Γιατί να μην έχει; υποτίθεται είναι multilanguage και ξαναλέω στην 4.9,19 είχε ενώ στην 4.9.26 δεν εχει ελληνικα...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H harris123424 έγραψε:
Γιατί να μην έχει; υποτίθεται είναι multilanguage και ξαναλέω στην 4.9,19 είχε ενώ στην 4.9.26 δεν εχει ελληνικα...
Ξαφνικά και χωρίς λόγο βγαίνουν λάθη σε Strings της μετάφρασης που δεν υπήρχαν πριν.
Πρέπει να έγινε fail σε κάποιο Upload και κρέμασαν κάποια αρχεία....
Το ψάχνουμε, για να βρούμε το πρόβλημα, και αυτός είναι και ο λόγος που σε αυτό το Update οι V6 multilang ROMs δεν έχουν Ελληνικά.
Λόγο του προβλήματος θα αργήσουμε λιγάκι μέχρι να το λύσουμε, αλλά στο τέλος θα πάρετε μεταφρασμένη την ROM.
-
υπομονη .... αφηστε τους δασκαλους και κανουνε την δουλεια τους...
-
Για ποιες συσκευες θα εχουμε update σημερα ;
-
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Oι συσκευές που θα πάρουν Update είναι οι παρακάτω....
- Mi-3W (WCDMA) => Αργά το βράδυ σήμερα
- Mi-4 (WCDMA) => Αργά το βράδυ σήμερα
- Redmi/Hongmi 1S => Μέχρι αύριο το απόγευμα
- Mi-2A => Μέχρι αύριο το απόγευμα
- Mi-2/S => Μέχρι αύριο το βράδυ
- Mi-1S => Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα
- Mi-PAD => Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα
- RedMi Note 4G/LTE => (ίσως μέχρι την Δευτέρα)
Για τις υπόλοιπες συσκευές δεν είναι βέβαιο ακόμη αν θα έχουμε Update αυτή την εβδομάδα καθώς δεν υπάρχει κάτι νεώτερο που να διαφοροποιεί την ROM που ήδη έχουν....
Για οποιδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε με νέο Post.... - Mi-3W (WCDMA) => Αργά το βράδυ σήμερα
-
A
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Για τις υπόλοιπες συσκευές δεν είναι βέβαιο ακόμη αν θα έχουμε Update αυτή την εβδομάδα καθώς δεν υπάρχει κάτι νεώτερο που να διαφοροποιεί την ROM που ήδη έχουν....
Για οποιδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε με νέο Post....
Ααααααααααααααααααα μας κακομαθαινετε!!! - Mi-3W (WCDMA) => Αργά το βράδυ σήμερα
-
Aν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα με το Repository της MIUI V6 θα σας είχαμε τα Updates νωρίτερα....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Για οποιδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε με νέο Post....
Ωραία πάντως να αναφέρω ότι οι δυο τελευταίες rom είναι πολύ αργές κολλούσαν με το παραμικρό ελπίζω από εδώ και πέρα να στρώσουν - Mi-3W (WCDMA) => Αργά το βράδυ σήμερα
-
Καλησπερα πριν λιγα λεπτα εκανα ανβαθμιση στην προσφατη για το Xiaomi MI 2S (GTV-4.9.19) αλλα δυστηχως εχουμε bug,
Eχω σοβαροτατο προβλημα το τηλεφωνο την ωρα που με καλουν δεν βγαζει κανενα ηχο αλλα και δεν ενημερωνει εστω την οθονη κλειδωματος οτι υπαρχει εισερχομενη κληση...
Αν ξεκλειδωσω επειτα την αρχικη μου οθονη τοτε με ενημερωνει οτι εχω πολλες αναπαντητες κλησεις, πραγμα μη αληθες αλλα και το σημα του παροχου αναβοσβηνει σαν να επανεκκινει η σαρωσει δυκτιου.Xiaomi 13 -
Προφανώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 επιλογές....
Το Flash μίας προηγούμενης Version ή την αναμονή μέχρι αύριο που θα βγεί η νέα version. -
Οκ παιδια θα περιμενω αυριο δεν εχω προβλημα εχω δευτερο τηλ να βολευτω εχει εντοπιστει και απο αλλους το bug?Xiaomi 13
-
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Οκ παιδια θα περιμενω αυριο δεν εχω προβλημα εχω δευτερο τηλ να βολευτω εχει εντοπιστει και απο αλλους το bug?
Το αντιμετώπισα και εγώ (όχι όλοι), έβαλα και το Fix από την 1η σελίδα αλλά δεν τα κατάφερα, επέστρεψα στην προηγούμενη, διάβασε τις σχετικές αναρτήσεις:
Ο/H kok8 έγραψε:
Ο/H wankel13 έγραψε:
Ο/H kok8 έγραψε:
To τελευταίο bug της GTV-4.9.19 (Mi2S) με ανάγκασε να την αντικαταστήσω με την GTV-4.9.12 καθώς δεν δέχεται τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν χτυπάει καθόλου ούτε δονείται και το ιστορικό κλήσεων εμφανίζει για μια μόνο κλήση ένα αριθμό τρελό πχ 28 αναπάντητες κλπ...Μόλις έβαλα τη GTV-4.9.12 όλα καλά και ωραία!Ας το τσεκάρει και κανείς άλλος...
Ο/H kok8 έγραψε:
Απέτυχα επιστρέφω στην παλιότερη έκδοση GTV-4.9.12"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα