[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
-
Εκανα αλλά παλι τα ίδια...
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Καλησπερα παιδες, εχει κανεις προβλημα με τα θεματα στο να τα κατεβασει? ή μονο εμενα δεν κατεβαινουν ποτε?
-
Καλησπερα παιδες, Μετα απο 20 ωρες το Μι4 μου ειναι με 60% μπαταρια με νορμαλ χρηση αρα πιστευω ειμαι οκ!
Κατεβασα και το καινουριο update χωρις προβλημα.
Σημερα τεσταρα και το Antutu Bench και εβγαλα σκορ 44372.
Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το καινουριο μου κινητο!!!! -
Ο/H Rolistas έγραψε:
Μετα απο 20 ωρες το Μι4 μου ειναι με 60%
με πόσες ώρες ανοιχτή η οθόνη ? (από τις ρυθμίσεις βρες το "μπαταρία" , ξέρεις)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H Rolistas έγραψε:
Μετα απο 20 ωρες το Μι4 μου ειναι με 60%
με πόσες ώρες ανοιχτή η οθόνη ? (από τις ρυθμίσεις βρες το "μπαταρία" , ξέρεις)
1 ωρα και 45 λεπτα οθονη, wifi 4 ωρες και 7 λεπτα κλησεις. -
Ο/H Rolistas έγραψε:
1 ωρα και 45 λεπτα οθονη, wifi 4 ωρες και 7 λεπτα κλησεις.
η οθόνη μόνο μετράει , το wifi αν είναι ανοιχτό και δεν το δουλεύεις δεν τρώει μπαταρία (το wifi το έχω πάντα ανοιχτό , τρώει μπαταρία ,μόνο όταν ψάχνει για δίκτυο) , αν αφήσεις όλο το βράδυ το wifi ανοιχτό θα καταναλώσει περίπου 2%
λίγο είναι για το mi4w
άφησέ το να πάει περίπου στο 20% , φόρτισέ το στο 100% , και θα είναι καλύτερα ,
θέλει μερικές πλήρεις φορτίσεις μετά απο αλλαγή rom ,
εκτός αν έχεις καμιά εφαρμογή που καταναλώνει μπαταρία η τρέχει στο παρασκήνιο
καλύτερη συμπεριφορά στο mi3w (δεν είναι λογικό)
[GTV-4.10.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H Rolistas έγραψε:
1 ωρα και 45 λεπτα οθονη, wifi 4 ωρες και 7 λεπτα κλησεις.
η οθόνη μόνο μετράει , το wifi αν είναι ανοιχτό και δεν το δουλεύεις δεν τρώει μπαταρία (το wifi το έχω πάντα ανοιχτό , τρώει μπαταρία ,μόνο όταν ψάχνει για δίκτυο) , αν αφήσεις όλο το βράδυ το wifi ανοιχτό θα καταναλώσει περίπου 2%
λίγο είναι για το mi4w
άφησέ το να πάει περίπου στο 20% , φόρτισέ το στο 100% , και θα είναι καλύτερα ,
θέλει μερικές πλήρεις φορτίσεις μετά απο αλλαγή rom
[GTV-4.10.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
Σκευτομαι μηπως παιζει ρολο οτι δουλευω σε υπογειο και δεν εχει σχεδον καθολου σημα, αυτο επιρεαζει τη μπαταρια ετσι δεν ειναι? -
Ο/H Rolistas έγραψε:
Σκευτομαι μηπως παιζει ρολο οτι δουλευω σε υπογειο και δεν εχει σχεδον καθολου σημα, αυτο επιρεαζει τη μπαταρια ετσι δεν ειναι?
αν ψάχνει συνέχεια για δίκτυο , φταίει και αυτό (αν για μια ώρα δεν χρειάζεσαι το wifi , κλείστο και κοίταξε πόσο θα καταναλώσει σε μία ώρα με ανοιχτή πάντα την οθόνη ,( από τις ρυθμίσεις , να μην κλείνει ποτέ η οθόνη)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Ο/H alonso_7 έγραψε:
Η τοποθεσία ρε παιδιά με wifi η δεδομένα σας δουλεύει?
Όχι φίλε μου δυστυχώς η μόνη στην οποία λειτουργεί το network location είναι η 4.10.17 (για το Μi3W).
Για την τοποθεσία δοκιμάσατε να πάτε
Ρυθμίσεις, --> Λογαριασμοί --> Πατάτε στον λογαριασμό της Google που έχετε σετάρει
για 4.4 --> Απόρρητο --> Τοποθεσία --> Αναφορά Τοποθεσίας Google --> Ενεργοποίηση Αναφοράς Τοποθεσίας για τη Συσκευή
για 4.1 --> Απόρρητο --> Ρυθμίσεις Τοποθεσίας --> Να επιτρέπεται η πρόσβαση σε τοποθεσία κτλ >>Ενεργό<<
κάντε restart και λογικά θα λειτουργήσει
Επίσης προσωπικά πάντα προσθέτω στο build.prop κάποια δικά μου tweaks και εξ'αυτών είναι και για τα location features
οπότε δοκιμάστε (παράλληλα με τα απο πάνω) με ένα root manager να ανοίξετε (όσοι γνωρίζετε) το build.prop και να προσθέσετε τις 3 παρακάτω γραμμές και κάντε ενα reboot
ro.com.google.locationfeatures=1
ro.com.google.networklocation=1
ro.allow.mock.location=1
Ο/H methodius έγραψε:
Καλησπερα παιδες, εχει κανεις προβλημα με τα θεματα στο να τα κατεβασει? ή μονο εμενα δεν κατεβαινουν ποτε?
Πάντα αργούσε δυσυχώς, απο τότε που τη χρησιμοποιώ (2010) λίγες ήταν οι καλές μέρες εώς σήμερα που πήγαινε γρήγορα το download
----
Δεν βλέπω update για το Note WCDMA .... βασανίζομαι ....pleasantry
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα