Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Την rom την έχω μέσα στο κινητό κανονικά backup μια φορά είπα να μην πάρω :P Το twrp το διέγραψε η προηγούμενη rom εαν θυμάμαι καλά και όχι εγώ οσες φορες και να εχω προσπαθήσει να την βάλω δεν λεει να μπει
  • Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Την rom την έχω μέσα στο κινητό κανονικά backup μια φορά είπα να μην πάρω :P Το twrp το διέγραψε η προηγούμενη rom εαν θυμάμαι καλά και όχι εγώ οσες φορες και να εχω προσπαθήσει να την βάλω δεν λεει να μπει

κάνε αυτό με στο σωστό recovery για την συσκευή σου (βάλε το twrp στην καρτούλα , σε μορφή .img)
    Νέος κάτοχος Redmi Note
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Το θέμα είναι οτι δεν εχω λειτουργικό μόνο στο recovery μπορώ να μπω

αφού κατάφερες και μπήκες σε recovery , τελείωσες
    επιλέγεις την rom που λες την έχεις στο κινητό , και τέλος
    κάτι τέτοιο θα έχει
    install zip
    choose zip from sdcard
    βρίσκουμε την rom την επιλέγουμε και αρχίζει το φλασάρισμα

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Το θέμα είναι οτι δεν εχω λειτουργικό μόνο στο recovery μπορώ να μπω

αφού κατάφερες και μπήκες σε recovery , τελείωσες
    επιλέγεις την rom που λες την έχεις στο κινητό , και τέλος

Αυτό είναι το πρόβλημα οτι από το recovery δεν μπορεί να περάσει τίποτα ουτε την καινούρια rom ούτε twrp για αυτό σκαω τωρα
    Εντωμεταξύ η πλακά είναι οτι μου λεει οτι εγινε επιτύχεις η εγκατάσταση και δεν μπαινει ποτε για το twrp λεω

• Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Αυτό είναι το πρόβλημα οτι από το recovery δεν μπορεί να περάσει τίποτα ουτε την καινούρια rom ούτε twrp για αυτό σκαω τωρα
    Εντωμεταξύ η πλακά είναι οτι μου λεει οτι εγινε επιτύχεις η εγκατάσταση και δεν μπαινει ποτε για το twrp λεω

έχεις recovery και δεν έχεις recovery τύπου twrp ?
    και από recovery δεν μπορείς να περάσεις , (φλασάρεις) το recovery τύπου twrp , που είναι το σωστό για την συσκευή σου ?
    δεν σε καταλαβαίνω , είναι όλοι σε διακοπές αυτοί που έχουν το κινητό σου...........

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

έχεις recovery και δεν έχεις recovery τύπου twrp ?
    και από recovery δεν μπορείς να περάσεις , (φλασάρεις) το recovery τύπου twrp , που είναι το σωστό για την συσκευή σου ?
    δεν σε καταλαβαίνω , είναι όλοι σε διακοπές αυτοί που έχουν το κινητό σου...........

Ναι αυτό που λες οπως επίσης δεν μπορω να περασω την rom απο το recovery μαμα του κινητου
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ναι αυτό που λες οπως επίσης δεν μπορω να περασω την rom απο το recovery μαμα του κινητου

το αρχείο twrp , είναι σε μορφή .zip η .tar ? η αν το αποσυμπιέσεις έχει μορφή . .img ?
    αν είναι σε μορφή .img γίνεται
    μάλλον είναι της μορφής .zip ,(και αν το αποσυμπιέσεις έχει αρχεία και φακέλους) οπότε πρέπει να το φλασάρεις όπως ακριβώς την rom (και η rom .zip είναι)
    και δεν σ αφήνει το μαμά recovery να το κάνεις

• Κατέβασε αυτό update.zip και βάλτο όπως είναι χύμα μέσα στην κάρτα πρώτα στην εξωτερική και εάν δεν δουλέψει στην εσωτερική. Είναι το αρχείο για να φλασάρεις και να έχεις TWRP recovery. Μέσα από το "μαμά" recovery επέλεξε το φλασάρισμα, όπως κάνεις για τις rom (πώς το ονομάζει δεν θυμάμαι γιατί δεν έχω πλέον το Hongmi) και κανονικά μετά θα έχεις TWRP και θα μπορέσεις να φλασάρεις μετά και την 3.19.
    Εννοείται ότι έχεις το Hongmi 1 με τον επεξεργαστή MTK και όχι το hongmi 1s.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H Constantinos έγραψε:

Όπως είπα και σε προηγούμενο post, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την συσκευή με το flash της 3.19, σε σημείο να μην είναι πολλές φορές χρηστική.
    Όταν δέχομαι ή κανω κλήσεις μου βγάζει μήνυμα "phone app stopped working", ή "η διεργασία τηλέφωνο σταμάτησε". Η συσκευή κολλάει και δεν απποκρίνεται με κανένα κουμπί.
    Κάποιες φορές έχανε το σήμα και από τα δύο δίκτυα και μου ζήταγε πάλι pin.
    Any suggestions ?

Τελικά ξαναγύρισα σε 3.18 και το πρόβλημα λύθηκε γιατί ουσιαστικά είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο. Σοβαρότατο bug αυτό που απασχόλησε και άλλους χρήστες (στο myphone.gr). Ελπίζω να διορθωθεί στην επόμενη.
    Επίσης από κάποια έκδοση και μετά (δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς, πρέπει να ήταν περίπου 3.13, 3.14) και σε όλες τις επόμενες κάνει το εξής κουφό. Όταν απορρίπτεις μια κλήση, αμέσως φαίνεται να την δέχεσαι ξανά για 2η φορά.
  • Διαφήμιση
  • @GeoXiaomi βάλε το update.zip ενώ έχεις την κάρτα στο κινητό και όχι βγάζοντας την και τοποθετώντας την μέσω adapter στον υπολογιστή η card reader

Δεν κάνεις wipe και delete. (Αν τα κάνεις πάλι δεν βρίσκει το αρχείο στην κάρτα ενώ αυτό υπάρχει κανονικά).

ΑΡΑ περνάμε ενώ το κινητό παίζει το αρχείο στην SD.
    Ξεκινάμε mirecovery και κατευθείαν install update.