[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Όχι και τόσο άσχετος...
Ναι έβαλα,θα το δοκιμάσω και μετά.Το είχα κάνει απλά δεν θυμάμαι αν ήμουν με τη σταθερή μαμά ρομ.Ας πούμε πριν λίγο ενώ το έβλεπε το pc ,δεν έβλεπα τα αρχεία του.Ένα reboot και ο.κ.Κλασσικό android...
Τελικά τα κατάφερα,με copy paste...Κάποια στιγμή διορθώθηκε μόνο του. -
-
Και εγω εκανα restore back στην 4.9.5
Νομιζω οτι ηταν καλυτερη της 4.9.19 που δεν ειχε τιποτε ιδιαιτερο να προσφερει.
Αναμονη για την επομενη ................Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
καλημερα παιδια εχω ενα θεμα δεν μπορω να κατεβασω τραγουδια απο κανενα mb3 downloader μολης μου βγαζει το τραγουδι κ παταω για κατεβασμα με πεταει εξω,κ μηλαμε εχω προσπαθησει με πανω 10 απο διαφορετικους mb3
σε redmi note παντως τα mp3τα κατεβαζει κανονικα -
Eγω που συνεχίζω και περνάω τις αναβαθμήσεις αλλά ακόμα είναι όλα αγγλικά μάλλον πρέπει να εργοστασιεκες ρυθμίσεις κτλ και να την ξαναπεράσω?Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
γεια και χαρά σε ολους τους τυχερούς κατοχους των "κινεζικων σουπερσταρ τηλεφωνων "
κάτοχος και εγω ενος xiaomi mi3 16g
λοιπον με την 4.9.19 δεν μπορω να θεσω ενα mp3 σε ηχο κλησης(μονο απο το φακελο με τις ηχογραφησεις με αφηνει)
και δευτερον μια ερωτηση παρακληση ¨
μιας και εδω στην ελλαδα οι 3g βιντεοκλησεις ειναι δωρεαν μηπως υπαρχει περιπτωση να τις δουμε ποτε στα κινητα μας
σας ευχαριστω! -
για τον ήχο κλήσης, βάλε το ES File Manager και θα σου δώσει επιλογή να το ανοίξεις να πας στο φάκελο και να το επιλέξεις..
αλλιώς και με το Zedge εάν το γουστάρεις..ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
για τον ήχο κλήσης, βάλε το ES File Manager και θα σου δώσει επιλογή να το ανοίξεις να πας στο φάκελο και να το επιλέξεις..
αλλιώς και με το Zedge εάν το γουστάρεις..
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου
μαλλον θα ειναι bug αλλα και ετσι θα γινει η δουλεια μας
για τις βιντεοκλησεις τιποτα;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην gatos814 ().
-
it's not a bug, it's a feature
έτσι είναι από παλιά, έχει επιλογή τους δικούς του ήχους κι αν θες περισσότερος από το music μέσω του folders θα μπορείς αλλά είναι περισσότερο παίδεμα..
δλδ προσφέρει απλά μέσω λαμίας και με στάση θεσσαλονίκη..
οπότε καλύτερα με ES και ότι άλλο από ήχο θες πίστεψέ με το Zedge το έχει, και τα σπάει σαν app..
κάτι Zedge βλέπουν οι iPhonάκιδες και ζηλεύουν τα λυσσακά τουςΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
έτσι είναι από παλιά, έχει επιλογή τους δικούς του ήχους κι αν θες περισσότερος από το music μέσω του folders θα μπορείς αλλά είναι περισσότερο παίδεμα..
οπότε καλύτερα με ES και ότι άλλο από ήχο θες πίστεψέ με το Zedge το έχει, και τα σπάει σαν app..
κάτι Zedge βλέπουν οι iPhonάκιδες και ζηλεύουν τα λυσσακά τους
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
κάτι Zedge βλέπουν οι iPhonάκιδες και ζηλεύουν τα λυσσακά τους
Συμφωνώ απόλυτα, το Zedge χρησιμοποιώ κι εγώ !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα