα Google Apps με το που βλέπουν δίκτυο προσπαθούν να κάνουν Update στην τελευταία έκδοση και για αυτό κάνουν minimize.
¨Οταν τελειώσει η διαδικασία είναι οκ.
Τα μηνύματα δεν υπάρχει λόγος να μην δουλεύουν αν πριν το Flash έκανες Factory Defaults.... -
τελικα το θεμα μου με το wifi δε λυθηκε. οποτε θελει συνδεετε οποτε θελει αποσυνδεετε.
δε εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις ακομη γιατι δε θελω να χασω δεδομενα αλλα δε βλεπω να το γλυτωνω. το ερωτημα ειναι τι γινετε αν ακομη και με αυτο δε στρωσει....... -
Ο/H bandit650 έγραψε:
τελικα το θεμα μου με το wifi δε λυθηκε. οποτε θελει συνδεετε οποτε θελει αποσυνδεετε.
δε εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις ακομη γιατι δε θελω να χασω δεδομενα αλλα δε βλεπω να το γλυτωνω. το ερωτημα ειναι τι γινετε αν ακομη και με αυτο δε στρωσει.......
κλείσε άνοιξε το ρούτερ σου
άλλαξε το κανάλι που εκπέμπει το ασύρματο δίκτυό , θα μπεις στο ρούτερ σου , 192….168……. ξέρεις (οι αποσυνδέσεις θα μειωθούν στο ελάχιστο.)
κοίταξε τι γίνετε στο κανάλι σου , από play store κατέβασε το wifi analyzer
κοίταξε αν υπάρχει αναβάθμιση στο Firmware του Modem-Router σου
reset του router σου δεν λέω γιατί πριν από δύο σελίδες λες ότι δυο λάπτοπ έχουν σήμα wifi (χωρίς αποσυνδέσεις ?)
είχα ίδια προβλήματα κάποτε και έγινε αντικατάσταση δωρεάν του ρούτερ
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις το ίδιο πρόβλημα και με άλλα WiFi.
Aυτό στο λέω γιατί και εγώ είχα πολλά προβλήματα με το MiBox TV2 που παρέλαβα.
Συγκεκριμένα ενώ έκανε κανονικό connection δεν μπορούσε να πάρει με τίποτα DNS.
Kαι δικά μου DNS που του έβαζα μου έκανε τα ίδια σα να τα αγνούσε.
Το πρόβλημα λύθηκε μόνο όταν έβαλα άλλο Firmware στο Router μου. -
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εδώ και δυο (2) μέρες διαπίστωσα ότι όταν θέλω να κάνω χρήση της κάμερας η εφαρμογή δεν ανοίγει με την πρώτη αλλά στην τρίτη προσπάθεια. Έχεις κσι άλλος αυτό το πρόβλημα;
σε μένα ανοίγει με την πρώτη
καθάρισε τα δεδομένα της κάμερας
να έβαζες πάλι την rom ?
η εργοστασιακές ρυθμίσεις ??
Είμαι σε διακοπές και δεν μπορώ να μπω στο wifi του ξενοδοχείου να πάρω το αρχείο, τώρα είμαι στην tampleta τις κόρης.
Πως καθαρίζουμε τα αρχεία κάμερας?
Και επίσης γιατί δεν μπόρω να μπω με το κινητό στο wifi? Γράφει ληψη ip και μεχρι εκεί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα