Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H zouri έγραψε:

Καλημέρα, έχω το Xiaomi Hongmi model HM 1W,

Φοράει την MIUI 17, θα ήθελα να του περάσω την ελληνική stable rom, υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω πρώτα
    CWM recovery και μετά την rom?

HONGMI/REDMI TWRP 2.5
    HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip
    Message - MIUI Official Community
    για να κατέβει το αρχείο θέλει εγγραφή εδώ MIUI Official English Site
    εγκατάσταση όπως την rom
    τα ξέρεις (εγκατάσταση rom η αρχείο .zip)
    βάζουμε το .zip ενώ έχουμε την καρτούλα στο κινητό (δεν την βγάζουμε και την τοποθετούμε σε adapter - card rader στον υπολογιστή)
    Ξεκινάμε mirecovery και κατευθείαν install update.
    περισσότερα από κάποιον που έχει την συσκευή σου , η ξέρει , η Admin
    ελπίζω να πάνε όλα καλά
    edit
    πως θα περνάς μετά την Ελληνική , τα ξέρεις
    To ROOT γίνεται αυτόματα με το Flash της ROM και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οδηγίες.
    edit2 τα γνωστά
    (ρυθμίσεις/Ασφάλεια και απόρρητο/επιλέγουμε το ''άγνωστες πηγές''
    ρυθμίσεις/{} Επιλ.για προγραμματιστές/Εντοπισμός σφαλμάτων usb)
    Κατεβάζουμε την ROM
    Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας.
    Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής σας.
    Πατάμε το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επιλέγουμε Select Update Package/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης.
    Επιλέγουμε από την SD Card το ZIP της ROM που κατεβάσαμε.
    Επιλέγουμε το Update/Αναβάθμιση
    Το τηλέφωνο θα περάσει την ROM και θα ξαναμπεί στην MIUI και θα έχετε πλέον Ελληνικά + ROOT.
    edit 1 , γνωστά
    (ρυθμίσεις/Ασφάλεια και απόρρητο/επιλέγουμε ''Άγνωστες πηγές''
    ρυθμίσεις/{ } Επιλ.για προγραμματιστές/επιλέγουμε "Εντοπισμός σφαλμάτων usb")

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,

Το λινκ που μου έδωσες ενω έκανα την εγγραφή δεν δουλεύει, έχω μπεί εδώ όμως [HONGMI/REDMI][Finally] TWRP 2.5 and Ultimate MIUI - Redmi 1/1S - MIUI Official Community, ποιό αρχείο κατεβάζω? WCDMA TD η SG?

Για να ξεκινήσουμε mirecovery πρέπει να πατήσουμε το πάνω πλήκτρο και το power? Αν ναι τότε μπήκα και μου βγάζει στο μενού κινέζικα...
    Με το κάτω πλήκτρο και το power μπαίνω στο recovery...μπορώ να κάνω απο εκεί install update απο την sd card?
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Έβαλα 3,18 και μετά από μεσα περάστηκε κανονικά και με το twrp κιόλας . Μάλλον κατι παίζει οπως και με την 3,19

Δοκίμασε την 3.20 => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-3.20.0.zip

Μέσα από την 3.18 πέρασα την 3.20 και μπήκε κανονικά . Μέχρι τώρα ολα δουλεύουν εντάξει .

Να ρωτήσω κάτι εφαρμογές που είχατε βάλει στην 3,18 στην 3.20 της βγάλατε ; (για τον έλεγχο γνησιότητας και μια ακόμη )
  • Απ: Απ: [GTV-3.20] H 20η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H aoritis έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

approved
    Εγκρίνεται!UPDATE :

Βγήκε η νέα GTV-3.20 για τις Hongmi/RedMi 1 (WCDMA) συσκευές, και είναι έτοιμες για Download...

HongMi/RedMi/RedRice 1 (WCDMA)
    • Fix για την διαγραφή του TWRP μετά από κάθε update.
    • Fix των FCs στο phone.[lexicon]apk[/lexicon]
    • Fix του e-mail
    • Aναδιοργάνωση των πρόσθετων apks στο path /data/miui/apps

Εμένα στον ΟΤΑ γιατί μου λέει να αναβαθμίσω σε 3.19? Αφού αυτή ήδη έχω.
    Και γιατί είναι 2 ποια είναι η διαφορά μεταξύ full και ΟΤΑ?

Red Rice

Γροικάτε μπρε. :)

Red Rice
  • Διαφήμιση
  • H διαφορά ανάμεσα σε ΟΤΑ και FULL ROM είναι ότι η ΟΤΑ περιέχει μόνο τις αλλαγές που προκύπτουν σε σχέση με την προηγούμενη Version και όχι ολόκληρη την ROM από την αρχή.

Ετσι λοιπόν έχει πολύ μικρότερο μέγεθος αλλά μπορεί μόνο να περαστεί πάνω από την προηγούμενη version και όχι πάνω από άλλη ROM.
    Ουσιαστικά είναι μία Patch ROM...

Όσο για τον λόγο που ενώ πέρασες την 3.19, συνεχίζεις να παίρνεις ειδοποιήσεις για το ίδιο Update της 3.19.... ίσως κάτι δεν έγινε σωστά κατά το flash...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Kαι στην 3.20 χάνεται το twrp recovery.Απλος το αναφέρω.Το ξαναβαλα με τον θειο.
    Και η σελιδα για το ota update δεν δουλευει

Εβαλα το πρωι την 3.20, μπορώ να πω ότι και η διαχείριση ραμ αλλά και η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη, κανένα FC κανένα minimize (πρώτη φορά από την 3.10) και φυσικά (όπως και στην 3.19) δεν έχασα το TWRP. Την πέρασα με ΟΤΑ χωρίς κανένα wipe.
    Ειναι ισως η καλυτερη ρομ μεχρι τωρα. οσο γισ το Atutu ...ειναι λιγο πιο χαμηλα στις 15000 αλλα ... who cares ;)
  • Καλησπέρα παιδιά ,να κάνω μια ερώτηση ? όταν λέει (Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας) εννοει τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού η την εξωτερική κάρτα sd που βάζουμε ?
  • Ο/H maktsiot7 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά ,να κάνω μια ερώτηση ? όταν λέει (Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας) εννοει τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού η την εξωτερική κάρτα sd που βάζουμε ?

την εξωτερική sd
  • Διαφήμιση
  • Ο/H maktsiot7 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά ,να κάνω μια ερώτηση ? όταν λέει (Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας) εννοει τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού η την εξωτερική κάρτα sd που βάζουμε ?

Στην εξωτερική.... ;)

Edit χα χα μαζί ποσταραμε ( ας διαγραφεί το δικο μου)
  • ευχαριστώ ρε παίδες, λέω να περάσω και εγώ την ελληνική αλλά είναι η πρώτη φορά που το επιχειρώ και το φοβάμαι λίγο αν και φαίνεται εύκολη η διαδικασία θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο?
  • άρτι αφιχθείς από διακοπές έβαλα την 3.20 από την 3.15 (!) που είχα με τον παλιό τρόπο γιατί το ΟΤΑ δεν δούλευε στην 3.15.
    απ' ότι βλέπω μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν καλά & η διαχείριση μνήμης δείχνει εξαιρετική με ελεύθερα πάνω από 350ΜΒ & κάποιες φορές πάνω από 400. Βέβαια οι πόντοι στο antutu μειώθηκαν στα 14000 & κάτι ψιλά αλλά το θέμα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς κολλήματα. Για οτιδήποτε άλλο θα ενημερώσω.
    Μπράβο στους αρμόδιους για την καλή δουλειά τους.
  • Ο/H maktsiot7 έγραψε:

ευχαριστώ ρε παίδες, λέω να περάσω και εγώ την ελληνική αλλά είναι η πρώτη φορά που το επιχειρώ και το φοβάμαι λίγο αν και φαίνεται εύκολη η διαδικασία θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο?

βάλε την συσκευή που έχεις στο προφίλ σου για να ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε.
    η διαδικασία εγκατάστασης ρομ είναι εύκολη & δεν θάχεις πρόβλημα
  • Διαφήμιση
  • Ρε παιδια κατι παιζει με τις τελευταιες ROM, απο 15.1 πηγα στην 18,19 και 20 και εχω προβληματα με το ιντερνετ του κινητου.
    Παιζω Clash of Clans που ειναι online game, και δεν γινεται να παιξω απο το ιδιο σημειο του σπιτιου που επαιζα παλια με H+ σημα.
    Μονο με WiFi παιζει, δεν καταφερα πουθενα να παιξω το παιχνιδι με Mobile Data.Δεν συνδεεται..Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?

ουτε το facebook δουλευει απ'οτι βλεπω...
    και ειχα κανει factory defaults πριν βαλω την 18.

EDIT: Ακυρο το εστρωσα αλλαξα τα settings στο Data usage, ενω ειχα βαλει 2GB και δεν τα εφαγα ειχε κολλησει. ολα κομπλε.