[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Χρειάζεται να αλλάξω όνομα στο ζιπ
μετονόμασέτην σε update (αν και αυτό χρειάζεται μόνο στην mi recovery , γιατί μόνο έτσι βλέπει την rom)
Ακομα και έτσι τίποτα... -
Ο/H Geowrc έγραψε:
ΝΑΙ.Δεν ειναι εγκατεστημενη και αν παω να κανω εγκατασταση απο Root Explorer μου λεει ''η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει''
θα την μεταφέρεις αλλού στην sdcard και θα κάνεις εγκατάσταση
Ο/H asboof έγραψε:
Πατωντας τα κουμπια μπηκε σε μια οθονη που λεει fastboot χωρις να κανει κατι
πάτα παρατεταμένα το on/off για να ανοίξει το κινητό
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Είναι έτοιμες για Download οι παρακάτω ROMs....
- Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP)
- Mi2A => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_taurus_Hellas-GTV-4.9.5.zip
- Redmi Note WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable30-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch)
- Redmi 1S Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable37-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch)
καλησπερα
τωρα μπερδευτηκα πραγματικα
ειμαουνα ετοιμος να περασω σημερα την 4,3 armani stable 37 - GTV 3.22
και τωρα βλεπω 4,95
τι γινεται?
θενκς - Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-4.9.5.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP)
-
Ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν μπαίνει με τπτ η νέα ρομ....καμία ιδέα...;;
-
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.netΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην ktsak ().
-
Ο/H tora33 έγραψε:
δηλαδη ?
θα παιζουμε με 2 ρομ τη φορα?
ειναι διαφορεικο το περιβαλλον?
υπαρχει καπου κατι να διαβασω να μη σας πρηζω? -
-
Αστεια ελπίσουμε σύντομα να λυθεί το πρόβλημα για το δικό μας κινητό. Αναγκαστικά γύρισα στην 18..που μπορώ να βρω έστω την τελευταία την 20 για εμένα? Τουλάχιστον μέχρι να βγουν κανονικές οδηγίες πως να βάλω την νέα ρομ γτ ότι και αν έκανα δεν έπιασε. Σφάλμα συνέχεια. Είτε στην κάρτα είτε στο κινητό είτε με άλλο όνομα είτε με full wipe...
-
Πριν από λίγο (2 ώρες) έκανα την αναβάθμιση στην GTV-4.9.5 ΟΤΑ.
το τηλέφωνο δουλεύει άψογα, δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός αυτό με την πυξίδα που το έχω από την αρχή, δλδ δεν καλιμπραρεται με τίποτα, ότι και αν έχω δοκιμάσει, αλλά δεν με πολυνοιαζει κιόλας, η πυξίδα που έχουν τα smarttools δουλεύει.
όλα δουλεύουν, χωρίς FC ή minimize και η διαχείριση της ραμ είναι πολύ καλή.
ενα θεμα που δεν μπορεσα να βρω λυση ειναι στο smart dialing που δεν αναγνωριζει Ελληνικους χαρακτηρες (και αυτο το έχω καιρό), έτσι είναι ή θέλει κάποια ρύθμιση.
παιδιά μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε.
ΥΓ αυτη ειναι η V6? γιατί έχω περάσει ένα θέμα το MEUI6 και δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
-
Ο/H alfagamma έγραψε:
ΥΓ αυτη ειναι η V6? γιατί έχω περάσει ένα θέμα το MEIU και δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
OXIΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα