Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλεία
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Εμφάνιση Spoiler
Display Spoiler Δεν θα έλεγα ότι είσαι παράλογος, απλά θα έλεγα ότι δεν γνωρίζεις απο τέχνη, όταν λες ότι το έργο του Jen Mazza είναι για "πορνο-τορεντάδικο".
Εμένα πάντως εάν με ρώταγαν τα παιδιά μου, θα τα κάθιζα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και θα τους έδειχνα αυτό το site:
Jen Mazza | artnau
και μετά θα τους διάβαζα αυτό το ποίημα για να καταλάβουν και το περιεχόμενο του πίνακα:
nowhere man: [...φόβος...]
(Και εάν εσύ βλέπεις οτιδήποτε το πορνογραφικό σε αυτά τα sites τότε εγώ είμαι ...ενέραστος!)
-
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Γιατί ενώ κάνω απεγκατάσταση τη εφαρμογή mikey εμφανίζεται Μετά σε κάθε επανεκκίνηση;
με root explorer βρες την εφαρμογή και άλλαξέ της όνομα , επανεκκίνηση για να πάρει τις ρυθμίσεις
(αν κάτι δεν πάει καλά , βάζεις το κανονικό όνομα πάλι)
αν έχεις το titanium backup , πάγωσέ την , αν όλα πάνε καλά απεγκατάσταση από το titanium backup
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
Γιατί ενώ κάνω απεγκατάσταση τη εφαρμογή mikey εμφανίζεται Μετά σε κάθε επανεκκίνηση;
με root explorer βρες την εφαρμογή και άλλαξέ της όνομα , επανεκκίνηση για να πάρει τις ρυθμίσεις
(αν κάτι δεν πάει καλά , βάζεις το κανονικό όνομα πάλι)
αν έχεις το titanium backup , πάγωσέ την , αν όλα πάνε καλά απεγκατάσταση από το titanium backup
εχω και τα 2 προγραμματα. με το root explorer παω system/apps αλλα δε υπαρχει η εφαρογη εκει μεσα. δε ξερω αν ειναι σε αλλο φακελο. με το titanium τη βρισκω της κανω απεγκατασταση αλλα μετα τη επανεκινηση εμφανιζετε παλι. ..... -
-
-
δεμ ξερω αν ειναι σωστο το μερος για την εξης ερωτηση γιατι ενω εχθες εβαλα την 3,21 σε μερικες εφαρμογες με πεταει εξω το ιδιο προβλημα με το εφτιαχνε και η 3,15 συγνωμη για την ενωχληση το τηλεφωνο μου ειναι redmi note
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
δεμ ξερω αν ειναι σωστο το μερος για την εξης ερωτηση γιατι ενω εχθες εβαλα την 3,21 σε μερικες εφαρμογες με πεταει εξω το ιδιο προβλημα με το εφτιαχνε και η 3,15 συγνωμη για την ενωχληση το τηλεφωνο μου ειναι redmi note
όλοι είμαστε off topic , το σωστό μέρος είναι αυτό , διαλέγουμε συσκευή
xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/31-XIAOMI-MIUI/
xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/28-MIUI-ROM-BUGs/
1. επανεκκίνηση , σίγουρα θα έκανες
2 εργοστασιακές ρυθμίσεις , με επιλογή να απεγκατασταθούν οι εφαρμογές , ίσως συνέλθει (πριν backup τις εφαρμογές)
δοκίμασέ την και περνάς μια μια τις εφαρμογές για να βρεις ίσως τον ένοχο
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
-
-
Στον πρεοεγκατεστημένο φυλλομετρητή με παρατεταμένο άγγιγμα για την εμφάνιση των επιλογών "αντιγραφή, αποκοπή, επικόλληση, διαμοιρασμός" τα δύο άκρα του κέρσορα δεν μετακινούνται για να επιλέξω το κομμάτι του κειμένου που θέλω. Η επιλογή "διαμοιρασμός" εμφανίζεται αλλοιωμένη και στο πλάι.
Συμβαίνει και σε άλλον;
Συσκευή hongmi 1Peter.grΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην epkakas ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα