Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H zouri έγραψε:

Καλημέρα, έχω το Xiaomi Hongmi model HM 1W,
    Φοράει την MIUI 17, θα ήθελα να του περάσω την ελληνική stable rom, υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω πρώτα
    CWM recovery και μετά την rom?

πες μας τι έκανες , αν βρήκες άκρη

ακόμα tora33....βρήκα αυτό [HONGMI/REDMI][Finally] TWRP 2.5 and Ultimate MIUI - Redmi 1/1S - MIUI Official Community, ποιό αρχείο κατεβάζω? WCDMA TD η SG?Για να ξεκινήσουμε mirecovery πρέπει να πατήσουμε το πάνω πλήκτρο και το power? Αν ναι τότε μπήκα και μου βγάζει στο μενού κινέζικα...Με το κάτω πλήκτρο και το power μπαίνω στο recovery...μπορώ να κάνω απο εκεί install update απο την sd card?
  • Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:

Ρε παιδια κατι παιζει με τις τελευταιες ROM, απο 15.1 πηγα στην 18,19 και 20 και εχω προβληματα με το ιντερνετ του κινητου.
    Παιζω Clash of Clans που ειναι online game, και δεν γινεται να παιξω απο το ιδιο σημειο του σπιτιου που επαιζα παλια με H+ σημα.
    Μονο με WiFi παιζει, δεν καταφερα πουθενα να παιξω το παιχνιδι με Mobile Data.Δεν συνδεεται..Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?

ουτε το facebook δουλευει απ'οτι βλεπω...
    και ειχα κανει factory defaults πριν βαλω την 18.

Με την 3.19 είχα και εγώ τέτοια προβλήματα στην 3.20 το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι κολαει απίστευτα το facebook όπως και το viber
  • Τελικα βρηακα ενα αρνητικο στην 3.20 (οχι που δεν θα εβρισκα :) ) εχει μειωθει πολυ η ενταση του ηχου, με την ιδια ενταση σημερα εχασα δυο κλησεις που δεν ακουσα και στις αναπαντητες εδειχνε 7 χτυπους στην καθε μια, εκανα και μια δοκιμη και ειδα οτι πραγματι επεσε η ενταση.
    για να καταλαβετε την διαφορα ενω το ειχα στο επιπεδο 5 τωρα το βαζω στο τερμα δλδ 7 και εχει την ιδια ενταση.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H zouri έγραψε:

.Με το κάτω πλήκτρο και το power μπαίνω στο recovery...μπορώ να κάνω απο εκεί install update απο την sd card?

ναι
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H alfagamma έγραψε:

Τελικα βρηακα ενα αρνητικο στην 3.20 (οχι που δεν θα εβρισκα :) ) εχει μειωθει πολυ η ενταση του ηχου, με την ιδια ενταση σημερα εχασα δυο κλησεις που δεν ακουσα και στις αναπαντητες εδειχνε 7 χτυπους στην καθε μια, εκανα και μια δοκιμη και ειδα οτι πραγματι επεσε η ενταση.
    για να καταλαβετε την διαφορα ενω το ειχα στο επιπεδο 5 τωρα το βαζω στο τερμα δλδ 7 και εχει την ιδια ενταση.

Ίσως σου φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός:
    [Redmi 1/Note] How to increase Redmi's both speakers and headset volume - Redmi 1/1S - MIUI Official Community
  • Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:

Ρε παιδια κατι παιζει με τις τελευταιες ROM, απο 15.1 πηγα στην 18,19 και 20 και εχω προβληματα με το ιντερνετ του κινητου.
    Παιζω Clash of Clans που ειναι online game, και δεν γινεται να παιξω απο το ιδιο σημειο του σπιτιου που επαιζα παλια με H+ σημα.
    Μονο με WiFi παιζει, δεν καταφερα πουθενα να παιξω το παιχνιδι με Mobile Data.Δεν συνδεεται..Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?

Με την 3.19 είχα και εγώ τέτοια προβλήματα στην 3.20 το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι κολαει απίστευτα το facebook όπως και το viber

Το εφτιαξα κομπλε, το Data Usage ειχε κολλησει και δεν δουλευε το ιντερνετ ενω εδειχνε πως εχω.
    Ειχα βαλει 2GB limit και χωρις να τα φαω ειχε κολλησει.
  • Ο/H alfagamma έγραψε:

Τελικα βρηακα ενα αρνητικο στην 3.20 (οχι που δεν θα εβρισκα :) ) εχει μειωθει πολυ η ενταση του ηχου, με την ιδια ενταση σημερα εχασα δυο κλησεις που δεν ακουσα και στις αναπαντητες εδειχνε 7 χτυπους στην καθε μια, εκανα και μια δοκιμη και ειδα οτι πραγματι επεσε η ενταση.

Το παρατήρησα και εγω αλλά νόμιζα οτι είναι θέμα ήχου μιας και τον άλλαξα επίσης τώρα που το είπες δοκίμασα να κάνω κλήση και είδα οτι ενώ δείχνει οτι υπάρχει εισερχόμενη κλήση ο ηχος ξεκιναει μετα απο μερικά δευτερόλεπτα .

Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:

Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:

Το εφτιαξα κομπλε, το Data Usage ειχε κολλησει και δεν δουλευε το ιντερνετ ενω εδειχνε πως εχω.

Με της εφαρμογες εχεις ακομη θεμα ομως ε;
  • Διαφήμιση
  • καλησπερα παιδια προβλημα με ενα redmi is ενος φιλου εκανε αναβαθμηση απο τον οτα κ μαλλον κατι δεν εγινε σωστα κ ανοιγει το κινητο κ μολις παει να κανει οτιδηποτε τον πεταει στο δευτερολεπτο στην κεντρικη οθονη.κανω recovery μετονομαζω σε update.zip τη ρομ κ τη γνωστη διαδικασια αλλα παλι τα ιδια καμια ιδεα ??????
  • Ο/H tom222 έγραψε:

καλησπερα παιδια προβλημα με ενα redmi is ενος φιλου εκανε αναβαθμηση απο τον οτα κ μαλλον κατι δεν εγινε σωστα κ ανοιγει το κινητο κ μολις παει να κανει οτιδηποτε τον πεταει στο δευτερολεπτο στην κεντρικη οθονη.κανω recovery μετονομαζω σε update.zip τη ρομ κ τη γνωστη διαδικασια αλλα παλι τα ιδια καμια ιδεα ??????

με την "Αναβάθμιση" = updater , δεν γίνετε ?
    edit
    τώρα , να φλασάρει όλη την rom , ;όχι την αναβάθμιση

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H alfagamma έγραψε:

Το παρατήρησα και εγω αλλά νόμιζα οτι είναι θέμα ήχου μιας και τον άλλαξα επίσης τώρα που το είπες δοκίμασα να κάνω κλήση και είδα οτι ενώ δείχνει οτι υπάρχει εισερχόμενη κλήση ο ηχος ξεκιναει μετα απο μερικά δευτερόλεπτα .

Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:

Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:

Με της εφαρμογες εχεις ακομη θεμα ομως ε;

Οχι τωρα μπαινει και το παιχνιδι μου και το Facebook κανονικοτατα :) !
  • Διαφήμιση
  • έκανα και εγώ την αναβάθμιση στην ελληνική rom ,όλα πήγαν καλά και το κινητό δουλεύει άψογα ... μπράβο ρε παιδιά να 'στε καλά!!!!