Ο/H sali έγραψε:
Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω αν το xiaomi mi4 έχει 2 ταχύτητες στη cpu και αν ναι πως ρυθμιζετε;
Πρόσθετες ρυθμίσεις (το δεύτερο) / μπαταρία / λειτουργία ενέργειας εκεί επιλέγεις αν θέλεις επιδόσεις ή οικονομία στην μπαταρία

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H sali έγραψε:
Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω αν το xiaomi mi4 έχει 2 ταχύτητες στη cpu και αν ναι πως ρυθμιζετε;
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν είναι η τελική ROM, την Δευτέρα θα βγει νέα με περισσότερες αλλαγές,,,![]()
Ο/H maddoctor έγραψε:
Miband, είχα βάλει την πειραγμένη αγγλική έκδοση....αυτή παραμένει και μετά την αναβάθμιση. Mi router....έχω ακόμα την κινέζικη 1.2.4. Δεν θα έπρεπε να έχουν αλλάξει? Τις άλλες φορές μου πέρναγε την ελληνική εφαρμογή για τον mi router. Στο sms βλέπω 160, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, εγώ είχα βάλει το beta αρχείο, οπότε μπορεί να το κράτησε όπως και τις άλλες δύο εφαρμογές. Στο email μου βγάζει την επιλογή για τα χρώματα, όπως μου έβγαλε στην αρχή ότι κάνοντας pinch στην οθόνη βάζω τα widgets
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Miband, είχα βάλει την πειραγμένη αγγλική έκδοση....αυτή παραμένει και μετά την αναβάθμιση. Mi router....έχω ακόμα την κινέζικη 1.2.4. Δεν θα έπρεπε να έχουν αλλάξει? Τις άλλες φορές μου πέρναγε την ελληνική εφαρμογή για τον mi router. Στο sms βλέπω 160, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, εγώ είχα βάλει το beta αρχείο, οπότε μπορεί να το κράτησε όπως και τις άλλες δύο εφαρμογές. Στο email μου βγάζει την επιλογή για τα χρώματα, όπως μου έβγαλε στην αρχή ότι κάνοντας pinch στην οθόνη βάζω τα widgets
Το sms στο άλλαξε σίγουρα γιατί το script κάνει format το system πριν την εγκατάσταση.
Στις άλλες εφαρμογές, καμμιά φορά κάνει κόλπα και δεν τις περνάει. Αλλά και αυτό το βλέπω όλο και ποιό σπάνια τουλάχιστον σε μένα. Τα περνάει όλα.
EDIT: Δεν την ξαναπερνάς από πάνω άλλη μία φορά? Αλλιώς πάρτα από το /data/miui/apps όσα σου λείπουν και κάνε μόνος σου εγκατάσταση.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Mία μικρή έκπληξη ...
Η νέα GTV-4.11.28 για τα Mi-3W & Mi-4 WCDMA είναι έτοιμη για Download...
Mi-3W & Mi-4 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-4.11.28.zip
Change Log (Λίστα ενημέρωσης)
* Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.11.28 MIUI Rom
* Strip Unicode enable (εώς 160 χαρακτήρες στα μυνήματα)
* Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
* Καλύτερη διαχείριση πόρων (μνήμης)
* Αναβάθμιση του Mi-Router - Mi-Key - Mi-Band κ.α. στην τελευταία έκδοση
Λόγω ταξιδιού στην Βόρεια Ελλάδα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι υπόλοιπες ROM θα αρχίσουν να εμφανίζονται από Δευτέρα το απόγευμα...