Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H fanatic έγραψε:

Ο/H TOLIS38 έγραψε:

ΑΜΑΝ φταιει η αναβαθμιση ??????????????????????????????????? εχω ανοιξει και θεμα για αυτο το προβλημα στην αντοιστηχη ενοτητα . εχω φαει τα κομματια μου και δεν γινεται τιποτα,
    δεν μπορει να μοιρασει την συνδεση παρολο που οι συσκευες βρισκονται κανονικα .
    βοηθηστε παιδια...................................

Μήπως εχεις πρόγραμμα Vodafone red?

Sent from my MI 3W using Tapatalk

OXI εχω το προγραμμα ΕΛΥΕΘΕΡΑ 60
  • η ρομ ειναι μια χαρα, ρε παιδια καντε κανα wipe απο recovery, wipe cache και wipe dalvik cache απο advanced, δεν σβηνει τιποτα απο εφαρμογες
  • Ο/H mass22 έγραψε:

Την έβαλα και γω ξανά την νέα ρομ λοιπόν τι να πω; ο updater μου δειχνει συνεχεια να κατεβάσω ενώ την έχω το ξυπνητήρι δε φαίνεται στα εικονίδια. Μπαίνω επαφές πατάω να στείλω μνμ και περνει τηλ.. Ο εξπλορερ με πετάει έξω. Πατάω δεδομένα δεν ενεργοποιουνται.. Και έχω δεδομένα.. Τα ενεργοποιώ και δεν έχω.. Ολα ανάποδα.. Ότι χειρότερο ως τώρα πραγματικά..

Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στην συσκευή του καθενός.
    Στα περισσότερα που αναφέρονται από προβλήματα, δεν μπορώ να τα αναπαράγω δυστηχώς, και φαίνεται πως έχουν να κάνουν σχέση με το τι ακριβώς έχει φορτωμένο ο καθένας στην συσκευή του.

Δεν μπορώ να αναπαράγω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις.
    Ποιά ROM έβαλες ?
    Την GTV-4.10.26 ή την 4.10.24 ?
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H z953rr έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Για να δουλέψει σωστά το Location (Τοποθεσία) πρέπει να κάνετε το εξής...
    • Ρυθμίσεις => Λογαριασμοί => Όλα
    • Google => Τοποθεσία
    • Ενεργοποίηση Πρόσβαση στην τοποθεσία μου
    • Λειτουργεία Τοποθεσίας
    • Επιλογή Υψηλής ακρίβειας ή Εξοικονόμησης μπαταρίας

Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά....

Φίλε μου με όλο το σεβασμό στη δουλειά που έχεις ρίξει και χωρίς καμμία αρνητική διάθεση αλλά είναι λάθος αυτό που λες. Η ρύθμιση "Επιλογή Υψηλής Ακρίβειας" ενεργοποιεί το GPS. Εμείς θέλουμε να βρεί location ΧΩΡΙΣ GPS αναμμένο. Για να το τεστάρεις θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Εξοικονόμησης Μπαταρίας". Μετά, δοκίμασε τη μαμίσια εφαρμογή καιρού να δεις ότι δεν ακολουθεί το που βρίσκεσαι όπως και πολλές άλλες εφαρμογές καιρού (π.χ. Καιρός Weather). Ξαφνικά χωρίς να καταλάβω πως έγινε, στην 4.10.17 ήταν η πρώτη φορά που δούλεψε σωστά. Θεώρησα, λοιπόν, ότι το έφτιαξαν στη Xiaomi και τελείωσε το θέμα. Στην 4.10.24 όμως ξαναχάλασε (ακόμη και στην 4.10.26 που ανέβασες πριν 7 ώρες δε λειτουργεί το network location). Όποιος θέλει να έχει network location προς το παρόν μένει στη 4.10.17. Αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σου !

Με τον τροπο που περιγραφει ο Admin δουλευει κανονικότατα χωρις GPS!!με τη ρυθμιση στο εξοικονομηση ενεργειας.. :wink:

Τεστ Νο. 1 : Για να πεις ότι δουλεύει θα πρέπει να βάλεις την εφαρμογή καιρού που έχει από τη μαμά (Καιρός) να πας σε μία άλλη τοποθεσία απο αυτή που βρισκόσουν τελευταία φορά και να την τρέξεις. Θα δεις ότι δε θα σου βρεί τη νέα τοποθεσία. Είναι δύσκολο να αναπαραχθεί (γι' αυτό και καθυστερεί το fix) γιατί όλοι πάνε στο google maps και θεωρούν επειδή το google maps δουλεύει (με http) και δείχνει τοποθεσία (όπως και το Google Now που χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία) ότι λειτουργεί.

Τεστ Νο. 2 : Βάζεις την εφαρμογή αυτή : play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather. Πατάς "Η τοποθεσία μου" και σου δείχνει μία περιοχή (την τελευταία). Κάνεις drag και πας manually σε μία άλλη περιοχή στο χάρτη (απλά τραβάς το χάρτη και πας όπου ναναι). Μετά δοκίμασε να πατήσεις το location button πάνω. Όταν δουλεύει το network location θα δεις ότι αμέσως θα σκρολάρει και θα πάει μόνο του εκεί που βρίσκεσαι. Εάν δε δουλεύει θα δείς ότι θα γυρνάει ώρα το finding δε θα το βρει στο τέλος και θα σε αφήσει εκεί που πήγες σκρολάροντας. Κάντε ρε παιδιά αυτό το τεστ please να δείτε ότι δε δουλεύει !
  • Ο/H sugardad έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H alonso_7 έγραψε:

Η τοποθεσία ρε παιδιά με wifi η δεδομένα σας δουλεύει?

Όχι φίλε μου δυστυχώς η μόνη στην οποία λειτουργεί το network location είναι η 4.10.17 (για το Μi3W).

Για την τοποθεσία δοκιμάσατε να πάτε
    Ρυθμίσεις, --> Λογαριασμοί --> Πατάτε στον λογαριασμό της Google που έχετε σετάρει
    για 4.4 --> Απόρρητο --> Τοποθεσία --> Αναφορά Τοποθεσίας Google --> Ενεργοποίηση Αναφοράς Τοποθεσίας για τη Συσκευή
    για 4.1 --> Απόρρητο --> Ρυθμίσεις Τοποθεσίας --> Να επιτρέπεται η πρόσβαση σε τοποθεσία κτλ >>Ενεργό<<
    κάντε restart και λογικά θα λειτουργήσει

Επίσης προσωπικά πάντα προσθέτω στο build.prop κάποια δικά μου tweaks και εξ'αυτών είναι και για τα location features
    οπότε δοκιμάστε (παράλληλα με τα απο πάνω) με ένα root manager να ανοίξετε (όσοι γνωρίζετε) το build.prop και να προσθέσετε τις 3 παρακάτω γραμμές και κάντε ενα reboot

ro.com.google.locationfeatures=1
    ro.com.google.networklocation=1
    ro.allow.mock.location=1

Ο/H methodius έγραψε:

Καλησπερα παιδες, εχει κανεις προβλημα με τα θεματα στο να τα κατεβασει? ή μονο εμενα δεν κατεβαινουν ποτε?

:cursing: Πάντα αργούσε δυσυχώς, απο τότε που τη χρησιμοποιώ (2010) λίγες ήταν οι καλές μέρες εώς σήμερα που πήγαινε γρήγορα το download

----
    Δεν βλέπω update για το Note WCDMA .... βασανίζομαι .... ;( pleasantry

Τα location privileges που αναφέρεις τα έχω δοκιμάσει όλα. Αυτό που μπορεί όντως να κάνει τη διαφορά είναι στο build.prop (η μία έκδοση π.χ να το έχει σωστα το flag η άλλη να μην το έχει καθόλου ή ίσο με το 0). Αυτό θα το ψάξω είναι καλή ιδέα, ευχαριστώ.

EDIT : Το κουλό είναι ότι στην 4.10.17 που δουλεύει σωστά το network location δεν υπάρχει κανένα από τα 3 αυτά entries !! Άρα μάλλον δεν παίζουν ρόλο !
  • Έκανα και wipe cache και wipe dalvik και ξαναπέρασα την 4.10.26.

Τα δύο θέματα που έχω παραμένουν:

1) το wifi hotspot δεν κάνει sharing το ιντερνετ. Οι developers παρακαλούνται να δούνε εδω:

forums.redflagdeals.com/how-fix-data-tethering-android-kitkat-devices-tbaytel-any-wireless-co-1436409/

Ενδέχεται να υπάρχει αυτό το πρόβλημα με κάποιους providers (π.χ. Vodafone) και να χρειάζεται αυτή την απλή, από όσο φαίνεται, ρύθμιση.

2) Ο OTA updater μου ξαναβγάζει να κάνω download την 4.10.26 (αυτή που έχω ήδη κατεβάσει και εγκαταστήσει).

Τα υπόλποια που λένε τα παιδιά με το location κλπ. είναι μάλλον θέματα ρυθμίσεων, από το μενού ρυθμίσεων.
  • Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H z953rr έγραψε:

Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Για να δουλέψει σωστά το Location (Τοποθεσία) πρέπει να κάνετε το εξής...
    • Ρυθμίσεις => Λογαριασμοί => Όλα
    • Google => Τοποθεσία
    • Ενεργοποίηση Πρόσβαση στην τοποθεσία μου
    • Λειτουργεία Τοποθεσίας
    • Επιλογή Υψηλής ακρίβειας ή Εξοικονόμησης μπαταρίας

Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά....

Φίλε μου με όλο το σεβασμό στη δουλειά που έχεις ρίξει και χωρίς καμμία αρνητική διάθεση αλλά είναι λάθος αυτό που λες. Η ρύθμιση "Επιλογή Υψηλής Ακρίβειας" ενεργοποιεί το GPS. Εμείς θέλουμε να βρεί location ΧΩΡΙΣ GPS αναμμένο. Για να το τεστάρεις θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Εξοικονόμησης Μπαταρίας". Μετά, δοκίμασε τη μαμίσια εφαρμογή καιρού να δεις ότι δεν ακολουθεί το που βρίσκεσαι όπως και πολλές άλλες εφαρμογές καιρού (π.χ. Καιρός Weather). Ξαφνικά χωρίς να καταλάβω πως έγινε, στην 4.10.17 ήταν η πρώτη φορά που δούλεψε σωστά. Θεώρησα, λοιπόν, ότι το έφτιαξαν στη Xiaomi και τελείωσε το θέμα. Στην 4.10.24 όμως ξαναχάλασε (ακόμη και στην 4.10.26 που ανέβασες πριν 7 ώρες δε λειτουργεί το network location). Όποιος θέλει να έχει network location προς το παρόν μένει στη 4.10.17. Αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σου !

Με τον τροπο που περιγραφει ο Admin δουλευει κανονικότατα χωρις GPS!!με τη ρυθμιση στο εξοικονομηση ενεργειας.. :wink:

Τεστ Νο. 1 : Για να πεις ότι δουλεύει θα πρέπει να βάλεις την εφαρμογή καιρού που έχει από τη μαμά (Καιρός) να πας σε μία άλλη τοποθεσία απο αυτή που βρισκόσουν τελευταία φορά και να την τρέξεις. Θα δεις ότι δε θα σου βρεί τη νέα τοποθεσία. Είναι δύσκολο να αναπαραχθεί (γι' αυτό και καθυστερεί το fix) γιατί όλοι πάνε στο google maps και θεωρούν επειδή το google maps δουλεύει (με http) και δείχνει τοποθεσία (όπως και το Google Now που χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία) ότι λειτουργεί.

Τεστ Νο. 2 : Βάζεις την εφαρμογή αυτή : play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather. Πατάς "Η τοποθεσία μου" και σου δείχνει μία περιοχή (την τελευταία). Κάνεις drag και πας manually σε μία άλλη περιοχή στο χάρτη (απλά τραβάς το χάρτη και πας όπου ναναι). Μετά δοκίμασε να πατήσεις το location button πάνω. Όταν δουλεύει το network location θα δεις ότι αμέσως θα σκρολάρει και θα πάει μόνο του εκεί που βρίσκεσαι. Εάν δε δουλεύει θα δείς ότι θα γυρνάει ώρα το finding δε θα το βρει στο τέλος και θα σε αφήσει εκεί που πήγες σκρολάροντας. Κάντε ρε παιδιά αυτό το τεστ please να δείτε ότι δε δουλεύει !

ΤοΕΚΑΝΑ με τον τροπο που ειπες μολις τωρα..δουλευει!!
  • Διαφήμιση
  • ΓΙΑ κοιταξτε λιγο εδω vodafone.gr/portal/internet4share ... μαλον η voda εχει κλειδωσει το tethering ??????
  • Μάλλον όχι, γιατί με την ίδια sim και με άλλο κίνητο (galaxy s3), δουλεύει το tethering μια χαρά...
  • Που υπάρχει αρχείο με τις παλιότερες gtv roms???

Θέλω να γυρίσω στην 4.10.17
  • Διαφήμιση
  • Απ: [GTV-4.10.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H fanatic έγραψε:

Τα υπόλποια που λένε τα παιδιά με το location κλπ. είναι μάλλον θέματα ρυθμίσεων, από το μενού ρυθμίσεων.

Φίλε μου δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, δεν είμαστε τόσο χαϊβάνια, το ψάχνουμε μήνες το πρόβλημα...