καλημερα κατεβασα την 20 αλα μου εχασε το mui store πως το εγκαθηστω παλη??ευχαρηστω.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
καλημερα κατεβασα την 20 αλα μου εχασε το mui store πως το εγκαθηστω παλη??ευχαρηστω.
app.mi.com/appDownload
dawnload :
app.mi.com/getAppstoreApkUrl
η
Message - MIUI Official Community
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μια μικρή παραξενιά που πρόσεξα,
Ενώ έκανα update μέσω OTA, στην έκδοση του MIUI συνεχίζει να λέει 3.19 αντί 3.20 και συνεχίζει να μου βγάζει πάλι για OTA update την 3.20. Το update πρέπει να έγινε (τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο δηλαδή) γιατί μου εμφανίζει την εφαρμογή για το IR για παράδειγμα.
Θα δοκιμάσω να το κάνω και μέσω recovery αύριο. Λογικά θα είναι οκ τότε -
-
Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αν κλειδώνει η συσκευή ξαφνικά όταν χρησιμοποιεί τον Chrome;
-
Έχω παρατηρήσει ένα bug και στην 19 και τώρα στην 20. Όταν πατάμε, στην επιφάνεια εργασίας, το αριστερό κουμπί μενού, μπορούμε να σετάρουμε wallpapers. Μπαίνουμε μέσα και μας δειγματίζει το miui κάποιες εικόνες. Πατώντας πάνω τους για να τσεκάρεις αν σου αρέσουν, τις περισσότερες φορές, κάνει αυτόματο download. Κάποιες λίγες φορές, δεν κάνει αυτόματο download και λειτουργεί κανονικά, όπως θα έπρεπε.
-
αυτό με τα φόντα είναι επειδή δεν κάνει σύντομα resolve από τον κινέζικο Server μην δίνεις και τόσο σημασία, είναι καθαρά θέμα σύνδεσης όχι λογισμικού
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
-
Πως κανω full format στα παντα ολα ? Δοκιμασα τα παντα αλλα τις φωτο δεν τις σβηνει επισης κραταει 2 κινεζικους φακελους στο τηλεφωνο...δοκιμασα ολα τα wipe που δινει διαθεσιμα το twrp...εκανα και εργοστασιακες... τιποτα...
Επισης τι παιζει με το system 1 και 2 ? Μπορω και τα 2 να τα αναβαθμισω ή να τα κανω 1 ? Τωρα δοκιμαζω fastbootrom μεθοδο μηπως καταφερω πληρη διαγραφη των παντων. Επισης βαζω την τελευταια rom την ελληνικη και ομως ενω ειχα διαβασει οτι θα υπαρχουν μονο 2 γλωσσες η Ελληνικη και η Αγγλικη εχει και 2 κινεζικες να επιλεξω ... Τι γινεται ?
Τωρα ειδα οτι με το Miflash και flashboot αναβαθμιζει και τα 2 system... θα το κανω να δω
Update το miflash δεν μπορει να βρει τα απαραιτητα αρχεια λεει...και η λυση ειναι χειροκινητα να οριστει το fastboot script επιλεγωντας το batch file που θελουμε.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην thanos.k ().
-
Με την 3,19 δεν έχω κανένα πρόβλημα.ούτε κολλήματα ούτε fc.
-
-
πηγα να κανω backup απο recovery και μετα το backup που εληξε με error εχω κολησει στο logo της Μi.καμια ιδεα?δυστηχως δεν εχω καμια φορτωμενη ρομ μεσα ,τι προτεινεται?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα