[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H cabo99 έγραψε:
Και εγώ την πατησα σε mi3 . Έβαλα παλι την ελληνική rom. Ερώτηση : Έκανα wipe cache απο cwm πριν βάλω την ελληνική έκδοση αλλά δεν μου δουλεύει μονο η εφαρμογή mail . Μήπως δεν εκανα clean install; θέλει και κάτι άλλο; τις φωτογραφιες τις χάνω αν πατήσω factory reset;
για την εφαρμογή , σβήσε τα δεδομένα της , ξέρεις ?
δεν έκανες clean install; , απλά καθάρισες την μνήμη cache
με factory reset αν δεν επιλέξεις κάτι άλλο , δεν θα σβηστούν οι φωτογραφίες και εφαρμογές , μόνο οι ρυθμίσεις (και των εφαρμογών τα δεδομένα , πρέπει να τις τρέξεις όλες)
ίσως με μια απλή επανεκκίνηση να στρώσει το κινητό
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H nautos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους , στο Mi-3W με 4-10-31 παρατήρησα ότι στο ράδιο όταν επιλέγεις σταθμούς που έχεις βάλει στη μνήμη τότε οι περιγραφές είναι στα κινέζικα.
Επίσης όταν στις επαφές όταν θέλω να εισάγω QR code δεν θα έπρεπε η επιλογή Σάρωση QR code είναι ενεργή?
Σε ποιό ακριβώς σημείο? Αν μπορείς στείλε μου screenshot σε ΠΜ
Καλημέρα , το screenshot για το ράδιο.
-
Καλημερα. Ποιος φιλος μπορει να μου οει ποια ρυθμιση εχω ενεργοποιημενη και δεν μου κατεβαζει απο το play store αν δεν εχω wifi αλλα και δεν κανει download attachments απο email παλι αν δεν ειμαι σε wifi. Moυ γραφει waiting for wifi! Ευχαριστω προκαταβολικά!
-
Ο/H foxstam έγραψε:
Καλημερα. Ποιος φιλος μπορει να μου οει ποια ρυθμιση εχω ενεργοποιημενη και δεν μου κατεβαζει απο το play store αν δεν εχω wifi αλλα και δεν κανει download attachments απο email παλι αν δεν ειμαι σε wifi. Moυ γραφει waiting for wifi! Ευχαριστω προκαταβολικά!
Δες ΕΔΩ
-
βρε παιδια εχει βρει κανεις κανενα app να κοβει τις διαφημισεις οταν παιζεις παιχνιδια,εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο.
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
βρε παιδια εχει βρει κανεις κανενα app να κοβει τις διαφημισεις οταν παιζεις παιχνιδια,εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο.
υπάρχει κάτι στον πλοηγό
χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το adfree (η free έκδοση , δεν δουλεύει σωστά νομίζω)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
εχω το adaway και κόβει τις διαφημίσεις από παντού έχω δοκιμάσει και αλλα αλλα δεν ήταν τόσο καλά, μέχρι στιγμής δεν έχω δει διαφήμιση σε κάποια εφαρμογή η στην πλοήγηση
το μονο μειονέκτημα είναι πως οταν κανεις σάρωση για ιούς το βρίσκει σαν επικίνδυνη εφαρμογή και το διαγραφει αλλα δεν διαγραφει και τις εγγραφες στο hosts file
αν μετά την διαγραφή του κανεις install μια νεα εφαρμογή τοτε σε αυτή την εφαρμογή οι διαφημίσεις εμφανίζονται και χρειάζεται πάλι εγκατάσταση -
-
Μια βοηθεια οποιοσ μπορει. μου εβγαλε update o updater και την εκανα ο μ@λ@κ@ς, και τα διαλυσα ολα. τεσπα ξαναπερασα την ρομ απο δω αλλα δεν υπαρχει google play. καμια λυση?Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Ο/H paternalistis έγραψε:
Μια βοηθεια οποιοσ μπορει. μου εβγαλε update o updater και την εκανα ο μαλακας, και τα διαλυσα ολα. τεσπα ξαναπερασα την ρομ απο δω αλλα δεν υπαρχει google play. καμια λυση?
κανε κανενα wipe cache/ dalvik απο recovery, αλλιως wipe data/factory resets
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα